selam kızlar görüşlerinize ihtiyacım var . bugün başıma çok kötü bi olay geldi ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım anlamadım . ben bugün dışarı çıktım annem babam zaten evde yoktu kardeşimde evde kaldı sınavı iyi geçmediği için canı sıkkındı .saat on bir gibi onu arayıp sende gel diye avm ye çağırdım ama o yok evde nette takılırım gerek yok dedi kaç gibi gelirsin eve diyince 5 dedim kapattık...
sonra hava çok sıcaktı ben daha çok duramadım ve 3 gibi eve geldim .kapıyı çaldım açmadı iki üç dk sonra açtığında uyuyodum dedi .
nese odaya gittim yatak açık üzerinde lap top vardı.ben camı açmak için annemlerin odasına girdim bi yandan üzerimi değiştiriyorum bi baktım yatağın arkasında biri
bİ sn ye algılayamadım nolduğunu baktım erkek arkadaşı (resimden görmüştüm) tabi çocuk kıpkırmızı oldu şok geçirdi üzeri başı ikisininde giyinikti sadece kardeşimde baya açık bi çapraz atlet vardı (giyinir normalde evde hep biz açık deriz)işte çocuk evine gitcekmiş film izliyolarmış açıklamsı(izlenmiş gerçekten) bu bende çocuğu gönderdikten sonra baya kızdım bana abarttığımı söyledi bağırdı üste çıkmaya çalıştı sizce abartıyor muyum.
sonra hava çok sıcaktı ben daha çok duramadım ve 3 gibi eve geldim .kapıyı çaldım açmadı iki üç dk sonra açtığında uyuyodum dedi .
nese odaya gittim yatak açık üzerinde lap top vardı.ben camı açmak için annemlerin odasına girdim bi yandan üzerimi değiştiriyorum bi baktım yatağın arkasında biri