• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin dest-i izdivacı için ilk adım ve yardım istiyorum kızlar......

çok teşekkür ederimm canım...inşallah öyle olucak bende çok inanıyorum Tufan çok mutlu olucak Allahın izni ile..
ama kimle işte onu bilememek derin bi kuyu:))
yaşın kaç bilmiyorum ama sana da ablalık yaparım nema problema:)

Rica ederim.Herşey çok güzel olacak ve sen burdan paylaştıkça bizde çok mutlu olacağız.
Ben 32 yaşındayım sanırım senden büyüğüm.Eğer öyle ise bana değil ama sekiz yaşındaki oğluma abla olabilirsin.
Gerçi yaşın ne önemi var bana da olabilirsin.:16::71:

Rica ederim.Herşey çok güzel olacak ve sen burdan paylaştıkça bizde çok mutlu olacağız.
Ben 32 yaşındayım sanırım senden büyüğüm.Eğer öyle ise bana değil ama sekiz yaşındaki oğluma abla olabilirsin.
Gerçi yaşın ne önemi var bana da olabilirsin.:16::71:

ayy canım inşallah..
ben 30 um olsun yaşıt sayılırı..
oğlunu Allahım bağışlasın size banada nasip etsin inşallah..
seve seve ablası olurum ben onun yerim vallaa..:)))
Allahım bahtını güzel eylesin:nazar:

ayy canım inşallah..
ben 30 um olsun yaşıt sayılırı..
oğlunu Allahım bağışlasın size banada nasip etsin inşallah..
seve seve ablası olurum ben onun yerim vallaa..:)))
Allahım bahtını güzel eylesin:nazar:

Amin...
En kısa zamanda senin için güzel haberlerede seviniriz burdan inşallah.
Senin gibi kalbi,gönlü güzel bir anneye sahip olacak ne mutlu...

Amin...

inşallah canımm çok teşekkür ederim..Allahım yaşatır umarım bana da o kutsal duyguyu:nazar:

Amin...

inşallah canımm çok teşekkür ederim..Allahım yaşatır umarım bana da o kutsal duyguyu:nazar:

Hayırlı olsun canım nihayet Tufan aklındakine uygun birini buldu. :)
İnş. tüm kaygıların , endişelerin boşa çıkar da kardeşini güzel bir düğünle mutluluğa kavuşturursun.
Şimdi endişelenmen çok normal. Senin yerinde bende olsam aynı şekilde bu eski koca mevzusunda endişe duyardım.
Ama arkadaşların da dediği gibi iki ayrı memleket nerden bulacak. Hem artık o da boşanmak istiyormuş.
Gelin adayının da evlilik yapmış olması bir önem teşkil etmez. Evlenip boşanmakta sevgili olup ayrılmakla aynı
değil midir? Sırf bir imzamı değiştiriyor herşeyi. O bayanın adınada çok üzüldüm. beni olduğum gibi kabul edecek sevecek bir
eş buldum diye sevinirken bin pişman olacağı bir tecrübe yaşamak zorunda kalmış. Eğer Tufanla olursa sizin ona ayrıca şevkat
sevgi göstermeniz gerekecek. Karşınızdaki insan içinde bir korkuyla size yaklaşacak. Eğer olursa sizin onu sevginizle
kuşatacağınızdan hiç şüphem yok. Sadece Tufan için değil o bayan için de ayrıca sevindim. Tufan gibi biriyle tanışarak kötü
talihini değiştirmiş olacak inşallah Allahın izniyle. Boşanma süreci bitsin tek temennim inş. araştırmalarda
iki taraf içinde bir çekince çıkmaması. Burada en önemli şey Tufan ve o bayanın birbirini benimsemiş olmaları bence.
Her ikiside hergün birbirleriyle konuşmak için fırsat yaratıyorlarsa zaten ikili arasındaki ilk elektriklenme olmuş.

Konunun takibindeyim. Hayırlı haberlerini duymak dileğiyle...

canım teşekkür ederimm
ama yeni bir gelişme hakkında bilgilendirmeliyim sizleri:)
anneme msn de bayanı görmsini rica ettim,tanıştılar cam da açıktı tabi..
ve ses asla duyamıyormuş kız,annesi sadece işaret dili dedi..ve benim annemde çok zorlandı işaret ile anlatırken kendini..zar zor tanıştılar v.s.
sonrasında annem babam ben Tufan oturup konuştuk ve benim ailem olamayacağını,çok zorluk çekeceklerini,biz her zaman yanlarında olamayacağız v.s. dediler..
bişey olsa Tufan işte olsa ben gelini arasam konuşamayacak,ben sürekli msn de cam da mı olacağım,yada Tufan işteyken eşini aramak istese nereden bulacak sürekli pc msn v.s. işyerindeyken diyor...hadi onuda geçtik,sabahları Tufan işe erkenden gidiyor,bayan duymuyor ve cihazlada duyamıyormuş annesi söyledi geçen gün iyice konuştuk telde,yani bayan uyanamazsa Tufanda zor uyanır,bi süre sonra işyerinde sorun yaşayabilir tüm bunlar zincirleme gelecek problemler diyor annemle babam..
ne yapacağımı bilemiyorum hala..
kafam çok karıştı...

Ya kusura bakmayın ve yanlış anlamayın ama biraz korkutucu bir sevginiz var ailecek Tufana karşı bence , Tufan azıcık yavaş konuşması dışında bir problemi olmayan bir çocuk ama ailecek aşırı korumacısınız aşırı üstüne düşüyorsunuz çocuğun ve bu yüzden hayata karşı deneyimsiz olacak. Karşı tarafın kusursuz olmasını bekliyorsunuz çok saçma bayan kalkıp kardeşinizi kaldırmak zorunda değil saati kurup uyanmayı deneyebilir kardeşiniz duyabildiğine göre, ya da ne biliyim artık cep telefonunda 3gler var istedikleri zaman işaret diliyle görüşebilirler, annenizde bi zahmet bekler oğlu evde olduğunda arar kızı ya da mesajlaşırlar. En önemlisi madem Tufan'ın herhangi bir zeka problemi yok, hangi kızla evlenmek isterse onu seçebilir, bazen yoğun ilginizden bunaldığı olmuyo mu hiç kardeşinizin?

Ya kusura bakmayın ve yanlış anlamayın ama biraz korkutucu bir sevginiz var ailecek Tufana karşı bence , Tufan azıcık yavaş konuşması dışında bir problemi olmayan bir çocuk ama ailecek aşırı korumacısınız aşırı üstüne düşüyorsunuz çocuğun ve bu yüzden hayata karşı deneyimsiz olacak. Karşı tarafın kusursuz olmasını bekliyorsunuz çok saçma bayan kalkıp kardeşinizi kaldırmak zorunda değil saati kurup uyanmayı deneyebilir kardeşiniz duyabildiğine göre, ya da ne biliyim artık cep telefonunda 3gler var istedikleri zaman işaret diliyle görüşebilirler, annenizde bi zahmet bekler oğlu evde olduğunda arar kızı ya da mesajlaşırlar. En önemlisi madem Tufan'ın herhangi bir zeka problemi yok, hangi kızla evlenmek isterse onu seçebilir, bazen yoğun ilginizden bunaldığı olmuyo mu hiç kardeşinizin?

yoo hayır bunaldığı olmuyor hiç,yani bu konuda hiç sorun çıkartmadı...
benim annemlerin düşündükleri şeyleri yazmamın sebebi,doğru yoldamıyız değilmiyiz onu anlayabilmek,buradaki arkadaşlardan da fikir alabilmek.
tufan kendi uyanamıyor hiç bir şekilde...işitme cihazıyla yatamıyor zaten...evde biri olması onu uyandırması gerek işe gönderebilmek için..
yani çocuk sırf evlensin diye de evlendirmek istemediğimiz için tüm ayrıntılar üzerinde düşünüyoruz fikir birliği ediyoruz..
Tufana soruyorum sen ne diyosun bak x bayan hiç duymuyormuş,konuşamıyor senin gibi,işaretle olurmu tamam diyormusun diyorum..olmaz sinyalleri veriyor..şimdi ben bu durumda tufanımı düşünmeliyim karşı taraftaki bayanımı?

elossa konuyu ve tüm yorumları okudum :)

sanırım su an da tufan evlenıp bosanan kıza ısındı !

peki flort asaması basladı mı canm ?

bi'de o gobuslu kız ne oldu ? hala arıyor soruyor mu ?

tufanın istemedıgını söyledınız mı o'na ?

tepkisi ne oldu?

ay cok mu meraklıyım ne :1:

elossa konuyu ve tüm yorumları okudum :)

sanırım su an da tufan evlenıp bosanan kıza ısındı !

peki flort asaması basladı mı canm ?

bi'de o gobuslu kız ne oldu ? hala arıyor soruyor mu ?

tufanın istemedıgını söyledınız mı o'na ?

tepkisi ne oldu?

ay cok mu meraklıyım ne :1:

canım merhaba:))
Tufan biraz ısındı kıza ama kız çok ilgili ve çok kıskanç:)
msn ve face de tufan olmayınca 90 tane mesaj atıyor çocuğa:))
nerdesin,kim var evde,dışardamısın,neden gelmiyon,hadi gel v.. ...v.s...:)))
o göbüşlü dediğin kız hala arıyor ama tufandan hiç bahsetmeden görüşüyor benle:)
arayı bozmadan devam politikasıyla akıllıca yaklaşıyor bence:)

canım merhaba:))
Tufan biraz ısındı kıza ama kız çok ilgili ve çok kıskanç:)
msn ve face de tufan olmayınca 90 tane mesaj atıyor çocuğa:))
nerdesin,kim var evde,dışardamısın,neden gelmiyon,hadi gel v.. ...v.s...:)))
o göbüşlü dediğin kız hala arıyor ama tufandan hiç bahsetmeden görüşüyor benle:)
arayı bozmadan devam politikasıyla akıllıca yaklaşıyor bence:)

oh ıyı canım sevındım valla .
kız da demek kı tufan'a asık oldu kı ,o kadar sıkıyor .
olacak okadar tufan bunları da dert etmesın .
butun kızlar aynıdır;"neden aramadın kım var yanın da neden gec kaldın "gıbı
takıntılarımız hepımızın var :) o yuzden bu kadarcık takıntıları sorun etmesın .
ayrıca kızın daha once evlenıp bosanmasını da sorun etmeyın .
kader kısmet ıslerıne hıc bellı olmaz .daha once evlendı dıye de kotu olmaz o kız .
hemen evlılık yapmayın .bıraz tanısınlar bırbırlerını ,sorun sorusturun aratırın
ıyıce emin olun tanıyın kızı .sonra uygunsa zaten evlılık olur ınsallah .

o gobuslu kız da bır ılgınc gercekten .tufan'ın ıstemedıgını cevap gelmemesınden
anlamıs olması lazım .hala ne dıye senı arayıp soruyor kı !
senı ne yapacakmıs da sureklı arayıp soruyor .
bence dedıgın gıbı bu kız,cok polıtık .ayırıca da cok kurnaz .
bu yenı kızdan degıl de,bu gobuslu kızdan korkulur .
.gobuslu kızın davranısları hıc normal degıl .
cok tehlıkelı bı kıza benzıyor .

oh ıyı canım sevındım valla .
kız da demek kı tufan'a asık oldu kı ,o kadar sıkıyor .
olacak okadar tufan bunları da dert etmesın .
butun kızlar aynıdır;"neden aramadın kım var yanın da neden gec kaldın "gıbı
takıntılarımız hepımızın var :) o yuzden bu kadarcık takıntıları sorun etmesın .
ayrıca kızın daha once evlenıp bosanmasını da sorun etmeyın .
kader kısmet ıslerıne hıc bellı olmaz .daha once evlendı dıye de kotu olmaz o kız .
hemen evlılık yapmayın .bıraz tanısınlar bırbırlerını ,sorun sorusturun aratırın
ıyıce emin olun tanıyın kızı .sonra uygunsa zaten evlılık olur ınsallah .

o gobuslu kız da bır ılgınc gercekten .tufan'ın ıstemedıgını cevap gelmemesınden
anlamıs olması lazım .hala ne dıye senı arayıp soruyor kı !
senı ne yapacakmıs da sureklı arayıp soruyor .
bence dedıgın gıbı bu kız,cok polıtık .ayırıca da cok kurnaz .
bu yenı kızdan degıl de,bu gobuslu kızdan korkulur .
.gobuslu kızın davranısları hıc normal degıl .
cok tehlıkelı bı kıza benzıyor .

canım bende seninle aynı şeyi düşünüyorum nedense..önceden böyle düşünmüyordum göbüşlü için ama ısrarının altında bişiler arıyorum kendi kendime..
şimdiki baya ile görüşüyorlar ama kızın duymaması biraz kafamızda soru işareti olarak kaldı..özellikle annemlerin..
yani Tufanda az duyuyor bunlar nasıl işe gidecekler,kalkacakalr edecekler,ikisi sokağa çıkınca yada gezmeye biyere gidince nasıl olacak hiç bilmiyoruz..
gerçi evet hemen evlilik olmaz araştırıp didiklemeden asla..

canım bende seninle aynı şeyi düşünüyorum nedense..önceden böyle düşünmüyordum göbüşlü için ama ısrarının altında bişiler arıyorum kendi kendime..
şimdiki baya ile görüşüyorlar ama kızın duymaması biraz kafamızda soru işareti olarak kaldı..özellikle annemlerin..
yani Tufanda az duyuyor bunlar nasıl işe gidecekler,kalkacakalr edecekler,ikisi sokağa çıkınca yada gezmeye biyere gidince nasıl olacak hiç bilmiyoruz..
gerçi evet hemen evlilik olmaz araştırıp didiklemeden asla..

canım o gobuslu kızın sakladıgı gızledıgı bırseylerı var emın ol .hıc normal degıl bu baskısı cunku .
cok akıllı ve kurnaz .ıyıkı de tufan ıstemedı .valla o kız o kurnazlıgıyla tufanı yer bıtırırdı .
belkı önyargılıyım ama ,kızın bu baskısı ısrarla aramaya devam etmesı
sankı hıc bırsey olmamıs gıbı hala bu ıs olacakmıs gıbı polıtık davranması
bana kurnaz bırı oldugunu dusundurdu .
soyle dusunsene ; bu kız neden artık tufanın onu ısteyıp ıstemedıgını sormuyor !
sormuyor cunku ; alacagı cevap bellı ,"tufan ısınamamıs canım kusura bakma "olacak .
bu cevabı alırsa da ne olur ,senınle artık konusması ıcın bı sebebı olmamıs olur .
ama kız ısını bılıyor .yavas yavas yapıyor .

canım yenı kız sanırım hıc duymuyor degıl mı ?kulaklık ıcın cıhaz taksada mı duymuyor ?
ama tufan yıne az cok duyuyor .tufan yoldas olur ona .
yıne de sız kendınızı sartlandırmayın ,eger rabbım alınlarına yazdıysa bırbırlerını
evlenırler zaten ,ama yazmadı ıse ne yaparsan yap evlenemezler .
o yuzden zamana bırakmak en ıyısı .o surecde de bıraz arasıtırırsınız kızı .

canım o gobuslu kızın sakladıgı gızledıgı bırseylerı var emın ol .hıc normal degıl bu baskısı cunku .
cok akıllı ve kurnaz .ıyıkı de tufan ıstemedı .valla o kız o kurnazlıgıyla tufanı yer bıtırırdı .
belkı önyargılıyım ama ,kızın bu baskısı ısrarla aramaya devam etmesı
sankı hıc bırsey olmamıs gıbı hala bu ıs olacakmıs gıbı polıtık davranması
bana kurnaz bırı oldugunu dusundurdu .
soyle dusunsene ; bu kız neden artık tufanın onu ısteyıp ıstemedıgını sormuyor !
sormuyor cunku ; alacagı cevap bellı ,"tufan ısınamamıs canım kusura bakma "olacak .
bu cevabı alırsa da ne olur ,senınle artık konusması ıcın bı sebebı olmamıs olur .
ama kız ısını bılıyor .yavas yavas yapıyor .

canım yenı kız sanırım hıc duymuyor degıl mı ?kulaklık ıcın cıhaz taksada mı duymuyor ?
ama tufan yıne az cok duyuyor .tufan yoldas olur ona .
yıne de sız kendınızı sartlandırmayın ,eger rabbım alınlarına yazdıysa bırbırlerını
evlenırler zaten ,ama yazmadı ıse ne yaparsan yap evlenemezler .
o yuzden zamana bırakmak en ıyısı .o surecde de bıraz arasıtırırsınız kızı .

evet canım Rabbim yazarsa olacak elbet ona şüphemiz yok..
çok sağol ilgine alakana çok tşk ederim.
çok doğru tespit ediyorsun vallahi
göbüşlü için aynı düşünüyorum bende,her iki tarafıda elde tutup son kararı kendisi vermek istedi sanırım ama beceremedi:)
şimdiki bayan çok sıcak kanlı,çok anaç..msn de cam da günlük neler yapıyor bir bir anlatıyor:)
yaptığı yemeği,evi temizliğini,alışverişi,dünde annesiyle alışverişe çıkmışlar aldıkları kıyafetleri poşetlerinden çıkartıp çıkartıp Tufana gösteriyor :))))
ya bana ilginç geliyor ama böyle kişiler çok hassas çok duygusal olduğundan bişide diyemiyorum..kalbi kırılır diye:)

evet canım Rabbim yazarsa olacak elbet ona şüphemiz yok..
çok sağol ilgine alakana çok tşk ederim.
çok doğru tespit ediyorsun vallahi
göbüşlü için aynı düşünüyorum bende,her iki tarafıda elde tutup son kararı kendisi vermek istedi sanırım ama beceremedi:)
şimdiki bayan çok sıcak kanlı,çok anaç..msn de cam da günlük neler yapıyor bir bir anlatıyor:)
yaptığı yemeği,evi temizliğini,alışverişi,dünde annesiyle alışverişe çıkmışlar aldıkları kıyafetleri poşetlerinden çıkartıp çıkartıp Tufana gösteriyor :))))
ya bana ilginç geliyor ama böyle kişiler çok hassas çok duygusal olduğundan bişide diyemiyorum..kalbi kırılır diye:)

rica ederım canım ne demek .

ayy yenı sevgılıler cok cıcı vallahı cok tatlılar .
heyecanlı cıftler .bosver bırsey deme heyecanlarını kursakların da bırakma .
normal seyler bunlar .cam da oldukdan sonra herseyı paylasmak ıstıyorlar .
ınsallah hep boyle olurlar.
eger evlenırlerse de dugun haberını paylas bızımle canm .

hayırlısı Rabbimden canım..
bu kızla olmazsa illaki birisi ile olacak,inşlh hayırlı insanlarla karşılaştırır Rabbim herkesi:)
beklemedeyiz bakalım şimdilik:)

ailen endişelerinde çok haklı canım.. ama herşey kısmet.. belki de hiç bir sorun yaşamayacaklar herşey yolunda olacak.. siz de ince eleyip sık dokumakta sonuna kadar haklısınız.. tufan evlenip yuva kursun derken göz göre göre onu daha zor bir hayata sürüklemek çok yanlış olacaktır.. şu noktada yapacağiniz tek şey bekleyip en hayırlısını dilemek bir yandan da daha uygun kısmetleri değerlendirmek olacaktır.. allahım sizlerle olsun canım gelişmeleri takip ediyor olacağim..

ailen endişelerinde çok haklı canım.. ama herşey kısmet.. belki de hiç bir sorun yaşamayacaklar herşey yolunda olacak.. siz de ince eleyip sık dokumakta sonuna kadar haklısınız.. tufan evlenip yuva kursun derken göz göre göre onu daha zor bir hayata sürüklemek çok yanlış olacaktır.. şu noktada yapacağiniz tek şey bekleyip en hayırlısını dilemek bir yandan da daha uygun kısmetleri değerlendirmek olacaktır.. allahım sizlerle olsun canım gelişmeleri takip ediyor olacağim..
Burcucum çok teşekkür ederim canım çok çok haklısın.aynen dediğin gibi,acele etmeden emin adımlar atmak istiyoruz..
Tufanın başka talipleri oluyor aynı zamanda:)
yani ince eleyip sık dokuyarak en olumlu en mutlu olacağı seçimi yapması için beklemekten başka yapacak bişey yok şu an için..
:::))

Daha boşanma olmadı haliyle bu görüşmeler hala sanalda ilerliyor.
Annenle babana hak vermemek elde değil. Onun kısmetiyse lafım yok ama
Aileler her zaman geleceği bizlerden önce görürler. Sonuçta hayatın her alanında sizler yanında olamayabilirsiniz.
Tufana onu tamamlayacak biri lazım onu eksiltecek değil.
İnş. haklarında hayırlısı olur.

Back
X