merhaba arkadaşlar size yine çok ihtiyacım var ..... hemen kısa özetler halinde konuya giriyorum annem ve babam ayrıldı ... kardeşlerimin velayeti annemde kaldı bi kaç ay sonra bi sıkıntı yaşandı ve 17 yasındaki kız kardeşim bi kaç günlüğüne babamın yanına gitmesi gerekti nitekim annemde seert mizçlı bi kadın ve görüştürmek te istemiyor... koca kız tutamadı gitti tabii neyse ... bi daha geri dönmedi babasının yanında kalmayı tercıh etmiş .. neyse babamında bi kadınla ilişkisi var ... ilk başlarda bi çok dengesizlikler yaptı mesela elin kadınına anne dedi sonra bunuda annem duydu gücüne gitti haklı olarak tabiiii annemin .. daha sonra kadınıda bunuda kabullenememiş kardeşim .. bi olaylar falan annemn yanına gitmek istemiş babam yollamamış hatta siddet bile uygulamış ... sonuç bize geldi 3 aydır bizde kalıyor ...canı sıkılmasın evde dedim işe soktum .... tabi işten hemen cıkınca eve geleceksin dedim kaç defadır sözümü dinlemedi başka bi dükkana gidip oturuyor ... daha sonra lafını sözünü pek bilmez yası küçük normal ikaz ediyorum alınıyor... ben kendime bişey aldığım zaman mutlaka onada alıyorum .. ama yetmiyor yaptıklarım sürekli benm kıyafetlerimi kullanıyor ... sonra iç çamasırlarımı bile giyiyormuş daha yeni farkettim ... uyardım ama anlamadı tabi yine ee.. sadece bunlarda değil tabi ona banyoya ayrıyetten yenii bi bornoz koydum ona değil bizimkini kullanıyor vs... vs... yapmayacak ne varsa yapıyor ... baktım olmayacak anneme deyim yaına alsın dedim anlattım aynı şekilde başladı ağlamaya ben başa çıkamam gönderme .. bak anne olmuyor bizde nihayetinde yeni evli sayılırız dedim .. bu seferde kullandığı kelime bana gelmeden ölür inş... yüreğim acıdı bu kelimeyi duyunca neyse dedim ben bakarım dayanırım içimden ... sonra eşime anlattım olanları annemin dedikleini burda kalsın mı dedim ben uzun süre kalmasını istemem bi genc kızın sorumluluğunu alamam dedi ... bende tamam dedim hiç bişi demedm bana bile zor gelirken kardeşimle yaşamak eşimden beklemeye hakkım yoktu zaten ..... o günden beri eşim ne doğru düzgün konusuyo nede oturup bizimle yemek yiyor ... yalnızken yalnış bi kelimemi kullandım neden böylesin bak ben kardeşim bile olsa kendi aile huzurumun bozulmasını istemem bozdurmam da diyorum .... ama yok alakası diyor ... bi yandanda kardeşime çok üzülüyor ama bizim yanımızdada yapamayacagı aşikar göndersem annem malum ... ne yapacagımı sasırdım lütfen bana akıl verin