Kardeşimi Zorladim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Chuck24681012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
412
453
53
Kızlar hemen konuya giriyorum.Kedesim sevgilisiyle birlikte olmuş bende kızın bekâretinin bozulması sebebiyle evlenmesi için baskı yaptım ve sonucunda nikah kıyıldı ancak aradan zaman geçtikçe gelinimizin başka bir erkekle konuştuğunu fark ettim watsap üzerinden, kim olduğunu sordugumda sürekli akrabası olduğunu söylüyor.Numaranin kim olduğuna baktığımda Fransa dan biriyle görüştüğünü gördüm.Sonrasinda telefonuna bir sürü kilit koydu, ben bu kızın geriye dönük watsap meseajlarina ve arama geçmişine nasıl ulasabilirim.Hersey benim yuzumden oldu, avukat watsap msjlarinin fotoğrafını çek dedi ama hem şuan il dışında hemde telefonunda bir sürü kilit var.Yorumlariniz benim için değerli sevgiler...

Kardeşinizin hayatına bu kadar müdahil olmanız hiç doğru değil. Evlenir evlenmez kendi bileceği işti baskı yapmanız doğru olmamış. Sonuçları daha mı iyi oldu şimdi? Gözünüz neden gelinin telefonunda hep? Neden bu kadar her şeye karışma ihtiyacı hissettiğinizi hiç anlamadım. Yetişkin insanların hayatına müdahale etmeyin en azından bundan sonrası için. Bu durumu kardeşinizle paylaşın sonrasına da karışmayın artık karı koca kendi aralarındaki mesele

Kardeşinizin hayatına bu kadar müdahil olmanız hiç doğru değil. Evlenir evlenmez kendi bileceği işti baskı yapmanız doğru olmamış. Sonuçları daha mı iyi oldu şimdi? Gözünüz neden gelinin telefonunda hep? Neden bu kadar her şeye karışma ihtiyacı hissettiğinizi hiç anlamadım. Yetişkin insanların hayatına müdahale etmeyin en azından bundan sonrası için. Bu durumu kardeşinizle paylaşın sonrasına da karışmayın artık karı koca kendi aralarındaki mesele
Sürekli telefonda eli istemsizce dikkat çekiyor kardeşime söylesem iyi şeyler olmaz

Kızlar hemen konuya giriyorum.Kedesim sevgilisiyle birlikte olmuş bende kızın bekâretinin bozulması sebebiyle evlenmesi için baskı yaptım ve sonucunda nikah kıyıldı ancak aradan zaman geçtikçe gelinimizin başka bir erkekle konuştuğunu fark ettim watsap üzerinden, kim olduğunu sordugumda sürekli akrabası olduğunu söylüyor.Numaranin kim olduğuna baktığımda Fransa dan biriyle görüştüğünü gördüm.Sonrasinda telefonuna bir sürü kilit koydu, ben bu kızın geriye dönük watsap meseajlarina ve arama geçmişine nasıl ulasabilirim.Hersey benim yuzumden oldu, avukat watsap msjlarinin fotoğrafını çek dedi ama hem şuan il dışında hemde telefonunda bir sürü kilit var.Yorumlariniz benim için değerli sevgiler...
Başkalarının işine neden bu kadar burnunuzu sokarsınız ki. Kardeşimiz seviştiyse kız da sevişti. Karşılıklı bir eylem. Neden nikah için zorladınız. Hadi zorladınız, bunlar çocuk mu ki sizin zorlamanizla evlendi. Hepsini geçtim siz niye elalemin telefonunu kurcaliyorsunuz. Bir şeye de karışmayın.

Sürekli telefonda eli istemsizce dikkat çekiyor kardeşime söylesem iyi şeyler olmaz

İşte dikkatinizi çekmemeliydi. Kardeşimin eşi sürekli telefonda olsa aman kiminle konuşmuş numara hangi ülkenin diye bakmam. Yaptığınız açık aramak üstelik saygısızlık. Kendi kendinizi yiyip duracaksınız o zaman, başka şehirlerdesiniz yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Karışacağınız kadar karışmışsınız artık durun kardeşiniz de eşi de kendi başlarına bireyler, kendi aileleri kendi hayatları var bunu kabullenin önce

Kiz derdine düsmüyorda sana noldu da baski yaptin ayrica ne münasebet öyle bir sey oldu diye evlenmek zorunda olmak böyle böyle memleketin hali ortada zaten. Allah akil fikir versin.

İyi de sizi neden ilgilendiriyor. Hem diyorsunuz kardeşim farketmemiş. Hemde diyorsunuz anlatırsam iyi olmaz?. İkisinede ulaşamazsınız. Arama geçmişi sadece operatör bilgisinde çıkar. Yada telefon elinizde olup online işlemlerden alınır ancak delil olarak sunsanızda suçtur. Diğer türlü telefon sahibi olmadan alamazsınız. Watsup knşmaları yedeklenir, yedekleme öncesi sürekli siliniyorsa alamazsınız. Zaten böyle uygunsuz bir durum varsa emin olun kocası er geç fark eder. Root atılmadıkça telefona hiç bir geçmiş silini dosyaya erişemezsiniz ; ki bu suçtur ve de telefonu garanti dışı edip bloklama ihtimali vardır. Kilit koyuyor ve kocası rahatsızlık duymuyorsa sadece sizin kuruntunuz demektir. Ki duysa şimdiye telefonu alıp telefoncuya götürürdü. Demek ki şifresini kocası biliyor sizin skntılı olduğunuzdan konuyu hiç umursamıyorlar. Ki konuşuyor ise biriyle gerçekten belkide akrabası ve yakını. Ters bir durum olsa şimdiye kadar eşi bilirdi. Uğraşçak avukata danışıcak kişide eşi siz değilsiniz. Evlendirdiniz şimdide de boşatıcaksınız galiba. :oha::rolleyes::ukala::KK62:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X