Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kardeşimin düğünü için listemde olan abiyeler.

2 ve 16 diyorum.Renkleri de aynen kalabilir bence.Gümüş yada beyaz altın takılarla harika olur.

16 ve 20 kesinlikle mükemmel ama beyzlar daha çok gelinlik havasında sadece kabarık değiller gelinler karışmasın sonra zevklisin ayrıca

en güzeli 2 numara bence..renginide tenine göre seçersen çok güzel ve zarif olursun.diğerlerinde biraz gelinlik edası var.

ben 4 ve 14 numarayı beğendim..benimde kardeşimin düğünü var bende abiye seçimi yapmaya çalışıyorum..hatta dün 4 numaraya benzerini denedim canım..

2-4-8 beğendimm :79:
tenine uygun renkte yaptırırsan çok güzel olur :82:

2 numara zarif bence.diğerleri nişan elbisesi gibi,yani abartılı gıbı geldı bana.bırde gelınlık modellerı nıye var anlamadım canım.beyaz gıymek ıstıyorsan gıyme bence.tabı sana kalmış.:80:

elbiseler çok güzel ama bunları piyasada bulmak zor oluyo biraz. böyle uzun yaz düğünü için abiyeye nerelerde bakabilirz. kadıköy fatih mahmutpaşa nerden bulunur acaba?

elbiseler çok güzel ama bunları piyasada bulmak zor oluyo biraz. böyle uzun yaz düğünü için abiyeye nerelerde bakabilirz. kadıköy fatih mahmutpaşa nerden bulunur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…