- Konu Sahibi littlemother
-
Siz ne hakla karisiyorsunuz ki? Kendi evinizle iliskilerinizle falan ilgilenin mümkünse. Baskasinin hayatina karismayin. Kardesini bile olsa, arada sevgi varsa onlar herseyi halleder kötü siz olursunuz.
Ama bak neden oldu biliyor Musun
Konunun başlığına baktım şimdi tekrar, kardeşimi cesaretlendirmeye devam etmeli miyim
Özne:sen(görümce,damadın ablası)
Nesne: senin erkek kardeşin
Fiil: cesaretlendirmeye devam etmek
Neye cesaretlendirme:yüzüğü atma, nişanı bozma
Nedenler; seni değil kardeşini ilgilendiriyor
Kız, kardeşini kısıtlıyor
Belki gereksiz yere kavga ediyorlar
Ama bu kardeşin ve müstakbel eşinin ilişkisi. Kıskançlığının boyutu yaptığı hareketler kardeşine dayanılmaz geliyorsa o bitirebilir. Cesaretlendirmek? Kardeşin korkak mı, karakteri mi tam oturmamış? Eğer öyle değilse bu ancak alttan alta doldurma gibi olur. Ve o
İlişkide ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın kimse bir başkasının doldurmasıyla cesaretlendirmesiyle o ilişkinin bitmesini hak etmez.
Ahahaha canım ozaman buraya konu açıp herkesin karışmasına yol açmayacaksın:) eleştiriye gelemedin mi? Sen mi evleneceksin kızla? Senmi alacaksın koynuna? Saygıdan bahsedene bak, kendi kardeşinin hayatına saygisi yok burda bana laf ediyor. Yorum yaparken bile dedimki onlar gün gelir iyi olur, kötü olan sen olursun. Niyet meselesiSevgi her seyi halletmez. Saygi, edep,empati olmali bi insanda önce. Kaldi ki sevgi var mi o da süpheli. Sizin bakis acinizla siz de bu yorumunuzla bize karisiyorsunuz oluyor degil mi? Siz ne hakla karisiyorsunuz o zaman?
Ahahaha canım ozaman buraya konu açıp herkesin karışmasına yol açmayacaksın:) eleştiriye gelemedin mi? Sen mi evleneceksin kızla? Senmi alacaksın koynuna? Saygıdan bahsedene bak, kendi kardeşinin hayatına saygisi yok burda bana laf ediyor. Yorum yaparken bile dedimki onlar gün gelir iyi olur, kötü olan sen olursun. Niyet meselesi
Seviyeyi sizmi belirliyorsunuz? Soylediklerinizle yukarida yazdiklarinizin alakasi yok. Yukarida resmen kizi sevmemistim zaten kardesimi üzüyor bende nisani at diye çocuğun basinin etini yiyorum tarzindaydi. Suan soyledihiniz kardesim bana acildi fikir aldi bende mutsuz olduğu için kendimce fikrimi söyledim. Kusura bakmayin ikisi arasinda dağlar kadar fark var. Görüyorumki benim gibi anlayan bir çok insan var. Konuyu tek tek sayfa gezerek sizin cevaplarinizdan anlamamaliyiz aksine sizin yukariya açıklayıcı bir sekilde yazmaniz gerekiyor. Kardeşinizde kızdan emin değilse, at nişanı demek yerine daha yapici olmanizi öneririm sorunlari cozmeye bakin gerekirse kizi alin karsiniza acikca anlatinYaptigim ironiyi bile gercek zannedip yorum yapmissiniz.
Size seviyeye göre anlatayim o zaman. Nasil ben konu acip sizlerden yorum bekliyorsam kardesim de konuyu bize acti. Ben de ayril o zaman dedim. Sizin ayni benim actigim konuya yorum yapmaniz gibi. Bilmem anlatabildim mi?
Seviyeyi sizmi belirliyorsunuz? Soylediklerinizle yukarida yazdiklarinizin alakasi yok. Yukarida resmen kizi sevmemistim zaten kardesimi üzüyor bende nisani at diye çocuğun basinin etini yiyorum tarzindaydi. Suan soyledihiniz kardesim bana acildi fikir aldi bende mutsuz olduğu için kendimce fikrimi söyledim. Kusura bakmayin ikisi arasinda dağlar kadar fark var. Görüyorumki benim gibi anlayan bir çok insan var. Konuyu tek tek sayfa gezerek sizin cevaplarinizdan anlamamaliyiz aksine sizin yukariya açıklayıcı bir sekilde yazmaniz gerekiyor. Kardeşinizde kızdan emin değilse, at nişanı demek yerine daha yapici olmanizi öneririm sorunlari cozmeye bakin gerekirse kizi alin karsiniza acikca anlatin
Size söyle söyleyim benim eski nisamlimin abisi bizim kavgalar üzerine "benim bi kardeşim var , burnunu kanattin "fln demişti ve ne haddinize demiştim. Çok itici gelmişti mesaj atması ki olaylar size basit yansitilmis olabilir illa erkek kardesiniz haklı diye bi durum yok yani burnu kanadı diye. Başımdan geçtiği için söylüyorum; boşverin asla biri yüzde yüz haklı değildirIki kisinin arasina girmek bi niyetim asla olmadi. Onlar mutlu olsun diye ailecek yapmadigimiz fedakarlik kalmadi. Siz erkek kardesinizin artik sıkıntıdan burnunun kanadigini görseniz banane mi dersiniz?
Kiz kavgadan besleniyor. Sorun bu. Kardesim hep düzelecek diye alttan aldi. Su an da dügüne az kaldi diye cesaret edemiyor. Dün dedi ki zaten evlilikte de böyle devam ederse bosanirim diye düsündüm hep.
Size söyle söyleyim benim eski nisamlimin abisi bizim kavgalar üzerine "benim bi kardeşim var , burnunu kanattin "fln demişti ve ne haddinize demiştim. Çok itici gelmişti mesaj atması ki olaylar size basit yansitilmis olabilir illa erkek kardesiniz haklı diye bi durum yok yani burnu kanadı diye. Başımdan geçtiği için söylüyorum; boşverin asla biri yüzde yüz haklı değildir
aman ilerde abinin tatlı karıcığı olur aşkısı olur,sen ara bozan tü kaka görümce olursun sonsuza kadar hep böyle anılırsın ,aman amannn uzak dur kardeş
Yaptıkları kesinlikle normal değil. Nisanliminda benzer davranışları vardı ve ben artık paranoid şizofren olduğunu dusunuyordum. Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Atıyorum ayrildilar sonra mutsuz oldu bu çocuk ya da ne bileyim karşısına çıkan iyi biri çıkmadı. Belki de iyi olacaktı düşüncesi bile dizi yıpratır üzer. Kızın davranışlarını saklamayin bence. Kardesiniz bile bile buna devam etmez heralde..Sizce yaptiklari normal mi peki? Kardesini görev yerine götüremezsin diyor. Ileride ailenle cok görüsemezsin diyor. Kiz kardesimi hic bi sey yokken mutfaktan kovuyor. Kardesim whatsappini kapatiyor, yüksek lisansini yarida birakiyor. Ögretmenler odasina gitmesine müsade etmiyor. Her hafta bi kavga. Daha hatirlayamadigim ne kadar sey var. Herkesin hatasi vardir. Ama bunlar hata degil. Hastalik bence.
Yaptıkları kesinlikle normal değil. Nisanliminda benzer davranışları vardı ve ben artık paranoid şizofren olduğunu dusunuyordum. Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Atıyorum ayrildilar sonra mutsuz oldu bu çocuk ya da ne bileyim karşısına çıkan iyi biri çıkmadı. Belki de iyi olacaktı düşüncesi bile dizi yıpratır üzer. Kızın davranışlarını saklamayin bence. Kardesiniz bile bile buna devam etmez heralde..
Miss burç adlı üyenin de böyle bir konusu vardı sanki ona da bır bakarsanız belki fikir olur size
Bunlarin cogunu o paylasti zaten. Yoksa nasil haberimiz olsun.Devam etmesinin baslica sebebi resmiyete döküldü. Bu kadar yasanmislik da var. Belki evlenince degisir. Yoksa bosanirim düsüncesi. Umarim ikisi de ileride mutlu olur. Olmuyorsa olmuyordur.[/QUOT
keşke resmiyete dökülmeseymis bu kadar sorun varken. Değişeceğini çok sanmıyorumKardeşinizin kendinden ödün vermesi gerekecek, sosyal hayatını sifirlayacak, o kıza göre yaşayacak ve emin olun kardesiniz otomatik olarak mutsuz olacak.. Haklarında hayırlısı olur inşallah. Eski nişanlımın kaç tane ablası vardı yildizlarimiz barismasa da tutup asla ailenle az görüscen gibi birsey demedim demezdim yani ne haddime. Kiz kendini belli etmiş yahu yazarken sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?