- 8 Temmuz 2015
- 946
- 1.816
- 113
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ayy cok ozlemisim yorumlarini cok guldum : )Ne kosturdunuz yahu? Alt tarafi telefonu tamirciye goturdunuz. Sanirsin agir hasta arkadaşını yalniz birakmis hastanelerde kostururken. Pes valla
Sandığınız kişi değilim :). O @yer cekimli karanfil sanirimAyy cok ozlemisim yorumlarini cok guldum : )
Size yeni tel alınmış , hemde aynısı . Eskiyi istemelerine tepkiniz neden anlamadım ..
Aaa peki neden kullanici adi ayni ?Sandığınız kişi değilim :). O @yer cekimli karanfil sanirim
Benim yercekimli birlesik onun ayrı yazilmis sanırımAaa peki neden kullanici adi ayni ?
yenı telefonu onlara gonderdık.. suan kardesım eskı telefonu gelene kadar da yıne eskı bır telefon kullanıyor.. hasar da cok buyuk oldugu ıcın en az 1 ayda olur dedıler.. beklıyoruz..@gunes_ay hakketen ne oldu telefon
Yeni telefon aldılarsa eskisini istemeye hakları var diye düşünüyorum.
evet. gonderdık.Ne yaptınız konu sahibi, geri gönderdinizmi alınan telefonu?
Düşündüm de benim arkadaşımda limon tozu kaynattığımız ketılın içine düşürmüştü telimi. Kendim götürdüm tamire, ilgi falanda beklemedim insanlık hali olur böyle kazalar. Çok dramatize etmişsiniz olayısormadılar kı arkadasım. alıp getırmısler. sorsalardı kardesım ıstemezdım dıyor. onun ıstegı ılgı ıdı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?