Kardeşimin bebeği...

evet kacamam ama yenidoğan bebeklere bakamıyorum hala nasıl olacak bilmiyorum

çok haklısınız ve kardeşimi çok seviyorum böyle bir günde yanında olmak istiyorum ama çok zor gelecekmiş gibi hissediyorum

evet belki erkenden çok stres yaptım ama yenidoğan bebeklere bakamıyorum ve onlsrı üzmekten çok korkuyorum

evet kacamam ama yenidoğan bebeklere bakamıyorum hala nasıl olacak bilmiyorum
Merak etmeyin bir görün bir kucağınıza alın inanın daha iyi hissedeceksiniz
Allah böyle taktir etmiş size şefaatçi bir melek bekleyecek belki öyle düşünerek kendinizi rahatlatabilirsiniz

Yeğenler bal oluyor, görünce nasıl sevdiğinizi siz bile anlamayacaksınız, söyleyeyim. Ama zor bir süreçten geçmişsiniz siz de. Ailenizden ve bir uzmandan yardım alarak bu dönemi atlatmaya çalışın derim. Herkes anlayış gösterecektir.

evet belki erkenden çok stres yaptım ama yenidoğan bebeklere bakamıyorum ve onlsrı üzmekten çok korkuyorum
Sizin acınıza ilaç olacak yeğeniniz, emin olum.
Tarifi imkansız bir şey yaşamışsınız, Allah sabır versin.
Göreceksiniz ki, bebeğinizin yadigarı olacak yeğeniniz.
İyi ki doğmuşsun da seni bağrıma basmışım, senle avunmuşum, acımı bir tek sen hafiflettin diyeceksiniz büyüyünce ona.

Allahim sabir versin size.
Zor olsa gerek.
O gun geldiginde kendinizi iyi hissetmezseniz anneniz halleder dertlenmeyin.

Başınız sağolsun. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin size. Ama kardeşinizin çocuğunu da çok seveceksiniz. Simdi birşey hissetmiyorsunuz ama dogunca öyle olmuyor. Yeğen de sizden bir parça gibi oluyor. Tabi yine de kendinizi cok zorlamayin. Allah yardımcınız olsun.

ya ben şeyi anlamadım, lütfen yazdıklarım acımasız gelmesin.1 aylık döllenmiş yumurta, bebek oluyor mu ki?benim bildiğim daha kese durumunda.. bağ kurulacak kadar gelişmiş bir şey yok?yani demek istediğim bu kadar psikolojinizi bozacak, kendinizi harap edecek bir durum var mı?
neden kardeşinizin bebeğini görmeye dayanamayasanız..40 gün geçmiş üstünden?doktorlar bir daha hamile kalamazsın mı dedi? bunalımınız abartı geldi, ablam da olsanız bu durumunuza sinir olurdum

Karnında değil, doğumdan sonraki bir aylık sürede kaybetmiş bebeğini ne yazık ki..

Başınız sağolsun. Gerçekten çok çok zor bir durum. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın, zorlamayın kendinizi. Ablanız bebeği olunca acınızı çok daha iyi anlayacaktır ve size hak verecektir diye düşünüyorum

Bence aksine kardeşinin bebeği sayesinde atlatırsın bu durumu kardeşinin bebeği sonuçta yani senin yeğenin ne güzel denk gelmiş

Karnında değil, doğumdan sonraki bir aylık sürede kaybetmiş bebeğini ne yazık ki..

Bir aylık deyince hamilelikte gibi anlaşılıyor yazılanlardan.O zaman durum acı ne yazık ki.
Konu sahibinin kendine gelene kadar kardeşine gitmemesi bence daha doğru Allah yardımcısı olsun

inşallah öyle olur onu sevmeyi çok istiyorum ama sanki her saniye oğlumu hatırlatacak bana. Yaşıt olacaklardı ve ben hep bunu bilerek bakacağım ona...

Rabbim sabirlar versin yüreğinize. Çok zor

Bu şekilde odaklanmayin. Böyle bakarsanız bu duygudan kurtulamazsınız.

Başınız sağolsun.
Ama teyzelik gerçekten anne yarısı olmak demek ,yakın zamanda teyze oldum.
Yaralarınızı onla sarabilirsiniz,bu biraz zaman alabilir ama doğduğu zaman anlıcaksınız ki , o size iyi gelecek.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…