kardeşimin başı belada

KristalKelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
341
11
118
kızlar dün yaşadığımız bi olayı paylaşmak istiyorum sizinle.kardeşim annemin kuzeniyle çıkıyo ve de ciddiler. ben de dün kardeşimin face inde bi kıza ait bi sürü mesaj gördüm. kardeşimin eskiden çıktığı kızmış. mesajlarda kardeşime sen beni unutamazsın vazgeçemezsin. o kızı seviyorsun madem ispat et bana. benim için yağmurda ıslandığın zamanları hatırla falan yazmış. kardeşimin kız arkadaşını aşağılamış aklı sıra bide. bende farklı bi adresten kıza mesaj yazdım. anında da cevapldı benim kim olduğumu bilmiyo tabi. kardeşimin peşini bırakmasını yaptıklarının ayıp olduğunu söyledim. ama kız tavırlarında ısrarcı. iyilikle konuştum başta anlamadı hakaret ettim gene anlamadı. kardeşimin başına bela olacak diye korkuyorum.

başı belada deyince ben de önemli bir şey sandım
Allah büyük dert vermesin canım
bence sen karışma..ikisi bir ilişki yaşamış güzellikle yada tartışarak bitirecek olanlar onlar.ikisinin arasında bir durum
öyle korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum

şuan devam eden çok iyi bi ilişkisi var kardeşimin. onlara yansımasını istemiyorum. üstelik kardeşim de o kızı istemiyo zaten. ama kız biraz yüzsüz kardeşimin ilişkisini bozmak istiyo.

Kız neye dayanarak bu kadar ileri gidebiliyo peki
Yaşanmış bitmiş bir ilişki aralarını bozamaz merak etme...

her ilişkide olur böyle şeyler zamanla kız kardeşinden vaz geçer sen üzülme

yani kardeşin öz annesinin kuzeniyle mi çıkıyor??
çok yakın bir akrabalık bu. şaşırdım.
neyse sorun bu değil şimdi.
bence seni ilgilendiren bir durum yok ortada. afedersin ama sana ne.
fena görümce olur senden :)

Kardeşiniz annenizin kuzeniyle mi çıkıyor
Hani annelerimizin kardeşiymiş gibi sayıp dayı teyze dediğimiz akrabalardan...
Hayırdır inşallah bu gece çok ilginç konular var...

herkese iyi geceler canlarım bana yardım edin lütfen 13 haftalık hamileyim ve burnumu kontrol edemiyorum sanırım soğuk aldım bebeğim bundan zarar görür mü bu arada kristal kelebek canım benim çok fazla üstüne gitme derim billiyorsun bazı şeyler baskı yüzünden daha kötü sonuçlar doğurabiliyor

bence de siz karışmamalısınız. evli değil çıkıyorlar. yarın belki başkasına aşık olacak... kız askıntıymış cidden. yeni ilişkisi olduğunu bile bile kötülemeler falan aman evlerden ırak.... ama gene de siz karışmamalısınız. bugün kardeşiniz istemiyorum askıntı der, yarın ben ona aşıktım senin yüzünden gitti der... ikisinin arasında ne geçiyor siz bilemezsiniz. yeni kıza da hislerinin bilemezsiniz. belki çok aşık eski kız askıntı diye rahatsız, belki de aklı eski kızda hala yeni kız iyi, ailenin onaylayacağı biri ondan birlikte... karışmayın.

annenizin kuzeni cidden yakın bir bağ, bana uygun gözükmedi ama bana düşmez bazı insanlar kendi kuzenleriyle de evleniyorlar toplumumuzda. herkesin kendi tercihi.

kız onları yazmış peki kardeşin neler yazmış

kardeşin istese o şahsı engelleyebilirdi kız bir daha mesaj atamazdı

demek ki kendisi de konuşmak istemiş.

birincisi annemin kuzeni değil kuzeninin kızı ve biz istanbulda onlar memlekette olduğu için geçen yıl daha yeni tanıştılar. yakın akraba sayılmaz yani. ikincisi de kardeşimin ve mustakbel eşinin canı sıkılsın istemiyorum bu görümcelik mi oluyo sence

kız onları yazmış peki kardeşin neler yazmış

kardeşin istese o şahsı engelleyebilirdi kız bir daha mesaj atamazdı

demek ki kendisi de konuşmak istemiş.

kardeşim çok sık nete girmez yoğun çalışıyo mesajları önce ben gördüm. şifresini bende kız arkadaşı da biliyoruz. arada bir girip bakarız.

annesinin kuzeninin kızıymış ama yine de akraba oluyorlar, ama çoğu yerde akraba evlilikleri gayet normal karşılandığı için sorun olmaz bizim toplumumuzda..

ve evet bence de fena görümce olacak :))

annesinin kuzeninin kızıymış ama yine de akraba oluyorlar, ama çoğu yerde akraba evlilikleri gayet normal karşılandığı için sorun olmaz bizim toplumumuzda..

ve evet bence de fena görümce olacak :))

ya kızlar görümce falan çok üzülüyorumm. sadece onların üzülmesini istemiyorum kardeşimi bile bi kenara bıraksam sevgilisi çok değerli bi insan. böyle bi olay onu üzsün istemem.

bence kardeşinizi yeni sevgilisine diğer yani eski sevgilisini ve yaptıklarını anlatırsa hiç bir sorun çıkmaz

Kardeşiniz annenizin kuzeniyle mi çıkıyor
Hani annelerimizin kardeşiymiş gibi sayıp dayı teyze dediğimiz akrabalardan...
Hayırdır inşallah bu gece çok ilginç konular var...

niye bukadar şaşırıyorsunuz ki ,türk toplumunda ve müslümanlarda akraba evlilikleri çook normal
evlenilmeyecek kişiler
amca,dayı ,erkek kardeş çocukları, kız kardeş çocukları
geriye kalan herkes ile evlilik normaldir(belli şartlara bağlı)
bende annemin dayısının oğlu ile evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…