merhabaa;
merak eden arkadaşlarım vardı bana yorum yapan yapmayan herkes için açıklama yapayım hemen:)
dün bayağı sıkıntılı geçti ilk saatler...şöyle ki;
sabah 9 buçuk gibi evden çıktık tam çiçekçiye girdik kardeşim 1 tek gül almak istedi ok dedim orda çiçeğin hazırlanmasını beklerken patt mesaj geldi bayandan..yengem dün gece çok kötü olmuş 2. kalp krizini yaşıyor ben sizi tamamen aklımdan çıkardım

diye....
Ayy ben bi gerildim o saniye itibariyle..Tufanda anladı tabi ve bende anlattım durumu...bozuldu epey ama olsun abla gidelim destek oluruz dedi..öyle diyince bende aradım hemen bayanı,açmadı..defalarca aradım otobüse gidene kadar açmayınca,dedim msj göndereyim sanırım uygun değil..
ben msj gönderdim,çok geçmiş olsun yapabileceğimiz bişey varmı,biz yola çıktık diye...
hemen cvp geldi belki saatinde gelemem ama elimden geleni yapmaya çalışıcam diye..peki dedim...
biz vardık ist. a saat 12ye geliyordu..ben tekrar msj gönderdim,biz geldik bilgin olsun..buralarda epey cafe v.s. var sen gelene kadar zaman geçiririz rahat ol,gelemezsende eğer bilgi verirsen sevinirim bizde ona göre otogardan çıkıp biyerlere gider dolaşırız Tufanla dedim..
5 dk içinde yanıt geldi,abla siz ordan ayrılmayın biz burdan akrabaların arabasıyla çıkıcaz ben eve gidip üstümü değişip hemen gelicem otogar eve 10 dk mesafede çünkü gelmem kolay olur dedi..onada peki dedim..biz kahvaltıydı v.s..v.s... derken saat 2 oldu..defalarca aradım açmadı..sonra msj gönderdi yanında akrabaları varmış,avrupa yakasındalarmış,onların yanında tel açamıyormuş ancak msj gönderiyormuş v.s...onada peki dedim ve mesajlarla hallettik görüşmeleri..dedim ne kadar sürer bu yakaya gelmeniz,abla çok trafik var 1 saate ancak dedi..onada ok dedim...saat 3 oldu..
sonra bu arada tabi annemle babamla eşimle sürekli teldeyim...hem sıkıntıdan hemde ne yapmam gerektiği nasıl hareket etmem gerektiği konusunda fikir alıyorum..ve herkez hemfikir...
yani 3 saattir otogardasınız gelen insan gelirdi,madem hastaları varsa hiç zorlamayın,isterse başka bir gün görüşürsünüz yoksa gidin dolaşın Tufanla siz ist. u gezin felan...
tüm bunları konuşurken pat bi msj daha..15:20
abla ben üstümü değişip hemen oradayım 15 dk sürmez...ona da ok..
saat 15:35 bu defa tel açtı,abla otogarın neresindesiniz ben geldim diye..ama nefes nefese zor konuşuyor bayan..neyse tarif ettim geldi..
bi sarılıyor bi özür diliyor bi ellerimi tutuyor defalarca dile getiriyor lütfen kusura bakmayın,elimde olan bişey değildi..akrabalarımın hiçbirinin bilgisi yok bu durumdan sadece annem biliyor..henüz bişey yokken anlatamazdım ve herkes orada yengem için üzülürken ben arkadaşlarımla buluşucam diyemezdim sizede çok mahcup oldum felan dedi...ama tabi benim tüm gerginliğim onu görünce son buldu..:) rahatladım yani hemen otogardan gidelimde nereye gidiceksek oraya gidelim dedim artık..düşünsenize 3,5 saatten fazla oradaydık..
birde bana demezmi vallahi ben olsam yarım saat beklemezdim,sizde iyi sabır varmış çokta takdir ettim dedi...bende biz senin için geldik,gezmeye gelmedikki...o yüzden tüm gelebilme ihtimallerini düşünerek bekledik..ve yanımda kardeşim var..ona destek olmalıydım,yarı yolda bırakamazdım dedim..ama söz konusu ben olsaydım kendi işimle alakalı bi durumdan dolayı gelseydim sen yarım saat diyorsun ama ben 10 dk beklemezdim dedim ama sağlık sorunu varmış o yüzden insan empati kuruyor aynı durumda bizde olabilirdik diyip hemen bi taksi çağırıp düştük yollara..
bize en yakın muhit eminönüymüş..iyi dedik oraya gidelim yeterki gidelim yani şu otogardan:)))
eminönüne gittik balık ekmekçiler ve civarı öyle kalabalıktı ki aman Allahım..bayıldım...hemen biyerlere oturduk birlikte balık ekmek yedik...sonra bişiler içmeye hemen yakınındaki denizin dibinde diyebileceğim bi cafeye gittik manzara muhteşemdi..deniz havası çok iyi geldi o stresin üstüne:)))
bu arada çok hoş sohbet tıpkı teldeki gibi,hatta dahada fazla:))
sürekli koluma giriyor,konuşurken dokunuyor..elini omuzuma koyuyor samimi yani..bu arada Tufan hem şaşkın hem mutlu...kandırıldığını çok düşündü beklerken ve çok üzüldü..ama yavrum sesinide çıkarmıyor tabi..olsun gelmicekse gidelim dedi durdu :)
bu arada tüm bunlar yaşanırken hiç susmuyoruz ama,kahkahalar muhabbetler full devam..ve bikaç kez hep sordu abla Tufan resimlerden çççookk daha yakışıklıymış afedersin ayıp ama söylemeden duramıcam çok heyecanlandım acaba benden hoşlandımı ağzını arasan diyor:))
dedim ben bunu şimdi yapamam ki,hem söylemez hemde şu an sırası değil..o bana zaten söylicektir v.s...(bu arada Tufan benim öz kardeşim anlamam mı sanki hoşlandımı hoşlanmadımı:)) bakışından kirpiğinin oynamasından anlarım yine anlarım)

DDD
bi ara bayana tel geldi annesinden yengesi hakkında bilgi verdi ve bizi sordu annesi..ve ben duyuyorum annesinin sesini çok net..işte nasıl insanlar diyor kadıncağız,hoşlanmadıysan gel kızım diyor,ablasıda yanında bak dimi yalnız değilsin dimi bak müge anlıda neler çıkıyor biliyorsun diyor:)))))))))))) o da tabi tamam annnee,anne tamam sorun yok biz eminönündeyiz herkese selaaamm diyip kapattı teli:)) ve biz 5 dk sadece bu muhabbete güldük:))) ve müge anlı örneğine:)))
sonra saat 7 felan oldu...daha doğrusu olmuş:)) biz saatin nasıl geçtiğini hiç anlamadık o da öyle diyor..çoook güzel geçti gün keşke yengemin durumu böyle olmasaydı tüm günü birlikte geçirseydik felan dedi durdu ve fırsat buldukça özür diledi..ama elinde değildi kızın sonuçta sağlık bu..hoşgörüyü elden hiç bırakmadık biz Tufanla..
saat 9 a biletlerimizi almıştık zaten biz ne olur ne olmaz diye...7 de direk otogara doğru yol aldık...19:30 da otogardaydık ve 1 saatten fazla zamanımız vardı..yine oradaki cafelerden birinde oturmaya karar verdik...bişiler içip sohbete devam diyerek geçtik cafeye...saat 9 a doğru otobüse yaklaşıp beklerken sürekli kolumdaydı kız..benide Tufanıda çok sevmiş,şu an için olumsuz hiç bişey yok ama iş evlilik abla o yüzden bana az bi zaman ver ben neticeyi mutlaka bildiricem dedi..ama lütfen yolda Tufana sor ne düşünüyor hakkımda ,tel açma ama mesajla uzun uzun yaz dedi:))
bu arada Tufan gün içinde boğaz turundayken gülü verdi,bende çok minik bi hediye almıştım onu verdim ve çok mutlu oldu...mahçupta oldu biraz,yanaklar kızardı felan:)))
bu arada vedalaşırken sarıldı sarıldı öptü beni:) Tufanıda öyle öptü sarıldı vedalaştı,TUFAN ŞAŞKIN TABİ::)
vapurdada sohber ederken felan şakalaşırken burnumu sıktı bikaç kez çok şaşırdım ama belli etmemeye çalıştım:)))))))
çok sevimlisin çok sıcaksın ne kadar şanslı Tufan felan diyip durdu..Allah hayırlı ise nasip etsin bizbirimize felan dedi..
ve dip not:
Tufan bayandan hoşlandı çok sıcakkanlı dedi ama tek sorun inanılmaz göbişli bir hatun:)))) yüzü çok güzel,sıfır makyajdı zaten..saçlar felan süper...1,70 boylarında kilosu çok değil ama göbişi gerçekten ççookk fazla..yani onu verebilir isterse zaten...hatta şakasını bile yaptık birlikteyken..abla bu göbişe bi çare biliyorsan söyle lütfen ne yapsam gitmiyor felan dedi..valla çok utandım Tufandan.inşlh bunu sorun etmez dedi...dedim ne alaka istenirse verilir kilo dediğin nedirki..hem nasip olurda bişiler olursa zaten gelinlikle hoş durmaz,hırs eder verirsin dedim..evet kesinlikle dedi güldük sonra..
bu arada yoldaykende 10-15 dk mesajlaştık..bugünün çok güzel geçtiğini,tekrar olanlardan ötürü özür dilediğini,Tufanın düşüncesini sordu,lütfen sor bana söyle dedi..bende düşünücem 1 görüşmeyle olmaz zaten bikaç kez daha bir araya gelelim dedi..isterseniz size zahmet vermiyim bende gelirim bir pazar bi çayını içmeye dedi..dedim buyur gel her zaman başım üstüne..ama annen bilsin onay al öyle gel..her zaman kapım açık dedim...
yani kızlar sözün özü şu...güzel geçti tabii saat 15:35 ten sonrası:))))
amaa ççoooookkk yorucuydu...eve gelince anladık ne kadar yorulduğumuzu...buna değdimi,değermi diye şu an hiç düşünmüyoruz..işi seyrine bıraktık diyebilirim..çünkü Allah yazdıysa ne ben müdehale edebilirim ne Tufan ne de bayan...
valla aklıma gelenleri yazdım ama atladığım bişi varmı yokmu hatırlamıyorum şu an için,sormak istediğiniz bişi varsa seve seve yanıtlayabilirim:))