kardeşimin bizde kalması

sizi öncelikle top gibi kelimesini kullandığınız için uyarıyorum hiç yakışmadı ..... lütfen yorum yaparken sınırlarını iyi çizin .... ve tek kelimenizden aladığım kadarıyla sizin yorumlarınızı kaale almıyorum ....

işte arkadaşlar böyle bilip bilmeden konuşan çokkk....
2 tane küçük bebeğim ve hastalıkları büyügü ameliyat olacak vs....
kaldı ki eşim ve çok yoğun olan işiiii...
sonra zaten eşim de kalmasını istemiyor ... tutupta sürekli doktora getir die nasıl teklif ediyim
top gibi atmak istiyormuşum ne kadar kaba bi tabir ne büyük edebsizlik ....
inş bu yorum yapan arkadasında basına gelir benm yaşadığımı yaşarda anlar bi tarafta cocukların kocan diğer tarafta kardeşin .. bakalım o zaman nasıl yetebilir arkadaş hepsine

Arkadaşım insanların yorumlarına bozulacaksan konuyu burada açıp gelecek cvplarada hazırlıklı olmalısın bu1
2. si kimse senin şu gün ki durumunu sana yaşatmıyor...Sen ki yapılan benzetme ve yorumları içine sindiremeyeceksin madem neden millettin aklına ihtiyaç duyuyorsun?
Kızkardeşinden şikayetçi olmasan eşin bir evin içinde tüm olanı biteni kendiliğinden bilemez....Bunları yaşayacağını az çok tahmin etmen gerekirdi!...Ha farzedelim bu kadarını beklemiyordun, annenle görüştün ama götürecek hal bile yokken sende şimdi ağlanmak sızlanmak niye?.....Madem hiç birşey işine gelmiyor o zaman bak başının çaresine allah allah ya...

Hayır birde beddua ediyorsun milletin yorumlarından yola çıkarak...ne biliyorsun milletin hayatının süt liman olduğunu...Kimse ailesiyle sorun yaşamıyor mu? Senin probleminden daha fazlasını yaşayan insanlar var burada, kimse kalkıpta işine gelmeyen yorum için beddua etmez, ayrıca almazda!...Bu konuyu açtığın için seni, bende ciddiye alıp cvp verdiğim için kendimi tebrik ederim....Peeh

canım kızma bana ama annene çok kızdım. boşanmış olabilirsin. çocuğunu hesap edeceksin boşanırken. hadi sen yetişkinsin geç. diğeri en tehlikeli çağında... otorite kurması lazım... sen ablasın tabiki ilgineceksin ama senle olmaz. sen o otoriteyi kuramazsın. bir anne nasıl der ben başa çıkamam... çıkacaksın. mecbursun. annelik ömür boyu.. boşanmakla falan bitmiyor...

o kızcağıza olan olur. babadan sana senden anneye... olmaz. annene git konuş. başından atmak değil bu ama annen dururken eşin ve senin sorumluluğunu almanız ne kadar doğru? sonuçta eşin senin, kardeşinin nesi abisi bile olamaz...

annen bu kızı yanına alacak. kavga etmek pahasına otoritesini kuracak. ya okutacak, ya işe sokacak ama herşeyini takip edecek. sen de elinden geldiğince destek olacaksın bunun yolu bu...

hislerime tercüman olduğunuz için bizzat tşkr edrim .....
kardeşimi seviyorum onun adınada çok üzülüyorum son 2 yılının 1 yılı bizde gecmiştir .. yani 2,,,3,, aylık mesele deil ...
kaldı ki bizim ailede yani kendi evimizde bi otorite vardır ..
annemlerde ise tam tersi ....
ne kadar rahatsız olsamda kardesimdir derim isterimki evlenene kadar dursun ... ki istedim eşimlede paylaştımda ve eşim olmaz dedi
ne yapayım kocamla aram acılsın boşanayım mı ...
bende burda milyonlarca konu okudum bu tür olaylar yüzünden sevgileri saygıları yitirip boşananlar o kadar çok kiii...
bende korkuyorum ...
her iki taraf içinde en doğru olanı bulmak için uğrasıyorum ..
ağzı olan konusuyor misali kimisi top gibi kardeşini ordan oraya atmaya calışma demiş cvp verip kızınca kimisi konu açma demiş yani boşş boşş konuşmuş ...kimileri burda bile hırslarının kurbanı oluyor ne yazıkki her neyse ..i

canım bence annene buyuk gorev duşuyor.en ıyı annenın bakması laızm.bırde hıç uygun degıl kardeşin genç kız ve enışte var evde annen duşunup alması lazım.yanı ıkınızde katlansanız bıle olmuyorbır yabancı ne olursa olsun.ben şuanda hamıleyım dedım 15 tatılde anne kız kardeşimi gonderde bana yardım etkın bana ılk sozu kızım kusura bakma gonderemem uygun duşmez senın eve tek başına gelmesı daha yaşı kucuk dedı.bu arada bence kardeşinle tek başıana coz ailevı işlerıne eşine ne anlat nede soyle ilerde başına kalkar hıç yapmayan bıle yapar.ve aile işlerını hıç anlatma derım sana.

katılıyorum.kardeşinizin yeri,annenizin yanıdır.

ne munasebet canım,anne baba sağ iken kızkardese evlı ablanın sahıp cıkması.
cok sacma ve gereksız .boyle bırsey var mı dupeduz bencıllık .
herkes kendı alemın de dıgerlerıne ne olursa olsun.
annenıze zaten ınanılmaz sasırdım .ne kadar tartıssalar da sorunda olsa araların da
o kızı yanına almak zorundadır .bu sekıl de kızını ıstemeyerek kızına degıl de,asıl cezayı resmen sıze yasattrıyor.
ne hakları var kı sızı bu kadar sıkıntı strese sokmaya .annenızın bunları dusunmesı lazım .sızın yuvanıza da zarar gelecek .
herseyden once sızın artık ayrı bır yuvanız var .tek basına ayrı bır evde degıl de esınız ıle yasadıgınız esınızle sıze aıt bır yuva bu .
tamam sız sonuna kadar kardesınıze sahıp cıkın cıkarsınız da elbette ama sızın de bır esınız var yanı .o adamcagızın sucu gunahı ne .
esıyle yalnız olmak varken esıyle tv karısısın da oturmak varken adamda evde kasım kasım kasılıyordur .oturusu ıle konusması ıle adam da kasıyordur kendını .
bakıma muhtac olsa kımı kımsesı olmasa tamam sonuna kadar kapılar acılır bakınır .ama bu kızın bır annesı bır babası var .boyle bır sacmalık olamaz .
kızkardesınız sıkayet etmıs yaa ''ben burada rahat degılım ıstedıgım gıbı davranamıyorum ''dıyerek su sozle bıle sızı aslında nasıl huzursuz rahatsız edıyor .
nasıl davranacagınızı sasırırsınız .boyle bır sacmalık yok annenıze soyleyın sahıp cıksın kızına .herseyden once sızı dusunsun hadı sızı gectım esınızı dusunsun .
ben ablama gıttıgım de kalamam babam asla ızın vermez kımseyı rahatsız etme der .ablam yalvarır oyle ızın alırım .ancak tek gece 2.gun katiyen kalamam .
babam asla ızın vermez boyle bırseye .

ne munasebet canım,anne baba sağ iken kızkardese evlı ablanın sahıp cıkması.

tamam da istemiyolar işte, duyguları yok, merhametsizler, allah korkuları yok
şimdi bu kız sokaktamı kalsın? kötü yolamı düşsün?
yoksa bu küçücük yaşında evlensin mi?

bu genç kız olsun veya erkek olsun....anne baba olarak dahi zor baş ediliyor bu yaştaki gençlerle....sürekli problemler çıkacaktır...buda evliliğinizde huzursuzluğa yol açacaktır...eşinin sözlerinede katılıyorum....hadi diyelim anne veya baba hayatta değil...kalacak yeri yok...sevap olur sahip çıkalım dersin fakat bu durumda kızkardeşinizin yeri sizin yanınız değil...

Back
X