- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
- Konu Sahibi littlemother
-
Bend e karisirdim valla, sonucta nisanli, evli olsa tama artik yuva kurmuslar der karismazdim, nisan niye var, iki tarafin ailelerin vs birbirini tanimasi icin. Aileler de yol gostercek elbet. Bence iyi yapiyorsun, ama guzellikle soyle, yoksa ters teper, guzel guzel anlat, at su nisani artik deme mesela.
Bunları görmesi gereken kardeşiniz. Onun akl fikri, karar verme kabiliyeti vardır eminim. Eğer sizinle sık sık görüşmek istiyorsa, yüksek lisans yapmak istiyorsa yapması gerekenin farkındadır. Ama bu şekilde baskı yapmaya devam ederseniz ayrılırsa sizi suçlayabilir.Sizce yaptiklari normal mi peki? Kardesini görev yerine götüremezsin diyor. Ileride ailenle cok görüsemezsin diyor. Kiz kardesimi hic bi sey yokken mutfaktan kovuyor. Kardesim whatsappini kapatiyor, yüksek lisansini yarida birakiyor. Ögretmenler odasina gitmesine müsade etmiyor. Her hafta bi kavga. Daha hatirlayamadigim ne kadar sey var. Herkesin hatasi vardir. Ama bunlar hata degil. Hastalik bence.
Erkek kardeşiniz nişanı atmak istiyor aileniz mani oluyor ise kardeşiniz e destek olun. Ama onun niyeti yoksa kenara çekilinKizlar erkek kardesim nisanli. Dügüne cok az kaldi. Bi cok hazirlik yapildi.
Ama nisanlisini ilk gördügüm andan itibaren icim bi türlü isinmadi. Neyse dedim, önemli olan onlarin anlasmasi. Kardesim bir gün mutluysa iki gün mutsuzdu. Sürekli kavga ediyorlardi. Sebepler eften püften. Hep kiskanclik. Kardesimin egitimini ilerletmesine bile karsi cikti. Kardesim whatsappini bile kapatti. Sürekli kavga konusu oluyor diye. Ben bastan beri ayril dedim. Ama annemin baskisi ve belki düzelir diye sürdürdü.
Bu arada kizin ailesi de pirlanta gibi insanlar.
Son kavgasinda artik yeter dedim. Kavganin sebebi erkek kardesimin kiz kardesimi yeni görev yerine birakmak istemesi. Götüremezsin demis. At şu nişani artik dedim. Ama hala kararsiz. Annem deseniz olmaz,ele güne karsi muhabbeti yapiyor.
Ne yapmaliyim? Erkek kardesimi cesaretlendirmeye devam mi etsem?
Abim sevgilisini tanıştırmak için eve getirdiğinde anneme ve babama ''bu iş olmaz,evlenirlerse en fazla 5 sene sonra boşanırlar'' demiştim.
Nişanlılık döneminde kavgaları vs sürüyordu hatta abim ayrılmak istedi ama kızın annesi barışmaları için ikna etmişti.
Evlendikten sonra ben abimin eşidir,annemler gelinimizdir diyerek hoşnutsuzluğumuzu hiç belli etmedik.
Ta ki abim 5 sene sonunda boşanana kadar..(kendimden korkmadım değil)
Boşanma süresinde abim, gelinimizi hiç sevmediğimizi,onun için saygı gösterdiğimizi öğrendi.
Hata ettik sanırım çünkü abim ''keşke beni uyarsaydınız,tutulmuştum ben'' dedi.
Aileler,dışardan bakan insanlar birçok şeyi görebiliyoruz ama sebep olmamak için söyleyemiyoruz.
Kardeşinizi lütfen uyarın.
Boşanmış abisi ve anne babası ayrı olan yeğen sahibi biri olarak söylüyorum.
Kizlar erkek kardesim nisanli. Dügüne cok az kaldi. Bi cok hazirlik yapildi.
Ama nisanlisini ilk gördügüm andan itibaren icim bi türlü isinmadi. Neyse dedim, önemli olan onlarin anlasmasi. Kardesim bir gün mutluysa iki gün mutsuzdu. Sürekli kavga ediyorlardi. Sebepler eften püften. Hep kiskanclik. Kardesimin egitimini ilerletmesine bile karsi cikti. Kardesim whatsappini bile kapatti. Sürekli kavga konusu oluyor diye. Ben bastan beri ayril dedim. Ama annemin baskisi ve belki düzelir diye sürdürdü.
Bu arada kizin ailesi de pirlanta gibi insanlar.
Son kavgasinda artik yeter dedim. Kavganin sebebi erkek kardesimin kiz kardesimi yeni görev yerine birakmak istemesi. Götüremezsin demis. At şu nişani artik dedim. Ama hala kararsiz. Annem deseniz olmaz,ele güne karsi muhabbeti yapiyor.
Ne yapmaliyim? Erkek kardesimi cesaretlendirmeye devam mi etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?