- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Merhaba kızlar,
11 yaşında bir erkek kardeşim var. Okulu proje kampına götürüyor farklı bir şehire bize baya uzak bir şehire. 10-15 kişilik bir kamp, araştırma falan yapacaklarmış o şekilde bir kamp olucak. Annem de kararsız çünkü hiç anne babamdan ayrı böyle bir yere gitmedi aslında gitmesini çok istiyor çok faydalı olucak onun için hem de sosyalleşmesi açısından iyi olacağını düşünüyorum ben. Ama annem emin olamıyor tedirgin biraz. Hani kendi banyoya girip saçını kurutabilir mi üşütür mü hasta olur mu falan gibi, kısaca kendi başının çaresine bakabilir mi diye düşünüyor. Başlarında tabi öğretmenler olacak ama dediğim gibi odalarda falan bireyseller. Odalarda da sadece yaşıtlarıyla kalacakmış. Biz de kararsız kaldık, fikirlerinizi istiyorum :)
Sosyalleşip birey olabilmesi için önemli olsa da ben kızımı göndermem.Çivisi çıkmış dünyaya hiç güvenmiyorum.Öğretmen yada kim olursa olsun babası hariç kimse ile göndermezdim.derdim de hastalık değil hasta düşünceli o kadar çok kişi var ki .Belki paranoyakça ama böyle.Merhaba kızlar,
11 yaşında bir erkek kardeşim var. Okulu proje kampına götürüyor farklı bir şehire bize baya uzak bir şehire. 10-15 kişilik bir kamp, araştırma falan yapacaklarmış o şekilde bir kamp olucak. Annem de kararsız çünkü hiç anne babamdan ayrı böyle bir yere gitmedi aslında gitmesini çok istiyor çok faydalı olucak onun için hem de sosyalleşmesi açısından iyi olacağını düşünüyorum ben. Ama annem emin olamıyor tedirgin biraz. Hani kendi banyoya girip saçını kurutabilir mi üşütür mü hasta olur mu falan gibi, kısaca kendi başının çaresine bakabilir mi diye düşünüyor. Başlarında tabi öğretmenler olacak ama dediğim gibi odalarda falan bireyseller. Odalarda da sadece yaşıtlarıyla kalacakmış. Biz de kararsız kaldık, fikirlerinizi istiyorum :)
11 yaş kamp için ideal bir yaş. Yaz günü ne saç kurutması, ne üşütmesi allah aşkına? Bir de erkek çocuk bu, biraz birey olduğunun farkına varması lazım.
İlk spor kampına gittiğimde 8 yaşındaydım. 12 yaşıma kadar beş sene boyunca gittim. Hiç bişey olmaz merak etmeyin. Sadece çok güzel anılar biriktirecek orda.
Bence gönderin. Birey olmasına, kendi sorumluluğunu almasına yardımı olur. Yaz ayında üşütmesi zor zaten.
Öğretmenlerine başıboş bırakmayacaklarına dair güveniyorsanız tabi.
bence hayır.hangi kamp olursa olsun çocuk anne va babasıyla tatil yapmalıMerhaba kızlar,
Tatil kampı değil bu bilim proje kampı, tatile ayrı gidicez zatenbence hayır.hangi kamp olursa olsun çocuk anne va babasıyla tatil yapmalı
hiç duymadım.başarılı öğrencileri mi götürüyrlarTatil kampı değil bu bilim proje kampı, tatile ayrı gidicez zaten
bırakın üşütsün hasta da olsun ama işini kendinin yapmasının mutluluğunu yaşasınMerhaba kızlar,
Haklısınız biz de olumlu karar verdikbırakın üşütsün hasta da olsun ama işini kendinin yapmasının mutluluğunu yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?