Kardeşime kirilmakta haklimiyim

Kardeşiniz saçmalamış. O kadar yol gitmek istemiyorsa bahçe davetinizi kabul etseydi. Benim de ablam var bir yere hele piknik gibi elinde eşyayla gidilecek yerse arabayla alırım onu. Ha üstelik o demiş dışarı çıkalım diye.

Haklısın tabi ki ben de olsam çok bozulurdum otopark parası istemiş bir de utanmadan bencil ve paragöz bir kardeşiniz var .geçen kış kardeşimle onun bulunduğu şehirde apart tutup kaplıca tatili yaptık beraber benim aracım büyük onun Arabası da var ama boşuna yakıt yakma geçerken seni alalım çocuklar arabada eğlenir dedim aldım gittik 1 hafta gezdik tozduk o olmasa çocuklar çok eğlendi .dönüşte kardeşim yakıtı bölüşelim dedi kabul etmedim sen olmasan biz gitmezdik güzel vakit geçirdik almak dedim oldu bitti .bu yaz arabayı sattık 2 hafta arabasız kaldık biz de kardeşim geldi 3 gün gezdik beni evden alıp eve bıraktı lafı bile olmadı gelin sizi araba bakacaksanız bayilere götüreyim şuraya gidelim buraya gidelim hep kendi teklif etti.
Üzüldüm sizin adınıza ben de çok kırılırdım

Teşekkür ederim anladiğiniz için

Eşimin işi vardı gitme imkanı yoktu, kardeşime söyledim sıkıldım otobüsle mi gelsem dedim, ne işin var otobüste dedi, gelip götürdü geçen sene dönüşte getirip bıraktı, daha öncesinde de düğün için gelip götürmüştü, dönüşte bırakmıştı, yol 8saat bu arada. Bugün desem bugun yine gelir. Diyeceğim bu kadar.

Kırılmakta haklısınız, 5 km yol hiç birşey değil. İnsanlara fazla özverili olmamak gerekiyor. Boşverin.

Kırılmakta haklısınız..Kardeşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz 2.5 saat aramiz, yaz tatilinde falan 3 çocukla otobüsle gelmesi zor olur diye erkek kardeşim gidip alıyor ve geri de götürüyor..Yakıt parası lafı bile yapmıyoruz..Sonuçta yapılabilecek şeylere laf edilmemeli..

Kardeşe burdan kırgınlığını yazacahına kendisigle konuşsaydın. Benimde kardeşim heryere getirir götürür ama bazen sen gelir misin der hiçte kırılmam bazı insanların abartma seviyesine bayılıyorum. Ben sizin yerinizde olsam eşyalarla yürüyemecek olsam illa da piknik diye tutturmam gelemem derim. Sizde istemişsiniz buraya gelip darıldım diyorsunuz

İki tarafta birbirini anlamamis.
Tek mi geliyordu kardeşiniz keşke ablacım ellerim dolu sen aliver deseydiniz

Ya da zor olur ablam gel sen bize dışarı başka zaman gidelim çocuklarla zor olur taşımak deseydiniz.

Son inerim durağa taksi ile gitmek

-Benimde kardeşim heryere getirir götürür-
Bakin böyle bir durum olsa çok hakkisiniz senede.
İlk o söylemişti alirim tabii duye onun için evet dedim .Sonra fikrini değiştirdi

Konu sahibesi bebişim altta da kardeşlerinle ilgili bir konun var bana değer vermiyorlar diye. Olmuyorsa olmuyor, sana değer vermediklerini kabullenmelisin belki de zorlamayı bırakmalısin. 5kmye gelip almayan ablayla bir yerlere gitmen baştan hata. Ailen dahi olsa değer vermeyen insanlarla işin olmasın, naçizane görüşüm.

Ay benim kardeşimle durumumu bilen bilir nefret yani ama ben bile bir yere gidilecek olsa gider alirdim. Birincisi insanliklari yok bunların, ikincisi de gözlerinde değeriniz yok. Piknik dediginiz keyif işidir, çile çekeceksem ne işim var yahu? Gitmem.

Yeğenlerle beraber buluşacaktık ,kardeşim ve iki çocuk .

Çok haklisin canim
işte ne bileyim yumşak kalpliyim .

-Benimde kardeşim heryere getirir götürür-
Bakin böyle bir durum olsa çok hakkisiniz senede.
İlk o söylemişti alirim tabii duye onun için evet dedim .Sonra fikrini değiştirdi

Keşke o zaman sizde " eşyalarla otobüse binemem, ya sen al yada ben bir şey getirmem" deseydiniz. Elinizde eşya olmasa neyse de bende olsam üzülürüm.

Siz sonucta yegenleriniz icin onca yuku tasimissnizi birseyler pisirmissiniz cocuklar eglensin birlikte guzel zaman gecirelim diye. Size kardesiniz abla
Ben senin icin gidelim dedim diyor sana degisiklik olsun diye diyor. Siz kendi basinasiniz anladigim kadariyla siz neden kendiniz icin degisiklik yapmayasiniz ki kardesiniz resmen yapmasaydin tasimasaysina getirmis ki bence bencilce. Araci varsa alabilir sizi gayet ama almanyada da ne trafik olmus arkadas demekki ben gormeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…