Hayir canim ole cok agresif deil ama annesi ailesi olunca her kiliga burunuyomusKocasi ailesinin doldurusunami gelip dovuyor yoksa ota .oka kizan kendigindenmi agresif birisi?
Hayir canim ole cok agresif deil ama annesi ailesi olunca her kiliga burunuyomus
Su anda burda zaten dedigim gibi akrabalik ta var bide kardesimin kocasi ve ailesi onlara gore hersey nirmal bi sorun yok dedigim gibi medeniyetten yuzyil geriden geliyolar kadinin hic bi soz hakki yok tek cikamaz gezemez sadece temizlik ve cocukBabasinin evine gelse herhalde orda oldugundan kotu olmaz ..Ne olursa olsun en azindan dayak yemek,elleri kirilsin o pisliginde ..
Benim kardesim olsaydi o adamin derisini yuzerdim ,gucu kiza mi yetiyormus ..
Ciksin gelsin neden korkuyor
Kesinlikle yok canim cunku aile isi yapiyolar kardesleri abileri hep beraber hrseyi kaynanasiyla kizkardesimin esi yonetiyolar hesap kitap boyleler yaniKv gilden uzak bi yere tasinma ihtimali varmi arkdasinin?
Hmen bosanin denmez.
Belkide bi ihtimal vardir.
Belkide duzelicektir kocasi.
Cok haklisin yorumlarinizi tek tek okuyorum cok iyi geliyo cok tesekkur ederim bi nevi bende destek almis bulundum fikirlerinizle benim fikirlerimi destekledinizKarısına değer vermeyen,karısını ailesi gibi görmeyen,şiddetçi,agresif bir insanla bu evlilik yürür mü ? Ancak kardeşinize eziyet olur.boşanması en iyi karar ama şartlarını bilemem belliki elinden gelmiyor yoksa kardeşin de memnun değildir.
Haklisin kesinlikle arkadasim bu darp raporu hakkinda bi bilgin varmi sadece kollarinda mirariklar var yeterli mi bu nasil alindigi hakkinda da hic bilgimiz yokDarp raporu alsın şiddet gördüğünü ispatlasın.
İlerde lazım olacak belli ki..
Haklisin kesinlikle arkadasim bu darp raporu hakkinda bi bilgin varmi sadece kollarinda mirariklar var yeterli mi bu nasil alindigi hakkinda da hic bilgimiz yok
Iyi geceler canim o kadar guzel yazmissinizki hemen okudu dediginjz gibi gunlerdir soyluyorum zaten evlendigi ilk gunden beri evlilikleri aynen yazdiginiz gibiydi ve anlatiklarim sadece yuzeysel dusununKayınvalideyle oturma, ayrı ev açılmasına rağmen yine de o evde zorla yaşatma, değer vermeme, aile birliğini kuramama, hizmetçi olarak kullanılma, birey haklarının hiçe sayılması, özgürlük kısıtlaması, sözlü ve fiziksel şiddet...
Daha ne olması gerekiyor kardeşinizin boşanması için?
Bir çocukları olsun, o çocuk da bütün bu yaşanılanlardan etkilensin, onlara çekip psikopat olsun ya da kendisi gibi ezilip kakılsın da o zaman mı boşanacak acaba?
Hepinize cok tesekkurer aynen soylesiginiz gibi arkadaslar tespitleriniz birebir dogru asiri gelenekci ve medeniyetten yuz yil geriden gelen bir aile akraba demek bile istrmiyorum bosanmayi oda ok istiyo ama nasil bir yol izlesin benimde beynim durdu yol gostermekten cok ofke duyuyorum bu arada esi yeniden buyuk ev alip annesiyle yasamak istiyo su anda iturduklari evide erkek kardesine vericekmis onun evlenmesini bekliyolar bir yandanda hizla grlin adayi bakiyolarki ki buyuk ev alip yeniden bir arada yasayabilmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?