kardeşimi kıskanıyor

Annemin yaptigi yuzunden her ne kadar baba ayri da olsa kardes kardestir ve kiz kardesime karsi cok fazla duygusalligim var. Yuvada kalmasindanda kaynakli tabiki. Yani onu simdiden yuzustu birakamam ki. Ise gittigimde can atiyorum eve gelip onla ilgilenmek icin.

Bilmiyorum eger hic sevdiyseniz hayatinizda ilk zamanlar her sey cok tatli gorunur ve erkekler ilk zamanlarda hep cok farkli davranir. Muneccim degilim sonucta gelecekte olmek isticem diyebileyim...

adama çok yüz vermişsin. seni çantada keklik görüyor.

zorundasın ne demek?
Ben zorunda oldugum icin degil istedigim icin kabullendim. Bana cidden cok dokundu zorundasin demesi. Cocuklardan sogudum sirf onun yuzunden halbuki cok seviyodum onlari. Hatta cok seyler yaptim kiyafetler aldim gonderdm burdan. Ama zorundaymisim da bilememisim meger

Bazi konulari okurken, muge anli nin tahtaya not tutmasi gibi not tutmak gerekiyo valla,

3, kadin 3,4 cocuk 1 adam....

Bin tane kombinasyon cikiyo,

Okuyamadim

Yanlış anladınız ben kardeşiniİ bırakın demiyorum. Evliliği ve Almanya'ya gitmeyi erteleyip annenizin yanından acilen ayrılın diyorum. Bir de terapiye gitme şansınız varsa mutlaka gidin.

Adamın sizden çocuğunu gizlemesi zorunuza gitmiyor da, bir Tartışma anında söyledikleri mi zorunuza gidiyor? Bu adamın karakteri belliymiş, keşke hiç bulaşmasaydınız.

canını sıkmak istemediğim için önceki başlıklarını okumadım. bu adamın kusurlarını uzun uzun sana açıklıycak değilim, ki sen de onun nasıl biri olduğunu bildiğin halde onunla berabersin. bir erkek, beraberliğin boyunca seni mutlu bir kadın etmek yerine bunalımdaki bir kadın olmana sebep oluyorsa, o ilişki çoktan kangren olmuş demektir. senin küçük bi kıza gösterdiğin sevgiye, ilgiye kötü tepki veren bi insan ne kadar düzgün bir insan olabilir ki?

Sen hala bekle vizeyi.
Hazir bulusmamissiniz da yol yakin ayril.
Daha once de soyledim yoksa adamin cocugunu doguran o kadinlardan biri de sen olacaksin.

Yapılacak bir şey yok. Sanırım onunla evlenip o aileden kurtulmak istediğinizi hissettirdiğiniz için o da sizin canınızı yakmak istemiş gibi geldi bana. Tabi yanlış ta algılamış olabilirim. Ama siz bu adamla mutlu olabileceğinize inanıyor musunuz? Değişik bir karakter gibi geldi bana. Mecbursun ne demek ya? Ben olsam ben de soğurum bu durumda. Siz mecbursanız o da mecbur kardeşinizi kabullenmeye. Sakın olaki kardeşinizi bırakmayın. O restleşirse siz de restleşin.

İstersen hiç başlamasın bu hikaye eksik kalsın... Sen bu adamdan ne bekliyorsun canım, bile bile insan bukadar sorunun içine girermi yaaa, bence yol yakınken dön bu sevdadan, bak birde yurtdışına gidecekmissin, bu senin sonun olur... Benden söylemesi canım

Adamın sizden çocuğunu gizlemesi zorunuza gitmiyor da, bir Tartışma anında söyledikleri mi zorunuza gidiyor? Bu adamın karakteri belliymiş, keşke hiç bulaşmasaydınız.
Ilk gunlerde gizledi. Iliskimizin 1.haftasinda ogrendim

Eşin için aile kavramı hiç önemli değil senden de bir çocuğu olur bi tartışmada da senden ayrılirsa hiç şaşırma. ..

Sizin sorununuz kardeşinizi kabullenmemsinden çok çocukları gibi geldi bana, eski eşi kıskanıyormuşsunuz gibi algıladım ben, o çocuklara rağmen kardeşinizi kabullenmeyince buna da ayrı içerlemişsiniz. Lafla kolay uygulamada zor olan tavsiyelerimi vericem nacizane;
-öncelikle çocukları tam anlamıyla kabullenin, annelerinden dolayı kıskanmak çok gereksiz bu vakitten sonra, kızları demekten bile rahatsız olduğunuz için kıskanma durumunu ortaya çıkardım.
-ardından kardeşinizi kabullendirmeye çalışın ama bunu seninkileri ben kabullendim benimkinide sen kabuullen diyerek değilde, daha ikna edici şekilde.
-çocuğunuzu sizden 1 hafta saklamış ilk bir hafta daha öncede söyleseydi sanırım siz yine bir şeyler yaşayacaktınız, yani geç söyledi bilsem ayrılırdım gibi bir durum göremedim ortada.

Allah kolaylık versin en zor savaşlar psikolojik savaşlar oluyor. Çok yıpratıcıdır. Umarım tez vakitte gönlünüz ferahlar.

Bir uzmandan iyi bir yardım alın öncelikle içinizdeki "anne" sorunlarını çözün. Çevrenizde bu kadar kötü anne modelleri varken, kendinizin bu bağlamda sorun yaşamayacağını düşünmek ve beklemek çok düz mantıkla hareket etmek olur, ne zaman kendi iç problemlerini çözersiniz ve güçlenirsiniz, o zaman olaylara daha net bakabilir ve sırasıyla diğer problemleri halledersiniz ama öncelik kesinlikle kendinizde, benim eski konulardan çıkardığım sadece bu. Yaşadıklarınız sizin suçunuz olmadığı için alınganlık gösterebilecek bir durum yok ortada nasıl olsa.

Yasin kac bilmiyorum ama, ablam sen mecburmusun bunlari cekmeye?
Kafaya silah dayasan bile goz gore gore gitmez bi insan bu yola.

Bence kardeşinize sahip çıkın o adamdan değerli değil. Bence adam çocuklarına 'sözde' sahip çıkıyor. İleride farklı olacağını kimse garanti edemez. Böyle tiplerden uzak durulmalı. Karar senin Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…