Kardesıme yapılan haksızlık... Fıkır verır mısınız?

O halde haklılar isteyebilirler. Tamam ilgilenmemişler başta ama sonradan telafi yoluna gidilmiş,telefon alınmış sizde kabul etmişsiniz,sonradan "ben telefon istemedim,ilgi alaka bekledim"demek abeste iştigal,o lafı yeni telefonu alırken söyleyebilirdiniz,telefonu istediklerinde değil.

kardeşinizin yaptığı hiç olmamış sonuçta yeni tel. alıp vermişler.arkadaşına madem küs, gurur meselesi yapmış baştan tel. almayacaktı.

Kazayla olmuş birşeyin üstüne zaten düşmezdimde arkadaşıda yakın arkadaşlıgına güvenerek çok üstelememiş ne yapıcaktı ki her gün özürmü dileyecekti.
Zaten düşürdüğünde özür dilemistir diye düşünüyorum. Ayrıca size sıfır almıslar yep yeni kırılmadı say kendi telini ver dicem ama yaptırmadan ver veya parasını onlar ödesin

Madem kardeşin yeni telefonu kargoyla yolluycak kadar gururluymuş ve beklediği sadece ilgiymiş, o zaman telefonu en başta niye kabul etmiş ki. Bu biraz uyanıklığa giriyor. Arkadaşı da kasten yapmamış sonuçta kaza olmuş. Bence ayıp etmiş kardeşin

yok artık diyorum. Adamların malına çökmeye çalışıp bir de nasıl çökeriz diye dert edinmişsiniz.

Bu olayın şundan bir farkı yok; Arabanızı arkadaşınıza verdiniz, sonuçta o da kaza yaptı. Kazadan sonra size muadil araç temin etti. Ama siz kaza yapılan aracıda vermem o da benim diyorsunuz. Nasılsa onu da bir alan çıkar hesabı. Karşıdaki insanlar art niyetli olsa ne telefonu kardeşim ben seni tanımıyorum derdi. Fazla iyi niyetin sonu da bu oluyor.

Aldiginiz tlfonun garantisi yokmu

Madem yapilabiliyo babasina niye veriyosun sen kullan

Onlarin tavri yanlis ama sizde niye aldinız tlfonu canim kabul etmeniz bastan hata...

Sizde fazlami abarttiniz acaba ilgi gösterme mevsusunu özun dilesin tamamda gereksiz bence fazlasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…