Kardesıme yapılan haksızlık... Fıkır verır mısınız?

Kiz telefonu dusurmus ve bunu telafi edip yeni bir telefon almis. Tabikide vermeli yok vermem diyorsa yenisini kabul etmemeli. Sonucta telefonun tamiri mumkun tamamen cop olmamis. Vermezse ayip

Aldiklarini iade edin eskisini tamir ettirip kullanin
Arkadaşıylada masefe koysun kardesiniz
Aldiklari teli kullanirsaniz bence ilerde bu konuyu kardesinizin basina kakabilirler

Sacmalamis. Cok guzel bi arkdas secmis kardesiniz maalesef.
Ne demek o telefonu ver? Yuzsuzz.
Benim taksidini odedigim telefonu size neden vereyim? Ben kardesin olsam " host, bana telefon aldiniz eyvallah, hos ben istemedim. Ama sirf bu yuzden kendi begendigim kendim odedigim telefonu sana vermem. Benim telefonum tamirden gelsin, bana aldiginiz telefonu iade ederim size. Hayrini gorun kendi telefonunuzun. Benimkine goz dikmeyin. Ayrica dusurdugun telefonun faturasini yollarim bi ara sana. Bana telefon alin demedim. Ama su raddeden sonra faturayi odemenizi istiyorum. Selametle.."

Sakin gurur murur diyip faturayi yollamamazlik etmeyin. Hakkiniz. Hakkinizi arayin. Arkdas degil fesat bi kiz bu.

Aldiginiz tlfonun garantisi yokmu

Madem yapilabiliyo babasina niye veriyosun sen kullan

Onlarin tavri yanlis ama sizde niye aldinız tlfonu canim kabul etmeniz bastan hata...

Sizde fazlami abarttiniz acaba ilgi gösterme mevsusunu özun dilesin tamamda gereksiz bence fazlasi.

Yenisini almalari o zaman özür niyeligindede digerini istemeleride ayri bi olay olmuş..
Hayirdir burayi whatsapp mi sandiniz

en iyi arkadaşım telefonumu düşürse ona bunun lafını etmem. dostluk ilgi alaka göstermesini gerektiriyor tabii ama öncelikle biz o dostlarımızı 3 kuruşluk maldan önde tutmalıyız, telefonumdan bile kıymetsiz olan birine en yakın arkadaş demem, tanıdık derim sadece.

ayrıca yenisi alınınca eskisini vermeyip ne yapacaksınız? biri alın terimizle ödediğimiz, diğeri de enayi malı ohh ne de olsa bedava, baldan tatlı falan diye çift çift mi kullanılacak?

Iyide aynı model yepyeni telefon alınmış.

Madem.gurur önemli yenisini kabul etmeyecekti.
Ee etti o zaman eskisini istemeleri neden zoruna gidiyor. Belki çok zor durumda kalarak almışlardır yeni telefonu.

Ben olsam yeni telefon almaz tamir ettiririm mesela. Onlar yapabileceklerinin en üst noktasını yapmışlar.

Servis bile yeni telefon verdiğinde eskisini alıyor.

Tam ayni modelimi vermisler?
Ben bi yerde " aylarca eski telefonla idare ediyor" diye okudm. Eski bi telfon almislar konu sahibinin kardesine sandim. Yeni model telefonun faturasini ben oduyumde, eski model telefonla neden idare ediyimki?? Dedim.

O zmn haklisin tabiki.
Geri verilmeli evet.

yok 1 ay sonra almışlar ya yeni telefonu o arada kardeşi eski telefon kullanıyormuş..
bunlar hem yeni telefonu almışlar hem eskisini vermemek derdinler ..
kırılan telefon yoğun bakımdayken arkadaşı ziyarete gelmemiş ona kızmışlar birde :))

Saka bi yana mevzu o zmn tamda dedigin gibi karsi taraf hakli.

Haklı değil kardeşin .
Yenisi aynıysa versin işte .
Tamire beraber gitme nasıl oluyor ki ?
Hasta muayene etmeye götürür gibi .
Başta Özür dilememis hata yapmış sonra Özür dileyip yenisini almışlar işte daha ne yapabilirler .
Versin eski telefonu

Kardeşinizin haksızlığa uğradığını düşünen olmadığı gibi bilakis, kardeşinizin arkadaşı ve ailesine haksızlık yaptığınızı düşünüyor herkes. Bunca kişiyle mevcut olan olayı yorumlama farkı, sanırım para ve maddi şeylerle kurduğunuz ilişkiden kaynaklanıyor. Açtığınız konular, bu ilişkiyi gözden geçirmeniz gerektiğini düşündürüyor nedense...

Memleket meselesi olmuş resmen.Şahsen bir arkadaşım telefonumu düşürse canın sağolsun der yaptirir kullanirim ya da yenisini alirim.İnsalik hali bile bile yapmadi ya.

Eskisini de istemeye haklari var neden telefon düşünce arkadaşlik bozulmuş anlamadim.

Hayır bi de konunun adı "kardeşime yapılan haksızlık" pardon da ne haksızlıgı yapılmış ki. Tamirde yanında olmamak kısmı da bı ılgınç. Yepyeni telefon almışlar eskisini vermiyorsunuz yuh yani. O kızı düşün yanlışlıkla telefonunu düşürüyorsun arkadaşının bin laf işitiyor yeni telefon alıyorsun. Karşı taraf para vermıyor mu taksitini ödüyoruz demişsin de yeni telefon hava parasıyla mı alındı?

Öncelikle yanlıkşlıkla düşürmüş. Benim en yakın arkadaşım yanlışlıkla düşürse kızamam bile. Sonuçta ben de düşürebilirdim. Tek düşmede bitecek kadar dandik telefonları da almayın bence. Benim telefonum 15370 kere her türlü zemine düştü, bir şey olmadı. Sizin telefon kraker gibi bir şey herhalde.

İlgilenmedi, sormadı derken, orası çok garibime gitti. İlgi alaka mesela hastanelik edilmiş insanlar için filan kullanılır. Telefon yanlışlıkla düştü diye hergün arayıp telefonun durumunu mu soracaktı? Ne kadar abartmışsınız.
İnsanlar size yeni telefon almış. İstekleri bana normal geldi. Siz de kırılan telefonu verin, takas edin. Veya onların telefonunu geri verin. Bana kalırsa boş yere ortalığı kaldırmışsınız her konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…