- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Kaldık derken? Siz de mi?Biz uc bes gun degil; 1aydan beridir telefonsuz kaldik hanimefendi.. Ayni seyler degil.
Biz uc bes gun degil; 1aydan beridir telefonsuz kaldik hanimefendi.. Ayni seyler degil.
Wah yavrum wah guZum wah bir ay telefonsuz napmış ya yürek mi dayanır
+1Yeni telefon aldılarsa eskisini istemeye hakları var diye düşünüyorum.
Ay çok güldümWah yavrum wah guZum wah bir ay telefonsuz napmış ya yürek mi dayanır
Biz uc bes gun degil; 1aydan beridir telefonsuz kaldik hanimefendi.. Ayni seyler degil.
Ay çok güldüm
Hatalarını zaten telefon alarak telafi etmişler hanımefendi, eski telefonu da yaptırıp kendileri kullanacak demekki? Neden istemesinler ki? Siz niye vermemekte ısrarcısınız? Beleşten tel geldi eskisini de yaptırır kullanırız kafasında oldugunuz için mi?
Yazık ya telefonun son durumu ne acababir dua topiği açsak kızlar hey Allahım ya
Ne kosturdunuz yahu? Alt tarafi telefonu tamirciye goturdunuz. Sanirsin agir hasta arkadaşını yalniz birakmis hastanelerde kostururken. Pes vallatamır parası ya da telefon degıldı bızım derdımız hanımefendı. derdımız uzuntusunu bıraz olsun bellı etsın ve bu ıslerle kostururken yanımızda olması ıdı.. telefon alacagız fılan da demedıler, deselerdı kardesım zaten ıstemedıgını belırtırdı. bız o kadar gurursuz ınsanlar degılız. yanımızda olması yeterlı. kardesım kargo ıle yenı telefonu gonderecek zaten.
Keşke burada herkes aynı şeyi diyorsa biz yanlış yapmışız dese ama konu sahibi hayatta yapmaz.
Eski konularını bir okusanız bu telefon olayındaki tavrına şaşırmazsınız da.
Bilezik almaya parası yok diye kayınvalide adayına beşibiryerde aldırmaya kalkmalar mı ararsınız kuyumcuda gram pazarlığı mı...
O zaman gelen tepkilerin hepsi aynı doğrultuda olduğu halde bir gıdım ben çok mu çıkarcıyım çok mu ayıp ediyorum dememişti.
Bu konuda da kazara bilmeden istemeden telefonu düşüren bir insanın verdiği telefona çöküp eskiyi de vermeme niyetinde gelen eleştirileri görmezden gelip tek tük gelen kendi çıkarına uygun mesajları beğeniyor. Hala ama hala iki telefonuda parselleme derdinde yani.
Hep kendi haklı olan ve bedavayı seven bir insan bu konu sahibi. Asla da hatasını kabul etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?