• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimi yakaldım

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
selam kızlar görüşlerinize ihtiyacım var . bugün başıma çok kötü bi olay geldi ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım anlamadım . ben bugün dışarı çıktım annem babam zaten evde yoktu kardeşimde evde kaldı sınavı iyi geçmediği için canı sıkkındı .saat on bir gibi onu arayıp sende gel diye avm ye çağırdım ama o yok evde nette takılırım gerek yok dedi kaç gibi gelirsin eve diyince 5 dedim kapattık...
sonra hava çok sıcaktı ben daha çok duramadım ve 3 gibi eve geldim .kapıyı çaldım açmadı iki üç dk sonra açtığında uyuyodum dedi .
nese odaya gittim yatak açık üzerinde lap top vardı.ben camı açmak için annemlerin odasına girdim bi yandan üzerimi değiştiriyorum bi baktım yatağın arkasında biri o.O bİ sn ye algılayamadım nolduğunu baktım erkek arkadaşı (resimden görmüştüm) tabi çocuk kıpkırmızı oldu şok geçirdi üzeri başı ikisininde giyinikti sadece kardeşimde baya açık bi çapraz atlet vardı (giyinir normalde evde hep biz açık deriz)işte çocuk evine gitcekmiş film izliyolarmış açıklamsı(izlenmiş gerçekten) bu bende çocuğu gönderdikten sonra baya kızdım bana abarttığımı söyledi bağırdı üste çıkmaya çalıştı sizce abartıyor muyum.

cnm merb. bence hiç abartmıyosun belki bu normal bişeydir kimine göre bilemem ama bunun sorumluluğunu almamalısın. annene ve babana söle bence...:44:

Bir abla olarak içgüdüsel davranmışsınız.. Onun yaptıgı ne kadar doğru ya da yanlış tartışılır tabii. Ama ona kızarakta buna çare bulamazsınız. Eğer ona yumuşak bir şekilde yaklaşsanız size anlatıcaktır belkide eve çağırma fikrini bile söyleyebilirdi ama belli ki bunları açıkça paylaşamıyor bu yüzden. Bence biraz onun dilinden konuşsanız sorun kalmaz :34:

şaka gibi ya merak ettim kardeşiniz kaç yaşında?
Aile yaşantınız nasıl bilmem ama kardeşiniz cesaretliiii

Madem arkadaşını eve getirmiş filmlerdeki gibi neden saklanıyoo
Birde üzerimi değiştirirken gördüm demişsiniz yanlış okumadıysam
Sizin yerinizde olmak istemezdim
Kardeşinize nasıl bir tavır sergilemeniz konusunda yorum yapamıcam

Bağırmadan güzel bi dille konuşsanız, mesela endişelerinizi dile getirseniz, kardeşinizin sizin için ne kadar değerli olduğunu, kendisini önemsediğinizi anlatsanız ? Siz bağırırsanız o da bağırır tabi, iletişim de kopuk olur.

cnm merb. bence hiç abartmıyosun belki bu normal bişeydir kimine göre bilemem ama bunun sorumluluğunu almamalısın. annene ve babana söle bence...:44:

cnm cevap için teşekkürler babam oldukça sinirli biri duyması durumunda gazatelerde yer almamız kuvvetli ihtimal:/

Bir abla olarak içgüdüsel davranmışsınız.. Onun yaptıgı ne kadar doğru ya da yanlış tartışılır tabii. Ama ona kızarakta buna çare bulamazsınız. Eğer ona yumuşak bir şekilde yaklaşsanız size anlatıcaktır belkide eve çağırma fikrini bile söyleyebilirdi ama belli ki bunları açıkça paylaşamıyor bu yüzden. Bence biraz onun dilinden konuşsanız sorun kalmaz :34:

daha önce bi hafta falan arkadaşının böyle bişey yağtığını anlattı sonra çocuk ayrılırken hiç hoş şeyler dememiş kıza bende bu zamanda kimseye güven olmayacağını illa bişey olması gerekmez hiç etik ve hoş değil ve dinende uygun değil dedim içgüdüsel kesinlikledavrandım çünkü o kadar şok oldum ki çocuğu görünce bakakaldım görüyorum ama algılayamıyorum resmen

okurken güldüm ama başıma gelse gebertirdim kardeşimi :)

tövbe yarabbim ya
giyinmek için odaya giriyosun, çocukla burun buruna

ben kesinlikle söylemezdim...bir daha yapmasını istemiyorsam oturur düzgünce nedenleri ile birlikte konuşurdum...

ve bence gerçekten abartacak bir durum yok....

şaka gibi ya merak ettim kardeşiniz kaç yaşında?
Aile yaşantınız nasıl bilmem ama kardeşiniz cesaretliiii

Madem arkadaşını eve getirmiş filmlerdeki gibi neden saklanıyoo
Birde üzerimi değiştirirken gördüm demişsiniz yanlış okumadıysam
Sizin yerinizde olmak istemezdim
Kardeşinize nasıl bir tavır sergilemeniz konusunda yorum yapamıcam
19 yaşında ailemiz böyle şeylere izin veren bi tip değil yani serbest hiç olmadık napcağımı şaşırdım cesaretine şok geçirdim kendisinede dedim .Ve çokta üzüldüm normalmiş ne varmış kesinlikle benim için normal değil dedim madem normal niye saklandınız ?

Bence gerçekten kardeşinizle aranızda çözmelisiniz. Sınavlardan bahsetmişsiniz liseyi yeni bitirdi sanırım. Ben 20 yaşındayım ve bundan 3 sene öncesine kadar o kadar hatalarım oldu ki kimseyi sorumlu tutamam bundan ama belkide annemle o zamanlar herşeyimi paylaşabilseydim bana daha anlayışlı olsaydı sorsaydı dinleseydi herşeyden haberi olurdu kiminle oldugumdan neler yaptıgımdan. Benim sizin gibi ablamda yok kardeşiniz bence bu yüzden şanslı en azından şanslı oldugunu hissettirin. dedim ya o yaşlarda insan paylaşamadığında yapabiliyor. Belki dersin sen çokmu büyüdün diye ama 1 sene bile o kadar çok şey katıyorki insana o deli dolu ben gitti resmen :)) o yüzden bence sakince yaklaşın sadece şimdi değil her zaman inanın he rşey daha iyi olur

daha önce bi hafta falan arkadaşının böyle bişey yağtığını anlattı sonra çocuk ayrılırken hiç hoş şeyler dememiş kıza bende bu zamanda kimseye güven olmayacağını illa bişey olması gerekmez hiç etik ve hoş değil ve dinende uygun değil dedim içgüdüsel kesinlikledavrandım çünkü o kadar şok oldum ki çocuğu görünce bakakaldım görüyorum ama algılayamıyorum resmen

yapmanız gerekeni zaten yapmışsınız bence...

Bağırmadan güzel bi dille konuşsanız, mesela endişelerinizi dile getirseniz, kardeşinizin sizin için ne kadar değerli olduğunu, kendisini önemsediğinizi anlatsanız ? Siz bağırırsanız o da bağırır tabi, iletişim de kopuk olur.

zaten ilk bağırmadım çocuğu yolladım uyudum çünkü cidden şok oldum tepki bile veremedim sadece ağladım bi kaç damla sonra 3-4 saat anca tepki koyabildim

okurken güldüm ama başıma gelse gebertirdim kardeşimi :)

tövbe yarabbim ya
giyinmek için odaya giriyosun, çocukla burun buruna

öyle bi şok oldum ki konuşamadım ilk bu kim ya diyebilmişim

nadiren anlamadığım konulardan oldu.biri bana da anlatabilir mi:44:

selam kızlar görüşlerinize ihtiyacım var . bugün başıma çok kötü bi olay geldi ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım anlamadım . ben bugün dışarı çıktım annem babam zaten evde yoktu kardeşimde evde kaldı sınavı iyi geçmediği için canı sıkkındı .saat on bir gibi onu arayıp sende gel diye avm ye çağırdım ama o yok evde nette takılırım gerek yok dedi kaç gibi gelirsin eve diyince 5 dedim kapattık...
sonra hava çok sıcaktı ben daha çok duramadım ve 3 gibi eve geldim .kapıyı çaldım açmadı iki üç dk sonra açtığında uyuyodum dedi .
nese odaya gittim yatak açık üzerinde lap top vardı.ben camı açmak için annemlerin odasına girdim bi yandan üzerimi değiştiriyorum bi baktım yatağın arkasında biri o.O bİ sn ye algılayamadım nolduğunu baktım erkek arkadaşı (resimden görmüştüm) tabi çocuk kıpkırmızı oldu şok geçirdi üzeri başı ikisininde giyinikti sadece kardeşimde baya açık bi çapraz atlet vardı (giyinir normalde evde hep biz açık deriz)işte çocuk evine gitcekmiş film izliyolarmış açıklamsı(izlenmiş gerçekten) bu bende çocuğu gönderdikten sonra baya kızdım bana abarttığımı söyledi bağırdı üste çıkmaya çalıştı sizce abartıyor muyum.

Sakın annene babana söyleme... Evet yanlış bir şey yapmış ama bunu bu şekilde durduramazsın.. Sadece film izlemişler,yalan da söylemiyorlar.. Bence kardeşinin sana biraz daha güvenmesini söyleyebilirsin..Bir daha böyle bir şey olacaksa sen evdeyken falan gelsin.. En azından kontrol altında olur.. Hem de nasıl biriyle birlikte tanımış olursun...

Bağırmalarla,anne-baba tehdidiyle sadece sizden uzaklaşır ve sevgilisine daha fazla bağlanır.. Abla olarak soğukkanlı olmanızı tavsiye ediyorum.. :ssz:

Ve bunu asla ama asla kardeşine karşı tehdit unsuru olarak kullanma.. Onu tamamen kaybedebilirsin... :ssz:

Kardesteki cesarete bak :)
En azindan sana durust olsaydi...
Umarim akli basinda bir kizdir yanlis seyler yapmaz,
Bence arkadas gibi davranip kardesinin yaninda ol,
ustune gidersen daha cok kapatir kendini hayatindakileri hic ogrenemessin..

Back
X