Kardeşimi Zorladim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sizin kuruntunuz.
Zoraki bir evlilik ve baskıcı bir aile nabsın depresyona mı girsin kız. Otturcak telefon ile oynuycak tabi. Ortada gördüğünüz bir mesaj yok yakaladığınız birşey yok?. Bu benim 3 sokak asağıdaki markete gidip nabıyordu orda diye arıyan kayınpederin olayına benziyor. İsteseniz telefon da kullanmayalım dışarıda çıkmayalım. Sizi şüpheye sokucaz diye. Çünkü biz kuyudan ya da tombaladan çıktık ya geliniz diye nefes almamız bile skntı bizim bir hayatımız olamazda . Önceden yaşadığımızı varsaymanızı düşünmekte hata. Açık ve net lütfen kendi işinize bakın .
İnşallah dediginiz gibidir, makyaj yapıp görüntülü konusuyor bir de kardeşim evde olunca bu durum gerceklesmiyor.telefonj hep ters koyuyor yere, banyoya giderken bile yanında götürüyor bilemiyorum suan sağlıklı düşünemiyorum belki de.ne günahını almak ne de kardeşim magdur olsun istiyorum.

Karışmamanız gerekirken zorla evlendirip yeterince zarar vermişsiniz zaten. Karışmayın. Belki mutluluğu bulurlar. İyilik etmiyorsunuz

İnşallah dediginiz gibidir, makyaj yapıp görüntülü konusuyor bir de kardeşim evde olunca bu durum gerceklesmiyor.telefonj hep ters koyuyor yere, banyoya giderken bile yanında götürüyor bilemiyorum suan sağlıklı düşünemiyorum belki de.ne günahını almak ne de kardeşim magdur olsun istiyorum.
Ya. Yapıyor olsa manyak mı sizin yanınızda yapsın . Onuda geçtim makyaj yapması görüntülü knşmada aldattığını göstermez. Şimdiki nesil hepsi böyle. Kendi kız arkadaşları ile görüşüyorken bile makyaj yapıyor. Görüntülü konuşmasada yapıyor. Ayrıca makyaj yaptığı aldattığını göstermez hiç bir kadının. Ve başkası için makyaj yaptığı anlamınada gelmez. Kişi kendini değer verdiği için yapar makyajını. Ben yapmıyorum hiç arada sırada yapsam yada canım istedi diye güzel bir toka aksesuar taksam hiç yapmadığım halde; aldatıyor mu oluyorum. Ki işim olmaz. Umarım kıza böyle bir imada bulunmadınız. Çünkü hayattan soğutuyor bu düşünceler. Ortada birşey yokken yaptığınız bu hareketler ile bitirtirsiniz evliliği ;oturur ağlarsınız gene benim yüzümden diye. Kusura bakmayın ağır konuşuyorum . Konuşmamda gerek. Herkes bir birey bayan olması bu gerçeği değiştirmez kendimize bir önem vermemiz gerçeğinş değiştirmez. Bayanız geliniz kızcocuğuyuz, abla, kızkardeşiz ama köle değiliz. Bir süre sonra ortada birşey yok ise de oklar size döner. Hayırdır sen yapıyorsunda ondan mı biliyorsun; bu kadar şüpheleniyorsun diyiverirler benden söylemesi. İstenmeyen bir evlilik ise bir yılı bekliyordur onlar emin olun kasmayın bence.

Ya. Yapıyor olsa manyak mı sizin yanınızda yapsın . Onuda geçtim makyaj yapması görüntülü knşmada aldattığını göstermez. Şimdiki nesil hepsi böyle. Kendi kız arkadaşları ile görüşüyorken bile makyaj yapıyor. Görüntülü konuşmasada yapıyor. Ayrıca makyaj yaptığı aldattığını göstermez hiç bir kadının. Ve başkası için makyaj yaptığı anlamınada gelmez. Kişi kendini değer verdiği için yapar makyajını. Ben yapmıyorum hiç arada sırada yapsam yada canım istedi diye güzel bir toka aksesuar taksam hiç yapmadığım halde; aldatıyor mu oluyorum. Ki işim olmaz. Umarım kıza böyle bir imada bulunmadınız. Çünkü hayattan soğutuyor bu düşünceler. Ortada birşey yokken yaptığınız bu hareketler ile bitirtirsiniz evliliği ;oturur ağlarsınız gene benim yüzümden diye. Kusura bakmayın ağır konuşuyorum . Konuşmamda gerek. Herkes bir birey bayan olması bu gerçeği değiştirmez kendimize bir önem vermemiz gerçeğinş değiştirmez. Bayanız geliniz kızcocuğuyuz, abla, kızkardeşiz ama köle değiliz. Bir süre sonra ortada birşey yok ise de oklar size döner. Hayırdır sen yapıyorsunda ondan mı biliyorsun; bu kadar şüpheleniyorsun diyiverirler benden söylemesi. İstenmeyen bir evlilik ise bir yılı bekliyordur onlar emin olun kasmayın bence.
. Anladım, seneye bitecek bu durum en iyisi karsimamak kızı mağdur etmeden nafakasini ödeyip yolları ayiracak kardesim.

. Anladım, seneye bitecek bu durum en iyisi karsimamak kızı mağdur etmeden nafakasini ödeyip yolları ayiracak kardesim.
O zaman uğraşmanın anlamı yok siz zaten çoktan boşatmışsınız buraya yazmadan :işsiz: :KK53: en son kardeşinizin haberi yoktu çünkü. Nafaka sanırım sorun ne diyelim ....:KK64::olamaz:

O zaman uğraşmanın anlamı yok siz zaten çoktan boşatmışsınız buraya yazmadan :işsiz: :KK53: en son kardeşinizin haberi yoktu çünkü. Nafaka sanırım sorun ne diyelim ....:KK64::olamaz:
Konuyu dagitmamak için yazmadım kız hırsızlık yaptı kardeşim o zaman bosarim ben bunu dedi.telefon görüşme olayından haberi yok henüz

Konuyu dagitmamak için yazmadım kız hırsızlık yaptı kardeşim o zaman bosarim ben bunu dedi.telefon görüşme olayından haberi yok henüz

Buna inanalım mı şimdi?
Bence ya bir boşanma durumu var (sizin ya da kardeşinizin, orasını bilemiyorum) ve nafakadan kurtulmak için delil toplama peşindesiniz.
Ya da gerçekten görümcesiniz ve kardeşinizin evliliğini yıkmak için malzeme toplamaya çalışıyorsunuz. Baskıyla evlendirme olayını da tepki çekmemek için yazdınız "bakın aslında ben evlendirdim, o kadar da kötü bir insan değilim" anlamımda.
Hangisi?

Bosarim ben bunu mu? Nafakasini verip yollamak mi? Yazik kiza acidim sanki bir malmis gibi konusuyorsunuz.

erkek kardeşinin kendi akli melekeleri nerde bu olayda merak ettim.he bir de şunu merak ettim kendinde bu kadar haddi nerden buldun?hadi kardeşin sana uymak gibi bir hata etmiş gitmiş evlenmiş kızla, e sen ne hakla hala kızın telefonlarını karıştırıyorsun?sohbetlerini okuyorsun?bir de hala utanmadan konuşma geçmişini nasıl öğrenirim diyorsun.bence sen gerçek üye değilsin, sahte bir senaryoyla bu sorduğun sorunun cevabını arayan erkeksin!

Sürekli telefonda eli istemsizce dikkat çekiyor kardeşime söylesem iyi şeyler olmaz

Size özel hayatin gizliliğini ihlal etme yolu göstermemizi istiyorsunuz ?
Suça mı teşvik edelim.
Hem bir arkadaş yazmış belki de erkeksiniz ve eşinizin gecmisini kurcalayacaksiniz ??

Erkek olmadığınızı varsayarsak en iyisi kardeşinize söylemeniz diyorum ben de

Size özel hayatin gizliliğini ihlal etme yolu göstermemizi istiyorsunuz ?
Suça mı teşvik edelim.
Hem bir arkadaş yazmış belki de erkeksiniz ve eşinizin gecmisini kurcalayacaksiniz ??

Erkek olmadığınızı varsayarsak en iyisi kardeşinize söylemeniz diyorum ben de
Bir kaç kere telefonu elinden almak istedi ama vermedi kardesime telefonu.konusmiyor gerçi kardeşim yanındayken ama telefon hep ters vaziyette duruyor yani ekranı görünmeyecek şekilde duruyor

Iyi böyle devam edin. Nasıl evliliğine "vesile" olduysaniz bu gıdısle katil olmasına da vesile olursunuz. Ne hayırlı bir ablası varmış vay anam babam

Ayynen öyle bence çok haklısınız.güya nikahlayarak “zavallı(!)” kızın namusunu temizlediler kahraman oldular,bir yandan da nafaka alamasın diye kızın açığını arıyorlar.yoksa bir yılı bekliyorsa boşanacaksa, başka olayları niye inceleyesiniz ki madem boşanacaksa? Ha zaten burada şunu da gördük; her kavgada her olayda bu abla orada.
Umarım kız boşanır çatır çatır nafakanızı alır ve sevdiği biriyle gerçekten istendiği bir yuva kurar. Veya umarım kardeşiniz artık büyür ve sizden uzakta evliliklerini baştan inşa ederler düzgünce.

Aynen madem zaten bosanacak kardesiniz daha siz neyin derdindesiniz?
Katılımınizdan dolayı teşekkür ederim ancak aldatma durumu varsa beklemenin de anlamı yok, biran önce dava açılır .nafaka olayına da zaten hakim karar verecek, kızın evlenme durumuna ya da başka işte çalışma durumuna kadar devam edecek nafaka olayı tahminen 1000 lira civarı tutar miktarı

Ayynen öyle bence çok haklısınız.güya nikahlayarak “zavallı(!)” kızın namusunu temizlediler kahraman oldular,bir yandan da nafaka alamasın diye kızın açığını arıyorlar.yoksa bir yılı bekliyorsa boşanacaksa, başka olayları niye inceleyesiniz ki madem boşanacaksa? Ha zaten burada şunu da gördük; her kavgada her olayda bu abla orada.
Umarım kız boşanır çatır çatır nafakanızı alır ve sevdiği biriyle gerçekten istendiği bir yuva kurar. Veya umarım kardeşiniz artık büyür ve sizden uzakta evliliklerini baştan inşa ederler düzgünce.
Kız evlendiğinde ya da sigortalı bir işe girdiğinde nafaka verilmesi kesiliyor

Bir kaç kere telefonu elinden almak istedi ama vermedi kardesime telefonu.konusmiyor gerçi kardeşim yanındayken ama telefon hep ters vaziyette duruyor yani ekranı görünmeyecek şekilde duruyor

Inandirici bulmadım sizi.
Kardeşim öğrense bosar diyorsunuz,gelin hanımın hırsızlık vakası vardı kardeşim zaten ayrılacak diyorsunuz madem bu kadar keskin fevri bir insan kardeşiniz, istese o telefonu söke söke alır.
Ayrica siz Fransadan biriyle görüştüğünü nasil anladiniz ? Madem telefona bakacak kadar kurcalama fırsatınız vardı neden karşı tarafın telefon numarasini kaydetmediniz? Ekran görüntüsü alıp kendinize atsaydınız??

Böyle herşeye burnunuzu soktuğunuz için işler bu raddeye gelmiş. Kimse yanlışlıkla soyunup sevişmemiştir. Kardeşinize ne diye baskı kurarsınız. Belli ki siz karışınca daha kötü oluyor bir kez olsun mudahele etmeyin.
Kardeşiniz de olsa kimse sizin kuklanız değil. Evladiniza bile böyle bir baskı kurma hakkınız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X