Kardeşimi annemden kıskanıyorum

Allah bu aileye gelen gelinin yardımcısı olsun.
Erkek kardeşine çok düşkün bir tanıdık vardı. Daha ortada bir aday yokken bile kardeşinin evleneceği kadınla yarış halindeydi. "Ben öyle bir görümcelik yaparım ki süt dökmüş kedi olur" demişti hayali gelin için :))
Annesi de kızından çok farklı değildi. Hatta kız kardeşimi kendi kardeşine yakıştırmıştı. "Senin gibi görümcesi olacağına kırk yıl bekar kalsın" demiştim :))
İşin tuhafı o erkek kardeşin tercihleriyle ilgili dedikodular duıymuştum. Görümcenin hayali havada asılı kaldı. :)

İnsanın bazen ruhsal durumu olmayacak bir olayı abartmasına sebep olabiliyor.
Eğer bu durumunuz çok ileri seviyede değilse o anki ruhsal boşluğunuza, stresinize vs. verebilirsiniz.
Ama psikolojinizi etkileyecek ve sürekli zihninizi meşgul edecek durumdaysa yardım almanız lazım..
Ufak bir tavsiye "bura da bu konu üzerinden çok yıpranabilirsiniz..."

Ahahaha sonunu gelin çektirmiş aileye diye beklemiştim şok oldum iiyi olmuş şimdi yapsın görümcelik

yani degisik duygular. anan bu senin anan. oburu de kardesin senin.

lutfen ama lutfen erkek kardesiniz evlenmesin, sonsuza dek beraber yasayin

Kızkardesim aynı sizin gibi. Annemi de çok sever beni de cok secer. Ama ben annemr sarilsam annemi kıskanır.

Nedenini biz de çözemedik. Bir de sürrkli hem annemi çok duşunur hem de cok kırar. Aşırı kırar hatta

Burada görümcek diye açılan görümce modeli ben bile görümce kulüp başkanı olarak sizi savunamadım

Sevmiyor çünkü , takıntılı. Bunun adı sevmek falan olamaz.

Allah müstakbel gelinin yardımcısı olsun şimdiden

Öncelikle şunu bilmelisiniz sevgi birini sevince diğerine daha az kalan bir şey değil. Ayrıca o annesi siz kardesisiniz aynı kulvarda bile olmadığınız üstelik kardesinizi kiskaniyorsunuz. Bi abim var annem onu daha çok sevdiğini söyler soylemese de ben bildirdim zaten ama bu beni sevmediği anlamına gelmez. Ne yemek icmekte ne giyim kuşam da beni geri plana attığını hiç görmedim. Tabi sizin ki daha farklı bi durum ama sevgi biriniyor diye azalmaz.

lutfen ama lutfen erkek kardesiniz evlenmesin, sonsuza dek beraber yasayin
Kardeşimin bir kız arkadaşları var ilginçtir ki kız arkadaşını çok seviyorum ve evlenmeleri beni çok mutlu eder. Yani şuan için görüşüm bu yönde en azından, inşallahta değişmez.
Çok seviyor demek ki, herkesin sevgi anlayışı/davranışı farklı. Sevgiyi yarıştırmak, karşılaştırmak, bu sevgi değil, böyle sevgi olmaz falan demek manasız geliyor bana o yüzden.
Burada görümcek diye açılan görümce modeli ben bile görümce kulüp başkanı olarak sizi savunamadım
Görümce kulüp başkanı olamayacak kadar çok seviyorum kardeşimin kız arkadaşını. Zaten kız kardeşim yok bir nevi kız kardeşim oldu.

"sevgi birini sevince diğerine daha az kalan bir şey değil" çok güzel demişsiniz... Teşekkür ederim :) yerinizde olsam anneme kırılır bozulurdum ama ne güzel olgunlukla karşılamışsınız. Sizin kaar olgun olabilsem keşke.

ruh hastası

bir zahmet anneni senden cok sevsin :) herkesin yeri ayri, saglikli bir duygu durumu degil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…