Kardeşimin bebeği...

Bende şunu anlamadım eger karnımda bir aylık olsaydı nasıl erkek olduğunu bilebilirdim? bu kac defa yazıldı. Benim bebeğim 32 günlükken vefat etti. Belki sizin için basit birşeydir ama umarım ki yine de asla yaşamazsınız böyle birşeyi. Okuma zahmet göstermeden nasıl bu kadar sert bir dille eleştirebiliyorsunuz anlamış değilim

Önerileriniz için çook tesekkürler arkadaşlar tabi ki kardeşimde bebeği de benim canımın yarısı. Belki de yaşamak düşünmekten kolay olacak bilmiyorum inşallah kolay atlatırım

Bebegim dogduktan sonra kuveze girmisti doktor durumu agir demisti bide o surec gecene kadar yeni dogum yapmis arkadaslarimla konusamadim bile cunku insanin acisini katliyor baskalarinin bebekleri yaninda mutluluklarina eslik edemiyorsun o yuzden kardesinizle konusun anlatin anlayacaktir kendinize gelene kdr uzak durun

ilk mesajınızda 1 aylık bebeğimi kaybettim diyorsunuz cinsiyet falan yok. 9 sayfayı okumak zorunda değilim, ilk mesaja göre yazıyorum.hamilelikte kaybettiğiniz biçiminde yazılmış.
mevzu daha farklıymış sonradan farklı bir mesaj yazdım zaten.

Öncelikle başınız sağolsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah..

Annem kardeşime hamile iken aynı dönem yakın bir akrabamizda hamileydi bir hafta vardı aralarında onun ilk çocuğuydu. Maalesef ölü doğdu bebeği. Sonra annem doğum yaptı . Kendisi sık sık bize gelirdi anneme yardımcı olur kardeşimi yıkardı. Sever giderdi. Şimdi kardeşime oglusum der , kardesimde onu çok sever. Peşinden çocukları da oldu tabi..
Demem o ki belki de yegeniniz size iyi gelecek, sevin ilgilenin çok daha farklı hissedebilirsiniz ..

inşallah bizde öyle oluruz

Trombofili nedeniyle 8 haftalik bebek karnimda ölmüstü nedense ben hic etkilenmedim. Zaten 2-3 ay sonrada yine hamile oldum. Bence uzulmeyin stres olmayin biraz zamandan sonra deneyin. Allah gonlunuze gore versin
Geçmiş olsun öncelikle aynı şeyi yaşadım 8 haftalık iken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum fakat o bambaşka bir duygu asıl olayı 30+4 günlükken erken doğum yaptım sekiz ay onunla uyudum onunla uyandım tekmelerini hissettim ultrason da yüzünü gördüm ama kucağıma alamadım emzirmedim kokusunu duyamadım yüzünü göremedim ben yoğun bakım da iken o küvezde idi iki gün yaşadı ve ölmüş benim haberim yok. Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum o bebeğini kucağına alamadı içi yanıyor ve uzak kalması iyi gelecek
Geçen hafta çok samimi bir arkadaşım daha üç haftalık hamile iken bana haberini verdi o an İçin yandı telefonu kapattım iki saat hiçkıra hiçkıra ağladım bir gün sonra aradı özür diledi gaf yaptım dedi üzüldün mü dedi hayır dedim ama o iki saatti bir de bana sor

Siz ne zaman kendinizi hazır hissederseniz o zaman gidin bence.
Benim ablamın vefatının üzerinden 1.5 sene geçti ve hala yanımda ablam hakkında konuşulmasını istemiyorum. Sadece psikolojik olarak kendimi iyi hissettiğim zamanlarda birkaç cümle konuşuyorum.
İsteğim dışında olan anlarda hemen konuyu değiştiriyorum. Herkes de biliyor bu durumu.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Böyle konuları okudukça kendimi biraz daha sorguluyorum. Her şeyi ne kadar dert ediyoruz kendime diye. Allah yardımcınız olsun. Diyecek bir şey yok. Kardeşinize açık açık söyleyin. Bunda kızacak darılacak bir şey yok. Zaten bence kardeşiniz de anlayışlı davranacaktır. Ben olsam öyle yapardım yani.

Gercekten yaşayan biliyor bu duygu yu tarifi imkansız birsey Allah kimseye yaşatmasın

Bende bu olay dan sonra hayat telaşesinin ne kadar saçma olduğunu öğrendim. Boşuna çırpınıp yoruluyoruz hayat fani

Allah sabır versin
....
Belki kardeşinizin bebeğinin sıcaklığı acınıza bir nebze merhem olur
Umutlarınızı hayatta güzel şeylerin olduğunu
Ve bunlar için sizinde şansınızın olduğunu anımsatır
Belki bir güneş
belki bir çiçek kokusu gibi
Bir denesiniz ?

Belkide düşündüğünüz gibi olmaz.
Doğduktan sonra içinizi bir sevgi kaplar. Hatta görmek için can atarsiniz bı bakmışsınız. Zamana bırakın şimdiden dusunmeyin

inşallah canım inşallah dediğin gibi bana bir teselli olur minik yavru

Belkide düşündüğünüz gibi olmaz.
Doğduktan sonra içinizi bir sevgi kaplar. Hatta görmek için can atarsiniz bı bakmışsınız. Zamana bırakın şimdiden dusunmeyin
öyle yapmaya çalışıyorum ama kardeşimi hamile görünce bile çok tuhaf oluyorum ve hep benim yaşadığımı yaşamasın diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…