kardeşimin canı yanında benimki daha cok yanıyo :(

Bizde duyduk onu meyvesini inşallah bulabilirsek alcaz
Tsk ederim

rica ederim.aktarlarda suyu satılıyor.biz böyle şeylere inanan insanlar değildik eşimle ama sonuç şaşırtıcı oldu.

bol su içcecek ve mecbur canı yanacak.cünkü cok acılı birşeydir.agrı kesici filan da doktor demedikçe içirmeyin.
ameliyattan önce lazer ile kırdırma denense ?çünkü kırma işleminde büyük parçalar küçük parçalara bölünür bir az daha kolay düşer taşlar.
olmazsa başka bir doktora daha götürün ?
eger acıya dayanamaz ise de acile götürün.
kıyamam gerçekten zordur böbrek taşı düşürmek ve yapacağınız hiç bir şey yok.

Daha bi hafta önce 18e girdi netten arastridim bira yerine su icin bira da tas yapan etki var yaziyodu

Taşım olduğunu bile bilmeden taş düşürdüm ben. Acile gittiğimde doktor direkt bira mı içtin dün gece dedi. Bi faydası olmazsa sormazdı ya da aklına gelmezdi dimi? İki günde kurtuldum taştan bu arada.

Novalgin den hic haberim yoktu bizim doktor da bugün prostat ilaci verdi ins fayda eder
novalgini kafana göre yaptıramassın. eger reaksiyon yaparsa novalgin öldürücü bir ilaçtır -tableti de iğnesi de !!!!
bu konu cok ciddiyim.

doktor da kıracaktır heralde ama ameliyat olacak dedi yani öyle söyledi..açık ameliyat derse zaten başka bi doktora götürürz. annem de iki defa kırdırdı o yontemi biliyoruz. Teşkkr ederim.

Gecmis olsun arkadasim ama bir arkadasimin annesi de kirdirdatacakti avakado yapragi ile gitmis bir arastirin isterseniz

Öncelikle geçmiş olsun babamdada böbrek tası vardı çok şey denedik ama düşmedi en son karpuz kabuğunu haşladık gün 3 4 bardak içti ve çok şükür düştü taşı

Çok çok su içmek lazım.
Ayrıca avokado yemeyi öneriyorlar, eşim düşürürken çörek otu yağı önermişlerdi biraz kullandı.
Neyse sağ salim atlattık. Doktora her zaman danışmayı unutmayın.
Çay, kahve asitli şeyleri kesin bu dönemde.

Çok geçmiş olsun.Erkek ise kardeşiniz daha zor olur.KP lazer ile kırıdrdı.10 gün önce.
Benim kızım 2 yaşında düşürdü 3,2mm ve 1,2mm iki tane taş.
Doktorumuz bol su ve zıplama vermişti.
Büyük olanda zorlandık ama çok şükür diğer 1,2mm çabuk düştü.
çocuk olduğu için biz doğal kür kullanamadık.Siz avakado yaprağı çayını deneyin.

doktor da kıracaktır heralde ama ameliyat olacak dedi yani öyle söyledi..açık ameliyat derse zaten başka bi doktora götürürz. annem de iki defa kırdırdı o yontemi biliyoruz. Teşkkr ederim.

Öncelikle çok geçmiş olsun
Az cekmedim o sancıları ben

Ve ben de ameliyat oldum dusuremedigim için
Taş zaten kanalda olduğu için kanaldan girip taşı alıyorlar
Yarım saatlik basit bir operasyon
Hatta benim doktorum öğle arasında yapmıştı ameliyatı.

Başka bir taş dusurmem de ise farklı şehirde olduğum için kendi doktoruma gidemedim ama o doktor bana da prostat ilacı vermişti
Kanalı acip taşın rahat düşmesini sağlıyormuş

Hala her iki bobregimde de irili ufaklı taşlar var bol miktarda

Bir de her sancı da hemen ilaç içme demişti doktor
O sancılar taşın düşmesine yardımcı olur tıpkı doğum sancısı gibi düşün demişti

Kendini sıcak tutması da çok önemli
Ben yaz günü bile çorap giyerim
Belimi her zaman sararim
Kısaca başkalarının gömlekle oturduğu yerde bile sarıp sarmalanirim

böbrek taşı ameliyatı zor diil once bunu soyleyım... mısır püskülü kıraz yaprağı ve fındık karışımı yazın ınternete belki çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…