- 10 Mayıs 2018
- 190
- 151
- 23
- 33
- Konu Sahibi Zeyneppp2015
-
öyle yapacağım muhtemelen annem daha iyi konuşurÇok insanı bir his...kendinizi bir de bu düşünceyle yormayin.annenizle paylaşın gerekirse o iletsin kardeşinize.allah sabır içinize ferahlık versin
evet kacamam ama yenidoğan bebeklere bakamıyorum hala nasıl olacak bilmiyorumÇok üzüldüm Allah sabır versin size
Ama böyle durumlarda yüzleşmek daha iyidir görün sarılın ağlayın ve sevin belki size iyi gelecek baktınız iyi gelmedi kardeşinize söylersiniz o da anlayacaktır yoksa o acı hep içinizde kalacak zaten özleminiz hiç dinmeyecek kaçarak da kurtulamayacaksınız
çok haklısınız ve kardeşimi çok seviyorum böyle bir günde yanında olmak istiyorum ama çok zor gelecekmiş gibi hissediyorumCok uzuldum basiniz sagolsun..bence bebek dogdugunda bu hissi yasamayacaksiniz. O bir mucize ve Allahin izniyle size de nasip olacak yeniden.
cocuga mesafeli durmaniz bence sadece size zarar. insanlarin hakkinizdaki yorumlarindan tutun sizin kendinizi bebegi gormek istemediginiz icin kotu hissedeceginize kadar.
Merak etmeyin bir görün bir kucağınıza alın inanın daha iyi hissedeceksinizevet kacamam ama yenidoğan bebeklere bakamıyorum hala nasıl olacak bilmiyorum
Sizin acınıza ilaç olacak yeğeniniz, emin olum.evet belki erkenden çok stres yaptım ama yenidoğan bebeklere bakamıyorum ve onlsrı üzmekten çok korkuyorum
Zamanla bu hissinizden uzaklaşacaksiniz.siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman adım atın.gececek...evet kacamam ama yenidoğan bebeklere bakamıyorum hala nasıl olacak bilmiyorum
Karnında değil, doğumdan sonraki bir aylık sürede kaybetmiş bebeğini ne yazık ki..ya ben şeyi anlamadım, lütfen yazdıklarım acımasız gelmesin.1 aylık döllenmiş yumurta, bebek oluyor mu ki?benim bildiğim daha kese durumunda.. bağ kurulacak kadar gelişmiş bir şey yok?yani demek istediğim bu kadar psikolojinizi bozacak, kendinizi harap edecek bir durum var mı?
neden kardeşinizin bebeğini görmeye dayanamayasanız..40 gün geçmiş üstünden?doktorlar bir daha hamile kalamazsın mı dedi? bunalımınız abartı geldi, ablam da olsanız bu durumunuza sinir olurdum
Bence aksine kardeşinin bebeği sayesinde atlatırsın bu durumu kardeşinin bebeği sonuçta yani senin yeğenin ne güzel denk gelmişMerhaba arkadaşlar ben 40gün önce bir aylık bebeğimi kaybettim. Henüz atlatamadım bu acıyı sürekli kötü oluyorum ama inanıyorum ki zamanla hafifleyecektir inşallah. Ama asıl sorun şu ki yakın zamanda kardeşim doğum yapacak ve onunda oğlu olacakmış. Çok yakın oturuyoruz sürekli birlikteyiz ve ben o bebeği görmeye dayanamayacağım. Kardeşimi kırmayı üzmeyi asla istemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Karnında değil, doğumdan sonraki bir aylık sürede kaybetmiş bebeğini ne yazık ki..
inşallah öyle olur onu sevmeyi çok istiyorum ama sanki her saniye oğlumu hatırlatacak bana. Yaşıt olacaklardı ve ben hep bunu bilerek bakacağım ona...
Allah sabır versin. Ben olsam hazır hissedene kadar gitmemev
evet 32günlüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?