• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşime "evlatlıksın" demisler...

Düğün videosunu alın kardeşinle izleyin o lafı söyleyen densizi bulun onunla konuşun kesin ikna olur o zaman.

Ne biçim insanlar var yahu, söylenecek laf mı bu şimdi! Resmen oksijenden çalıyor böyleleri.

Düğün videosunu alın kardeşinle izleyin o lafı söyleyen densizi bulun onunla konuşun kesin ikna olur o zaman.
Bana tarif etti ben cikaramadim bide anneme tarif edecek annemde bilemeyecek olursa sizin dediginiz gibi yapariz.
Kardesim ikna olsa bile o dengesizi oyle yada boyle bulacagimm. Kafaya koydum

Bana tarif etti ben cikaramadim bide anneme tarif edecek annemde bilemeyecek olursa sizin dediginiz gibi yapariz.
Kardesim ikna olsa bile o dengesizi oyle yada boyle bulacagimm. Kafaya koydum
Bul canına oku :))

Bu arada ben de eşi oğlak olan bir akrebim :))

Nasıl bir akılla yapılır ki bu yemin ediyorum otopsi raporunda fesatlıktan öldü yazacak insanlar var yahu yuh

Akrabanızdan bi hırsızlık yaşandığını söyleyerek düğün cd'sinin bir kopyasını isteyip kimin bu densizliği yaptığını bulabilirsiniz belki.
Çocuğun psikolojik durumu için bir pedagoga götürün, pedagogun önereceği çözümlerle hareket edersiniz.

Karistirmis olsa bile onun haddine degil ki boyle birseyi soylemek.
Ya sanki gunluk bir olaydan bahseder gibi "sen evlatliksin" demek ne demek.
İste kadini bilsem soracagik maksadi neymis. Hangi salakca.sebepten boyle bisey yapmis diye ama kardesim kadini ilk defa gordugunu soyledi.
Bide kardesime akrabayiz demis.
Anlamiyorum ya oyle bisey olsa bile anne baba dururken dis kapinin dis mandallarina noluyor boyle :110:
Canım bilemezsin maksadı neydi tanısanız kim oldunu ben olsam düğün Kiminse durumu anlatır rica eder kayıtları kardeşime gösterip o kadını bulup taaa töbe töbe anladın sen:KK67:
Tepkisi nasıl oldu?
Benim kuzenime de aynısı oldu, mahallede dengesizin biri söylemiş. O da doğurmakla anne olunmuyor deyip ağzının payını vermiş.
Bizimki bişey diyememiş mahallede oynuyormuş garibim küçükmüş 9 yaşındaymış yengemler evlenirken söylemişde anne ben 9 yaşımdan beri biliyorum herkes söyledi demiş :KK61:seni üzmemek için söylemedim demiş canım ya çok iyidir öz olsa bukadar olmazdı:KK60:

O lafı söyleyen akraba müsveddesini bulup yüzleştirin, densiz bir şaka yaptığını söylesin hatta özür dilesin...

Ne embesil insanlar var ya...

Canım bilemezsin maksadı neydi tanısanız kim oldunu ben olsam düğün Kiminse durumu anlatır rica eder kayıtları kardeşime gösterip o kadını bulup taaa töbe töbe anladın sen:KK67:

Bizimki bişey diyememiş mahallede oynuyormuş garibim küçükmüş 9 yaşındaymış yengemler evlenirken söylemişde anne ben 9 yaşımdan beri biliyorum herkes söyledi demiş :KK61:seni üzmemek için söylemedim demiş canım ya çok iyidir öz olsa bukadar olmazdı:KK60:

Ben pek tanimiyorum akrabalari .
Annem gelince detayli tarif edecek kardesim eger bilemezse dedginiz gibi yapicaz. :)

Böyle şakayı onun çocuklarına yapsalar hoşuna gider mi acaba? Çok kızdım ya nasıl bir laftır bu.
Zeka meselesi iste :110:

O lafı söyleyen akraba müsveddesini bulup yüzleştirin, densiz bir şaka yaptığını söylesin hatta özür dilesin...

Ne embesil insanlar var ya...
Buldugumuz zaman illaki ozur dilettiricem.
İsterse yasli olsun.
Densiz densiz laf etmesi degil. :110:

Nasi anlatsam bilmiyorum.
Cok sinirliyim.
Gecenlerde bi akrabanin dugunune gitmistik.
12 yasindaki erkek kardesim babamin yanindaydi.
Daha sonra babamin yanindan bizim yanimiza gelirken akraba musvettesi insanin birisi sen kimin oglusun falan diye sorunca oda soylemis.
Kadin buna "sen evlatliksin ailen seni baska aileden aldi" demis :KK57:
Cocuk bi geldi yanimiza rengi falan solmus.
Hasta oldugu icim o yuzden zannettik pek ustunde durmadik.
Daha sonra surekli kendi kendine dusunur oldu.
İcine kapandi.
Gozumuzun icine bakiyor cocuk.
Bende farkettim bu durumu biraz once gectim karsisina "noldu ablacim" dedim.
Anlatti ama hic tepki vermiyor. :KK57:
Buz gibiydi resmen.
Ben duyunca sok oldum.
Annemi arayacagim dedi, tamam ara onunla konus dedim.
Annemle de konusunca biraz rahatladi.
Aldim karsima bana ne kadar benzediginden falan bahsettim.
Baskasinin olmus olsan benzemezsin ki dedim.
Annemin hamilelik donemlerinden bahsettim.
Resim olsaydi gostercektim ama annemin hamileyken hic resmi yok.
Kardesim tamam biliyorum abla dedi ama ne bileyim daha ne yapabilirim tam ikna olmasi icin?
Cocuk akli yani illaki suphe girmistir.
Nasil davranmaliyim, ne demeliyim arkadaslar?
Ustune gitmesem mi diye dusunuyorum bide.

(Bu arada bunu soyleyen kimdi diye sordugumda bilmedigini soyledi. Tarif ettirdim ama aklima boyle salakca bisey yapcak birisi de gelmiyor )
ay allahım ya ne ruh hastaları var:KK57:

ya böyle şeyleri okuyunca öfkeyle doluyorum, nasıl bir kafa 12 yaşındaki çocukla böyle acımasızca konuşmayı doğru bulabilir.
kafamda o sohbette neler konuşulduğunu düşünmeye çalışıyorum da, evlatlıksın lafı hiçbir yere uymuyor.
arkadaşlar söylemiş zaten, en olmadı düğün kaydını izleyin ve burnundan getirin o terbiyesizin. öyle bir konu ki şaka yaptım diyerek sıyrılması da mümkün değil. ve şaka yaptım dese de çocuğun aklındaki sorular gidecek mi belli değil. o yüzden bir pedagogla görüşmeniz çok çok iyi olur.

Benim de o yaslarda erkek kardesim var. Canim ilgi cekmek icin uyduruyor da olabilir yalan soylemeye yatkin oluyorlar o yaslarda. Dogruyu yanlisi bilmiyolar daha. Cok uzerine gitmeyin gereginden fazla ilgilenmeyin derim ben.

düğün yakın biirininse cdyi izletin çıkınca ve kim oldugunu göstersin..
sonrada kadının agzını burnunu kırın biranlık boşboğazlıgının acısını bu çocuk mu çeksin...

Back
X