Kardeşimin düğününde çıkan kavga

Kayınvalide ilk sinyalleri nişanlısını vermiş. Ama kardesiniz de eşi de o zaman anlamamıştım ya da anlamak istememiş

Kardesinizin eşinde saglam duruş olsaydi bu durumlar atlatir geçer derdimde onca olaydan sonra balayindan gelip yaldir yaldir anasinin dibinde biten birde kardesinize gorus diyen adamla o evlilikten hicbir hayir gelmez artik. Ya sonu boşanma olcak ya da kardesiniz bikana kadar yillarca çeker durur bunlari.

Okudukça düşman başına dedim. Allah yardımcınız olsun, kardeşiniz Amerika'dan kesinlikle dönmesin siz de bu aile ile cenazede dahil görüşmeyin. İnsan demeye bin şahit isterler böyleleri.

Kardeşiniz evlenecek hiç mi kimseyi bulamadı da bu adamla evlenmek için gururunu ayaklar altına almış. Dedenizi bile sıkıştırmışlar
Pasif insanlardan nefret ederim.
Bunlar amerikaya da gitse sizde bu damat oldukça işiniz zor. Bunların sonunu iyi göremedim ben.

Anne babanın tehdit edilmiş, dedeniz tehdit edilmiş,herkes neredeyse darp edilmiş . Kardeşin bu durumda birde o kadının oğlu ile evliliğine devam kararı alıp aynı çatı altına mi girdi? Kardeşine de bravo doğrusu nasıl bir düşünce si varmış şaşırdım. Anne babasinin yaninda olmaliydi.Ailenin yanında olup babanın evine geri dönmesi gerekirdi.
Bu kadinla bu evlilik bir kaç ay sürer .Keşke kardeşini alıp eve götürşeydi baban. Belki ailçe uzulurdunuz ama bosanmasindan iyi olurdu.

daha çok yeni evliler böyle bir şey yaşamaları gerekmiyorduki :KK43:
benim istediğim çocuğun her şeyin farkına varması, sana şerefsiz diyor insanların içinde sen tatil dönüşü koşa koşa gidiyosun annene
tabi çocuğa bişey diyemedim ama böyle yaparsa bu kadın onları rahat bırakmazki

Anne baba zalim de olsa evlatlar olarak gonullerini incitmemek durumundayiz. Kardesinizi korur ve ezdirmesse, gorusturmesse belki sıkıntı kalmaz. Ama kendi gorusecek mecbur. Belki gidince de niye boyle yaptiklarini sormus altinlari istemis olabilir.

içkililerdi sanıyorum içtiklerini görmedim ama bir masada içki içen bir grup vardı o 2 kuzende ordaydı.

anası yaptı tamam olay anadan çıktı ama çocuk da tatil dönüşü koşa koşa gitti anasına.

babam kardeşime izin vermiyor gitmeyeceksin dedi ki kardeşimde istemiyor
ne olur bilemem hayırlısı ne ise o olsun

ama kardeşinize söyleyin sakın hemen çocuk yapmasın

damat da evlenene kadar idare etmiş herkesi evlenince başlamış sanki anam da anam diye

Kardesiniz ve siz polise gidip sikayette bulunun. Ne demek altinlari vermemek. O altinlar kardesinizin hakki.
Gitmeden bir avukata vekalet versin, düğün CD sini de versin. Şikayetçi olsunlar. Sonuçta hırsızlık bu. Bildiğin çirkef insanlar. Yalnız bunlar onlar yokken size bulasabilirler orada da siz sağlam durmaya çalışın.

Back
X