- Konu Sahibi BiProfenid
Düğün videosunu alın kardeşinle izleyin o lafı söyleyen densizi bulun onunla konuşun kesin ikna olur o zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana tarif etti ben cikaramadim bide anneme tarif edecek annemde bilemeyecek olursa sizin dediginiz gibi yapariz.Düğün videosunu alın kardeşinle izleyin o lafı söyleyen densizi bulun onunla konuşun kesin ikna olur o zaman.
Dimi ama?Ne biçim insanlar var yahu, söylenecek laf mı bu şimdi! Resmen oksijenden çalıyor böyleleri.
Bul canına oku :))Bana tarif etti ben cikaramadim bide anneme tarif edecek annemde bilemeyecek olursa sizin dediginiz gibi yapariz.
Kardesim ikna olsa bile o dengesizi oyle yada boyle bulacagimm. Kafaya koydum
Dimi ama?
Karsindaki 12 yasindaki, cok hassas duygusal bir cocuk.
Saka bile yapacak olsan boyle bir konuda mi yapilir.
Dengesiz.![]()
Okumam mii :))Bul canına oku :))
Bu arada ben de eşi oğlak olan bir akrebim :))
Sizin de :))Okumam mii :))
Ne guzel.. Allah mutlulugunuzu daim etsinn :)
Canım bilemezsin maksadı neydi tanısanız kim oldunu ben olsam düğün Kiminse durumu anlatır rica eder kayıtları kardeşime gösterip o kadını bulup taaa töbe töbe anladın senKaristirmis olsa bile onun haddine degil ki boyle birseyi soylemek.
Ya sanki gunluk bir olaydan bahseder gibi "sen evlatliksin" demek ne demek.
İste kadini bilsem soracagik maksadi neymis. Hangi salakca.sebepten boyle bisey yapmis diye ama kardesim kadini ilk defa gordugunu soyledi.
Bide kardesime akrabayiz demis.
Anlamiyorum ya oyle bisey olsa bile anne baba dururken dis kapinin dis mandallarina noluyor boyle![]()
Bizimki bişey diyememiş mahallede oynuyormuş garibim küçükmüş 9 yaşındaymış yengemler evlenirken söylemişde anne ben 9 yaşımdan beri biliyorum herkes söyledi demişTepkisi nasıl oldu?
Benim kuzenime de aynısı oldu, mahallede dengesizin biri söylemiş. O da doğurmakla anne olunmuyor deyip ağzının payını vermiş.
Böyle şakayı onun çocuklarına yapsalar hoşuna gider mi acaba? Çok kızdım ya nasıl bir laftır bu.Ya saka bile yapacaksan adam akilli saka yap degil mi ama?
Canım bilemezsin maksadı neydi tanısanız kim oldunu ben olsam düğün Kiminse durumu anlatır rica eder kayıtları kardeşime gösterip o kadını bulup taaa töbe töbe anladın sen
Bizimki bişey diyememiş mahallede oynuyormuş garibim küçükmüş 9 yaşındaymış yengemler evlenirken söylemişde anne ben 9 yaşımdan beri biliyorum herkes söyledi demişseni üzmemek için söylemedim demiş canım ya çok iyidir öz olsa bukadar olmazdı
![]()
Zeka meselesi isteBöyle şakayı onun çocuklarına yapsalar hoşuna gider mi acaba? Çok kızdım ya nasıl bir laftır bu.
Buldugumuz zaman illaki ozur dilettiricem.O lafı söyleyen akraba müsveddesini bulup yüzleştirin, densiz bir şaka yaptığını söylesin hatta özür dilesin...
Ne embesil insanlar var ya...
ay allahım ya ne ruh hastaları varNasi anlatsam bilmiyorum.
Cok sinirliyim.
Gecenlerde bi akrabanin dugunune gitmistik.
12 yasindaki erkek kardesim babamin yanindaydi.
Daha sonra babamin yanindan bizim yanimiza gelirken akraba musvettesi insanin birisi sen kimin oglusun falan diye sorunca oda soylemis.
Kadin buna "sen evlatliksin ailen seni baska aileden aldi" demis
Cocuk bi geldi yanimiza rengi falan solmus.
Hasta oldugu icim o yuzden zannettik pek ustunde durmadik.
Daha sonra surekli kendi kendine dusunur oldu.
İcine kapandi.
Gozumuzun icine bakiyor cocuk.
Bende farkettim bu durumu biraz once gectim karsisina "noldu ablacim" dedim.
Anlatti ama hic tepki vermiyor.
Buz gibiydi resmen.
Ben duyunca sok oldum.
Annemi arayacagim dedi, tamam ara onunla konus dedim.
Annemle de konusunca biraz rahatladi.
Aldim karsima bana ne kadar benzediginden falan bahsettim.
Baskasinin olmus olsan benzemezsin ki dedim.
Annemin hamilelik donemlerinden bahsettim.
Resim olsaydi gostercektim ama annemin hamileyken hic resmi yok.
Kardesim tamam biliyorum abla dedi ama ne bileyim daha ne yapabilirim tam ikna olmasi icin?
Cocuk akli yani illaki suphe girmistir.
Nasil davranmaliyim, ne demeliyim arkadaslar?
Ustune gitmesem mi diye dusunuyorum bide.
(Bu arada bunu soyleyen kimdi diye sordugumda bilmedigini soyledi. Tarif ettirdim ama aklima boyle salakca bisey yapcak birisi de gelmiyor )
bence bulunca ilk işiniz..şikâyetçi olun..ne demek bir çocuğun psikolojisiyle oynamak..
Dimi?ay allahım ya ne ruh hastaları var![]()