evet arkadasim aynen dediginiz gibi yemi gelini kayni icon bakiyolar hemde cok duskun annesinie ve kardeslerine gun icerisinde kardesimi arayip napiyosun demeden bile annemdesjn dimi diye soran yok degilim dedigi zaman da hemen oraya gidiyorsun diyen bi adamÇoktan kardeşinizi yok saymışlar baksanıza yni gelin adayları bakılmaya başlanmış.Eğer geri dönerse daha çok üzerine giderler.Anne düşkünü adam ne olursa olsun değişmez.Değişmiş gibi davranır sonradan dahada tepesine biner kardeşinizin.Hayat çok kısa değermi bu yaşta bu kadar sıkıntı çekmeye.
Cabalayacak mucadele edecek bırsey goremıyorum . Nereden tutulsa elinde kalıyorKiz kardesim yanimda yorumlarinizi hemen okuyacagim evleneli iki yil olucak 23 yasinda istanbulda evli fakat iki gundur anneme geldi ailemiz bilmiyolar gexmeye geldigini dusunuyolar cunku cok kararsiz ve cok cesaretsiz lutfen bir yol gosterin bir yil kayinvalideyle oturduktan sonra ayri eve gecti fakat esi evlere ayrilmasina ragmen kayinvalifeyle butun gun beraber olup eve sadece yatmaya gelmesi yonunde baski yapan aksi oldugu taktirdede siddete basvuran bi tip ailemizde cok sahip cikan bi aile degil acikcasi evlenmek icin gorucu usuluyle evlendi cok kisa bi zamanda oldu birazda yasinin kucukluguyle yaptigi bir evlilik esi sadece annem kizkardeslerim erkek kardeslerim diyen hic ozel zaman ayirmayan butun isten kalan vaktini ailesine ayiran soz hakki vermeyen ezen deger vermeyen sadece annesine bir aksam gitmedi diye dovmus kizlar yuzumi egdin aileme rezil ettin o gun orda niye bulunmadin musafir vardi evin hanimi evde yoktu diye dovmus gunlerdir soyluyorum cok kararsiz cunku dedigim gibi babam kapima gelmeyin diyip kendi gelinine tapan bi insan kararsizligi bu yonde zaten evlenirkende bi nevi yagmurdan kacip doluya yakalanmak oldu bu arada esi akraba yadirgamiyin kizlar oda cok pisman biraz da safligindan yararlandilar resmen hizmetci olarak kullaniyolar hemen kapatilar bu arada cocugu yok tanimda okutucam yorumlarinizi sadece cesarete ihtiyaci var yardimci olun lutfen tek tek tesekkur ediyorum yorum yapan herkese
şikayet ederse 10 yıl hapis memuriyetten atılma korkar 1ay uzaklaştırmadan sonra 6-7aya uzuyor nafaka veriyor Allaha aşık olmadankadına aşık olunmuyorHayir canim ole cok agresif deil ama annesi ailesi olunca her kiliga burunuyomus
Şiddet var biz desek naz yap, itiraz sesini çıkart adam dövecek.Kiz kardesim yanimda yorumlarinizi hemen okuyacagim evleneli iki yil olucak 23 yasinda istanbulda evli fakat iki gundur anneme geldi ailemiz bilmiyolar gexmeye geldigini dusunuyolar cunku cok kararsiz ve cok cesaretsiz lutfen bir yol gosterin bir yil kayinvalideyle oturduktan sonra ayri eve gecti fakat esi evlere ayrilmasina ragmen kayinvalifeyle butun gun beraber olup eve sadece yatmaya gelmesi yonunde baski yapan aksi oldugu taktirdede siddete basvuran bi tip ailemizde cok sahip cikan bi aile degil acikcasi evlenmek icin gorucu usuluyle evlendi cok kisa bi zamanda oldu birazda yasinin kucukluguyle yaptigi bir evlilik esi sadece annem kizkardeslerim erkek kardeslerim diyen hic ozel zaman ayirmayan butun isten kalan vaktini ailesine ayiran soz hakki vermeyen ezen deger vermeyen sadece annesine bir aksam gitmedi diye dovmus kizlar yuzumi egdin aileme rezil ettin o gun orda niye bulunmadin musafir vardi evin hanimi evde yoktu diye dovmus gunlerdir soyluyorum cok kararsiz cunku dedigim gibi babam kapima gelmeyin diyip kendi gelinine tapan bi insan kararsizligi bu yonde zaten evlenirkende bi nevi yagmurdan kacip doluya yakalanmak oldu bu arada esi akraba yadirgamiyin kizlar oda cok pisman biraz da safligindan yararlandilar resmen hizmetci olarak kullaniyolar hemen kapatilar bu arada cocugu yok tanimda okutucam yorumlarinizi sadece cesarete ihtiyaci var yardimci olun lutfen tek tek tesekkur ediyorum yorum yapan herkese
bu durumda cocuk yapmasın sakın haaa , esı bellıkı ana kuzusu ve bır aıle kurdugunun farkında degıl, boyle adamlar ne kendılerı ıyı bır es yada baba olabılır ne de eslerını mutlu edebılır, aılenız bellıkı bosanırsa arka çıkmayacak ama sız varsınız, egerkı çalışıyorsa bır yandan da okula baslar hayatını devam ettırır sızın de desteklerınız ıle ama şunuda merak edıyorum, sız evlı mısınız? evlı ısenız esınız yanınızda kardesınızın kalmasına musade ecer mı? yok evlı degıl ısenız ve baba evınde ısenız aılenız sızede tavır almasınlar arka cıktıgınız için..Kiz kardesim yanimda yorumlarinizi hemen okuyacagim evleneli iki yil olucak 23 yasinda istanbulda evli fakat iki gundur anneme geldi ailemiz bilmiyolar gexmeye geldigini dusunuyolar cunku cok kararsiz ve cok cesaretsiz lutfen bir yol gosterin bir yil kayinvalideyle oturduktan sonra ayri eve gecti fakat esi evlere ayrilmasina ragmen kayinvalifeyle butun gun beraber olup eve sadece yatmaya gelmesi yonunde baski yapan aksi oldugu taktirdede siddete basvuran bi tip ailemizde cok sahip cikan bi aile degil acikcasi evlenmek icin gorucu usuluyle evlendi cok kisa bi zamanda oldu birazda yasinin kucukluguyle yaptigi bir evlilik esi sadece annem kizkardeslerim erkek kardeslerim diyen hic ozel zaman ayirmayan butun isten kalan vaktini ailesine ayiran soz hakki vermeyen ezen deger vermeyen sadece annesine bir aksam gitmedi diye dovmus kizlar yuzumi egdin aileme rezil ettin o gun orda niye bulunmadin musafir vardi evin hanimi evde yoktu diye dovmus gunlerdir soyluyorum cok kararsiz cunku dedigim gibi babam kapima gelmeyin diyip kendi gelinine tapan bi insan kararsizligi bu yonde zaten evlenirkende bi nevi yagmurdan kacip doluya yakalanmak oldu bu arada esi akraba yadirgamiyin kizlar oda cok pisman biraz da safligindan yararlandilar resmen hizmetci olarak kullaniyolar hemen kapatilar bu arada cocugu yok tanimda okutucam yorumlarinizi sadece cesarete ihtiyaci var yardimci olun lutfen tek tek tesekkur ediyorum yorum yapan herkese
Kız kardeş candır ya. Benimde kız kardeşim var aramızda 7 yaş olduğu halde bana da manevi olarak çok destektir kuzum. Şuanda öğrenci. her şeyimi onunla paylaşırım.Senin yazdıklarını okuduğumda eski günlerimi hatırladım ezilen itilen kakılan dayak yiyen baba evine dönmemek için her türlü eziyete katlanan beni hatırladım... Ne gereksiz yere yormuşum kendimi üzmüşüm psikolojimi bozmuşum kız kardeşimin tek bir lafı ile çıktım o evden (Boşandığım eşime telefonda 10 erkeğin yapamadığı atarı yaptı. Seni mahvederim ablamı gönder çek ellerini ablamdan artık yeter) üstümde bir eşofman elimde sadece boş bir cüzdan otogardayım ve bu 2005 'teydi... Bitti hayatım dedim ağladım ne salakmışımhayat devam ediyor yeniden yeniden yine ayağa kalkıyor insan lütfen boşansın kendine bu eziyeti yapmasın kimse yapmasın kimseeeee
Evet kızkardeşlerim canımdır canım... Şanslı sayıyorum kendimi ne mutlu diyorum sizde çok şanslısınızKız kardeş candır ya. Benimde kız kardeşim var aramızda 7 yaş olduğu halde bana da manevi olarak çok destektir kuzum. Şuanda öğrenci. her şeyimi onunla paylaşırım.
Aynn cok haklisiniz sizinle hem fikirim bende evliyim bir ay arayla iki ay arayla evlendik yanimda kalmalik bi durum oldgu zaman musade eder lafini bile yaptirmaz en benim kadar sever kardeslerimi kiz kardesimde cok istiyo ayrilmayi cesaret edemiyo sadece akrabilik oldugu icin ben de elimden geldigince hep destek oluyorumbu durumda cocuk yapmasın sakın haaa , esı bellıkı ana kuzusu ve bır aıle kurdugunun farkında degıl, boyle adamlar ne kendılerı ıyı bır es yada baba olabılır ne de eslerını mutlu edebılır, aılenız bellıkı bosanırsa arka çıkmayacak ama sız varsınız, egerkı çalışıyorsa bır yandan da okula baslar hayatını devam ettırır sızın de desteklerınız ıle ama şunuda merak edıyorum, sız evlı mısınız? evlı ısenız esınız yanınızda kardesınızın kalmasına musade ecer mı? yok evlı degıl ısenız ve baba evınde ısenız aılenız sızede tavır almasınlar arka cıktıgınız için..
zor bır durum ama en akıllı olanı kardesınız bu evlılıgı bıtırmesı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?