kardesime bir hayat yolu cizin yardim

nihaledem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
218
95
18
34
Kiz kardesim yanimda yorumlarinizi hemen okuyacagim evleneli iki yil olucak 23 yasinda istanbulda evli fakat iki gundur anneme geldi ailemiz bilmiyolar gexmeye geldigini dusunuyolar cunku cok kararsiz ve cok cesaretsiz lutfen bir yol gosterin bir yil kayinvalideyle oturduktan sonra ayri eve gecti fakat esi evlere ayrilmasina ragmen kayinvalifeyle butun gun beraber olup eve sadece yatmaya gelmesi yonunde baski yapan aksi oldugu taktirdede siddete basvuran bi tip ailemizde cok sahip cikan bi aile degil acikcasi evlenmek icin gorucu usuluyle evlendi cok kisa bi zamanda oldu birazda yasinin kucukluguyle yaptigi bir evlilik esi sadece annem kizkardeslerim erkek kardeslerim diyen hic ozel zaman ayirmayan butun isten kalan vaktini ailesine ayiran soz hakki vermeyen ezen deger vermeyen sadece annesine bir aksam gitmedi diye dovmus kizlar yuzumi egdin aileme rezil ettin o gun orda niye bulunmadin musafir vardi evin hanimi evde yoktu diye dovmus gunlerdir soyluyorum cok kararsiz cunku dedigim gibi babam kapima gelmeyin diyip kendi gelinine tapan bi insan kararsizligi bu yonde zaten evlenirkende bi nevi yagmurdan kacip doluya yakalanmak oldu bu arada esi akraba yadirgamiyin kizlar oda cok pisman biraz da safligindan yararlandilar resmen hizmetci olarak kullaniyolar hemen kapatilar bu arada cocugu yok tanimda okutucam yorumlarinizi sadece cesarete ihtiyaci var yardimci olun lutfen tek tek tesekkur ediyorum yorum yapan herkese

Kocasi ailesinin doldurusunami gelip dovuyor yoksa ota .oka kizan kendigindenmi agresif birisi?

Bencil bir adamla hayat devam etmez. Değişeceğini hiç düşünmesin. İleride çocuk olduğunda daha kötü olacak. Yaşı daha çok küçük kendine iş bulabilir eğitim hayatına devam edebilir, ama kimseye köle olmaz

Karısına değer vermeyen,karısını ailesi gibi görmeyen,şiddetçi,agresif bir insanla bu evlilik yürür mü ? Ancak kardeşinize eziyet olur.boşanması en iyi karar ama şartlarını bilemem belliki elinden gelmiyor yoksa kardeşin de memnun değildir.

Hepsini okuyamadım.

Çok küçük yaşta yapılmış bir evlilik. İnsani değerlerden yoksun bir eş. Aileye bağlı değil bağımlı olmak.
Şiddetin zaten kabul edilebilir bir tarafı yok, hiçbir gerekçe gösterilmez.

Yaşınız çok küçük ailenizle sağlıklı bir ortamda, uygun bir zamanda konuyu paylaşın. Yazık etmeyin geri kalan günlerinize.

Hayat çok güzel , değersiz bir adamla kendinizi değersizleştirmeyin.

Hepinize cok tesekkurer aynen soylesiginiz gibi arkadaslar tespitleriniz birebir dogru asiri gelenekci ve medeniyetten yuz yil geriden gelen bir aile akraba demek bile istrmiyorum bosanmayi oda ok istiyo ama nasil bir yol izlesin benimde beynim durdu yol gostermekten cok ofke duyuyorum bu arada esi yeniden buyuk ev alip annesiyle yasamak istiyo su anda iturduklari evide erkek kardesine vericekmis onun evlenmesini bekliyolar bir yandanda hizla grlin adayi bakiyolarki ki buyuk ev alip yeniden bir arada yasayabilmek icin

Hayir canim ole cok agresif deil ama annesi ailesi olunca her kiliga burunuyomus

Kv gilden uzak bi yere tasinma ihtimali varmi arkdasinin?
Hmen bosanin denmez.
Belkide bi ihtimal vardir.
Belkide duzelicektir kocasi.

Babasinin evine gelse herhalde orda oldugundan kotu olmaz ..Ne olursa olsun en azindan dayak yemek,elleri kirilsin o pisliginde ..
Benim kardesim olsaydi o adamin derisini yuzerdim ,gucu kiza mi yetiyormus ..
Ciksin gelsin neden korkuyor
Su anda burda zaten dedigim gibi akrabalik ta var bide kardesimin kocasi ve ailesi onlara gore hersey nirmal bi sorun yok dedigim gibi medeniyetten yuzyil geriden geliyolar kadinin hic bi soz hakki yok tek cikamaz gezemez sadece temizlik ve cocuk

Kv gilden uzak bi yere tasinma ihtimali varmi arkdasinin?
Hmen bosanin denmez.
Belkide bi ihtimal vardir.
Belkide duzelicektir kocasi.
Kesinlikle yok canim cunku aile isi yapiyolar kardesleri abileri hep beraber hrseyi kaynanasiyla kizkardesimin esi yonetiyolar hesap kitap boyleler yani

Kayınvalideyle oturma, ayrı ev açılmasına rağmen yine de o evde zorla yaşatma, değer vermeme, aile birliğini kuramama, hizmetçi olarak kullanılma, birey haklarının hiçe sayılması, özgürlük kısıtlaması, sözlü ve fiziksel şiddet...

Daha ne olması gerekiyor kardeşinizin boşanması için?
Bir çocukları olsun, o çocuk da bütün bu yaşanılanlardan etkilensin, onlara çekip psikopat olsun ya da kendisi gibi ezilip kakılsın da o zaman mı boşanacak acaba?

Cok haklisin yorumlarinizi tek tek okuyorum cok iyi geliyo cok tesekkur ederim bi nevi bende destek almis bulundum fikirlerinizle benim fikirlerimi desteklediniz

Iyi geceler canim o kadar guzel yazmissinizki hemen okudu dediginjz gibi gunlerdir soyluyorum zaten evlendigi ilk gunden beri evlilikleri aynen yazdiginiz gibiydi ve anlatiklarim sadece yuzeysel dusunun

Çoktan kardeşinizi yok saymışlar baksanıza yni gelin adayları bakılmaya başlanmış.Eğer geri dönerse daha çok üzerine giderler.Anne düşkünü adam ne olursa olsun değişmez.Değişmiş gibi davranır sonradan dahada tepesine biner kardeşinizin.Hayat çok kısa değermi bu yaşta bu kadar sıkıntı çekmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…