kardeşimin başı belada

ben de anlatmasını söyledim zaten ama anlattı mı bilmiyorum. anlattın mı diye üsteleyip canını sıkmak istemedim. bu arada ben annmein kuzeni diye eksik yazmışım annemin kuzeninin kızı oluyo.

Sen böyle kardeşinin her işine maydonoz olmaya devam edersen o öz kardeşim dediğin kişi birgün yüzüne bile bakmayabilir benden uyarması. Herkes haddini bilecek. Ne o senin özel hayatına böyle müdahale edebilir ne de sen onunkine. Büyü biraz.

Son düzenleme:

Bence bu kadar kafani takma bu konuya, sonucta kardesinin eski kiz arkadasida zamanla anlayacaktir kardesinin simdiki sevgilisiyle daha mutlu oldugunu ve beraberliginin ciddi bir boyut aldigini. Bazen bazilari kendilerini kendi gözlerinde büyütürler, kardesinin eski kiz arkadasida kendini kendi gözünde cok büyütmüs beni unutamazsin derken
Bu arada sende kardesin istemedigi sürece olaya karisma bence, sonra arada kötü olan sen olursun

canım sen önce düzgün konuşmayı öğren sonra yorum yap olur mu. ne o öyle maydonoz falan? burası mahalle değil.

Başı belada diye okuyunca ben de başına ciddi bir şey geldi zanettim :)
Neyse arkadaşım bence sen karışma bırak kardeşin kendi halletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…