- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Bizde duyduk onu meyvesini inşallah bulabilirsek alcazbilmiyorum isim vermek doğru olur mu?eşim,2 ay kadar önce "gilaburu suyu" ile düşürdü,taşını.bunun yanı sıra çok merdiven indi çıktı,zıpladı.ilk şişeyi bitirdiğinde,taşı düşürmüştü.2. şişeyi fazladan içti.
nette bir araştırın derim gilaburu suyunu.
bol su içcecek ve mecbur canı yanacak.cünkü cok acılı birşeydir.agrı kesici filan da doktor demedikçe içirmeyin.iyi akşamlar kızlar..yanlış yere konu açtım biliyorum ama aranızda bilgisi olan cvp verirse çok minnettar kalıcam.. Kardeşimde 5 tane böbrek taşı var bugün öğrendik bi tanesi kanala düşmek üzere 6.5 ml miş. doktor bi haftaya düşmezse ameliyat dedi.. en kolay şekilde nasıl düşebilir çok canı yanıyonolur yardım edin
Daha bi hafta önce 18e girdi netten arastridim bira yerine su icin bira da tas yapan etki var yaziyodu
novalgini kafana göre yaptıramassın. eger reaksiyon yaparsa novalgin öldürücü bir ilaçtır -tableti de iğnesi de !!!!Novalgin den hic haberim yoktu bizim doktor da bugün prostat ilaci verdi ins fayda eder
yok zaten doktor vermediği için kullanmayız sadece duymadığımı belirttim.novalgini kafana göre yaptıramassın. eger reaksiyon yaparsa novalgin öldürücü bir ilaçtır -tableti de iğnesi de !!!!
bu konu cok ciddiyim.
geçmiş olsun darısı kardeşime inşallah..Taşım olduğunu bile bilmeden taş düşürdüm ben. Acile gittiğimde doktor direkt bira mı içtin dün gece dedi. Bi faydası olmazsa sormazdı ya da aklına gelmezdi dimi? İki günde kurtuldum taştan bu arada.
doktor da kıracaktır heralde ama ameliyat olacak dedi yani öyle söyledi..açık ameliyat derse zaten başka bi doktora götürürz. annem de iki defa kırdırdı o yontemi biliyoruz. Teşkkr ederim.bol su içcecek ve mecbur canı yanacak.cünkü cok acılı birşeydir.agrı kesici filan da doktor demedikçe içirmeyin.
ameliyattan önce lazer ile kırdırma denense ?çünkü kırma işleminde büyük parçalar küçük parçalara bölünür bir az daha kolay düşer taşlar.
olmazsa başka bir doktora daha götürün ?
eger acıya dayanamaz ise de acile götürün.
kıyamam gerçekten zordur böbrek taşı düşürmek ve yapacağınız hiç bir şey yok.
TaşlanıcaksınYaşı tutuyorsa bira icsin. Birayla düşürdüm bir ay kadar önce taşları.
su içiirin su.Bizde duyduk onu meyvesini inşallah bulabilirsek alcaz
Tsk ederim
Öncelikle geçmiş olsun babamdada böbrek tası vardı çok şey denedik ama düşmedi en son karpuz kabuğunu haşladık gün 3 4 bardak içti ve çok şükür düştü taşıiyi akşamlar kızlar..yanlış yere konu açtım biliyorum ama aranızda bilgisi olan cvp verirse çok minnettar kalıcam.. Kardeşimde 5 tane böbrek taşı var bugün öğrendik bi tanesi kanala düşmek üzere 6.5 ml miş. doktor bi haftaya düşmezse ameliyat dedi.. en kolay şekilde nasıl düşebilir çok canı yanıyonolur yardım edin
doktor da kıracaktır heralde ama ameliyat olacak dedi yani öyle söyledi..açık ameliyat derse zaten başka bi doktora götürürz. annem de iki defa kırdırdı o yontemi biliyoruz. Teşkkr ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?