Kardesimi cesaretlendirmeye devam etmeli miyim

Siz ne hakla karisiyorsunuz ki? Kendi evinizle iliskilerinizle falan ilgilenin mümkünse. Baskasinin hayatina karismayin. Kardesini bile olsa, arada sevgi varsa onlar herseyi halleder kötü siz olursunuz.

Siz ne hakla karisiyorsunuz ki? Kendi evinizle iliskilerinizle falan ilgilenin mümkünse. Baskasinin hayatina karismayin. Kardesini bile olsa, arada sevgi varsa onlar herseyi halleder kötü siz olursunuz.

Sevgi her seyi halletmez. Saygi, edep,empati olmali bi insanda önce. Kaldi ki sevgi var mi o da süpheli. Sizin bakis acinizla siz de bu yorumunuzla bize karisiyorsunuz oluyor degil mi? Siz ne hakla karisiyorsunuz o zaman?

Cesaretlendirmekle doldurmak farkli seyler. Neyse yeterince felsefe yapmissiniz. Kafam su an gercekci olmayan yorumlari kaldiracak durumda degil. O kadar yazmissiniz yine de. Tesekkürler.

karışmayın diyenler burada bizim dış kapının dış mandalı olarak konulara yorum yaptigimiz zaman yaptigimiz ne oluyor o zaman
sonuçta kardes gelmiş ablaya danismis
aileden çekindigi için ayrilamadigini belirtmiş mutsuz olduğunu anlatmış
napsaydi kadincagiz
ben sizin yerinizde olsam daha çok karisirdim ayrıldigina emin olana kadar

Sevgi her seyi halletmez. Saygi, edep,empati olmali bi insanda önce. Kaldi ki sevgi var mi o da süpheli. Sizin bakis acinizla siz de bu yorumunuzla bize karisiyorsunuz oluyor degil mi? Siz ne hakla karisiyorsunuz o zaman?
Ahahaha canım ozaman buraya konu açıp herkesin karışmasına yol açmayacaksın:) eleştiriye gelemedin mi? Sen mi evleneceksin kızla? Senmi alacaksın koynuna? Saygıdan bahsedene bak, kendi kardeşinin hayatına saygisi yok burda bana laf ediyor. Yorum yaparken bile dedimki onlar gün gelir iyi olur, kötü olan sen olursun. Niyet meselesi

Yaptigim ironiyi bile gercek zannedip yorum yapmissiniz.
Size seviyeye göre anlatayim o zaman. Nasil ben konu acip sizlerden yorum bekliyorsam kardesim de konuyu bize acti. Ben de ayril o zaman dedim. Sizin ayni benim actigim konuya yorum yapmaniz gibi. Bilmem anlatabildim mi?

kardesiniz kiza cok cok asik degilse ki bi gun o ask bitcek bence ayrilsin bizimde basimizda var oyle canim dayim 10 yilda yaslandi daha nisanlandiklarinda dayimi kiza yakistiramadi kimse neyse evlendi coluk cocuk derken kiz ne cocuklariyla ilgileniyo ne dayima sevgi gosteriyo anca kavga anca kiskanclik yurt disindalar ananeme para yollayacak olsa gizlilikle uolluyo buraya tatile geliyolar ananem yalniz yasiyo onuda alip kaplicalara gidiyolar yol boyu surat bi gece kalmadan hanim tadimizi bozmasin diye geri gelip ertesi gun ananemsiz yola cikiyolar zaten surda 6 hafta burdasiniz ama yok dayimi tek kimselere yollamiyo teyzem yanlarina gitt 2 ay teyzeme neler yaptiysa hasta kadin bayilmis gununden erken dondu kardesime dayanamiyorum diye kardesinizle konusun evlikikde bosanmak cok zor dayim da ha bosandim ha bosancam diyo ama iki evladi var ona kiyamadigimizdan biz yengemin yaptiklarini gormezden gelerek dayan diyoz beterin beteri var ama nisanliyken hersey bi nebze daha kolay sizin anlatiminiza gore de sonunuz bizimki gibi 35inde 50 yasinda gorunen bi kardesiniz olcaktir

Seviyeyi sizmi belirliyorsunuz? Soylediklerinizle yukarida yazdiklarinizin alakasi yok. Yukarida resmen kizi sevmemistim zaten kardesimi üzüyor bende nisani at diye çocuğun basinin etini yiyorum tarzindaydi. Suan soyledihiniz kardesim bana acildi fikir aldi bende mutsuz olduğu için kendimce fikrimi söyledim. Kusura bakmayin ikisi arasinda dağlar kadar fark var. Görüyorumki benim gibi anlayan bir çok insan var. Konuyu tek tek sayfa gezerek sizin cevaplarinizdan anlamamaliyiz aksine sizin yukariya açıklayıcı bir sekilde yazmaniz gerekiyor. Kardeşinizde kızdan emin değilse, at nişanı demek yerine daha yapici olmanizi öneririm sorunlari cozmeye bakin gerekirse kizi alin karsiniza acikca anlatin

Benim ilk mesajimda kiz kardesimle gitmesine müsade etmedi demem bile yeterliydi bence. Konunun özeti bu. Nokta yani.

Ne yapalım tüh tüh ne kötü kızmış mı diyelim ?
Madem kendini cesaretlendirme( sana göre yorum yapma ) konusunda haklı görüyorsun ne soruyorsun insanların vaktini çalıyorsun? Karış diyenlerin yorumunu beğeniyorsun

Size söyle söyleyim benim eski nisamlimin abisi bizim kavgalar üzerine "benim bi kardeşim var , burnunu kanattin "fln demişti ve ne haddinize demiştim. Çok itici gelmişti mesaj atması ki olaylar size basit yansitilmis olabilir illa erkek kardesiniz haklı diye bi durum yok yani burnu kanadı diye. Başımdan geçtiği için söylüyorum; boşverin asla biri yüzde yüz haklı değildir

aman ilerde abinin tatlı karıcığı olur aşkısı olur,sen ara bozan tü kaka görümce olursun sonsuza kadar hep böyle anılırsın ,aman amannn uzak dur kardeş

Sizce yaptiklari normal mi peki? Kardesini görev yerine götüremezsin diyor. Ileride ailenle cok görüsemezsin diyor. Kiz kardesimi hic bi sey yokken mutfaktan kovuyor. Kardesim whatsappini kapatiyor, yüksek lisansini yarida birakiyor. Ögretmenler odasina gitmesine müsade etmiyor. Her hafta bi kavga. Daha hatirlayamadigim ne kadar sey var. Herkesin hatasi vardir. Ama bunlar hata degil. Hastalik bence.

aman ilerde abinin tatlı karıcığı olur aşkısı olur,sen ara bozan tü kaka görümce olursun sonsuza kadar hep böyle anılırsın ,aman amannn uzak dur kardeş

Keske ileride cok iyi olsalar. Zannetmem. Böyle gelmis böyle gidecek. Iki de bir yüzügünü cikaran sonrasinda da hep bosanalim muhabbeti yapacak bence.

Yaptıkları kesinlikle normal değil. Nisanliminda benzer davranışları vardı ve ben artık paranoid şizofren olduğunu dusunuyordum. Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Atıyorum ayrildilar sonra mutsuz oldu bu çocuk ya da ne bileyim karşısına çıkan iyi biri çıkmadı. Belki de iyi olacaktı düşüncesi bile dizi yıpratır üzer. Kızın davranışlarını saklamayin bence. Kardesiniz bile bile buna devam etmez heralde..

Bunlarin cogunu o paylasti zaten. Yoksa nasil haberimiz olsun.Devam etmesinin baslica sebebi resmiyete döküldü. Bu kadar yasanmislik da var. Belki evlenince degisir. Yoksa bosanirim düsüncesi. Umarim ikisi de ileride mutlu olur. Olmuyorsa olmuyordur.

Miss burç adlı üyenin de böyle bir konusu vardı sanki ona da bır bakarsanız belki fikir olur size

Konunun genelinde haklı gibi görünüyorsunuz ve kardeşinizin böylesine büyük bir hata yapmasına Engel olmaya çalışmanızda doğru bir davranış. Ama siz ne yaparsanız yapın ayrılsalar bile yeniden birleşirler. Kardeşinizin onu kafasında tamamen bitirmesi gerek. Ama kız yüzüğü atacak kadar işi büyütebiliyorsa demekki kendine ve kardeşinizin aşkına fazlasıyla güveniyor.işiniz çok zor. Evlenselerde kavga gürültü bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…