- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Boyle kaynana , bosanmalarina bile sebep olur.Altinlari bosuna almamis.Baska hesaplar pesinde, kardesinizin Allah yardimcisi olsun isi zor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bırakın kardeşiniz ve kocası halletsin
Siz elinizden geleni yapmışsınız ama dünür olduktan sonra yapacak bişey yok kardeşiniz de kocası da anneleri olunca görüşecekler
Ana baba kolay silinmiyor geçmiş olsun
Kardeşiniz ailenin şer olduğunu bilip kabullenip evlendi
Görümce de evleniyormuş bu kaynana eve yerleşir yakın zamanda da boşanır allah korusun.Böyle annelerin oğluyla evlenmek hata.Damat altınlar söz konuşamayacak kadar pasiF.
kardeşin mumla aradı herhalde böyle ailesi olan bir damadı. bir değil iki değil muhakkak düğün öncesi bir sürü sinyal vermiştir bu insanlar. kardeşin nişanı o zaman atmadıysa şimdi çeksin. ama yazık size de çektiriyor. keşke siz olabildiğince az müdahale etseydinz. onlar da nasılsa Amerika ya gideceklermiş. hiç dönmesinler vallahi. siz gidersiniz imkan oldukça
Ne terbiyesiz , rezil bir aileymiş !! Helal olsun yine iyi dayanmişsiniz. Kardeşinizin bu noktadan sonra yapacagi şey asla kocasinin ailesi ile muhattap olmayacak zaten belli ki koca pasif yumusak basli biri alsin avucuna artik..
Ne insanlar var ya oglun evleniyor dusmanin degil onunda mi hatri yok..
Sonuçta altınlar kimde??
af buyur kime neyin aklını verelim zaten bangır bangır gelmiş adamlar daha öncede uyardık sizi. kardeşinize mutluluklar demek isterim ama sanmıyorum.Kızlar daha önce bir konu açmıştım https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kardesimin-kv-ve-gorumcesinin-saygisizligi.1027252/
kız kardeşim 10 gün önce evlendi. kaynanası ve görümcesiyle anlaşamıyorlar herkese ve her şeye konuşuyor ikisi de, tek bir yapıcı hareketleri yok. her olaydan sonra hep kardeşimi suçluyorlar kendileri tertemiz.
her şey kınada başladı. kardeşim 120 paket hediye yaptı içine çerez ve hediye koydu. Kınaya da 90 100 kişi gelmiştir, herkese çerezlerini hediyelerini dağıttık, çocuklara da verdik. Kaynanası geldi benden çerez istiyorlar 2 kuruşluk çerezin lafını yapmayın dağıtın insanlara dedi, olay çıkmasın diye hep sustum. teyzemde kim istiyor ben herkese dağıttım bütün paketler bitti dedi ki biz almadık insanlar yesin ben napıyım çerezi. orda homurdandı durdu kaynana.
kardeşim 20şer tane kına mumu ve tacı almıştı dağıttık genç kızlara. bu seferde kaynana bir küçük kız getirdi buna da verin dedi anneme. annemde kızlara dağıttım kimden isteyeyim şimdi, madem böyle çoluk çocuğa verecektik sende gelseydin alışverişe alsaydın akrabalarına dedi.
kına sonrası annemle, anneannemle teyzemlerle vedalaşmadan hemen toplanıp kaçtılar.
düğün günü hiç sorun yok korkuyorum bir şeyler çıkaracaklar diye. takılar takıldı. kardeşimin yaka kurdalesini bile ben aldım hiçbir şeyden haberi olmayan kaynana ve görümce altın kesesini unutmamışlardı. gelin odasına girdik altınları koyduk, kadın saydırmadı elimizden aldı kurdaleleri. kardeşimin eşi de 'anne akşam çıkarken bana altınları ver ben bozdurup bankaya koyucam kredi çektim dedi. kardeşimle nişanlısı amerikaya gidecekler, hesaplarında da yüklü miktarda para olması gerekiyormuş bunlarda kredi çektiler, düğünde toplananı da koyarız üstüne öyle gideriz diye düşünüyorlar. kadın da 'altınları vermem şerefsizlik yapma' dedi. desemki ev aldılar eşya aldılar kadın alsın hakkıdır ama hiçbir şey alınmadı. ekimde vize görüşmeleri olduğu için kardeşimin ne evi ne de eşyası var. kaynanayla görümce altın torbasını alıp çıktılar, çocuk bir kelime laf etmedi.
düğün bitti dışarı çıktık. kaynana bir akrabalarına 40lı yaşlardaki kadına kardeşimin elinden gelin çiçeğini alıp 'artık senin olsun' deyip verdi. kardeşimde 'hayır veremem o benim anı hatıra' dedi. kaynana sinirlendi, o 40lı yaşlardaki kadında kardeşimin eşine 'allah senin yardımcın olsun' dedi.
hiçbir şeye karışmadık çünkü babam, tek kelime etmeyin düğün kavgasız bitsin diye hepimizi tembihlemişti.
arabaya binicez çocuk gitti annesinden torbayı istemeye, kadın o kadar kalabalığın içinde 'şerefsiz gitt vermicem' diye bağırdı. annemi tutamadık 'sen utanmıyormusun damatlıklı oğluna şerefsiz diyorsun nasıl annesin' dedi.
damadın 2 tane serseri kuzeni çıkıp benim teyzemi kimse üzemez deyip ana avrat küfretti, damadın babasıyla amcası tuttular çocukları. çocuklar babamın üzerine yürüdü teyzemler o panikle çocukları itikledi. 2 serseri 80 yaşındaki dedemi arabanın arkasında sıkıştırdı, anneannem fenalaştı. dedemi eşim kurtardı, eşimle o çocuklar birbirlerine girdi. bizi düğün salonundaki görevliler ayırdı.
kardeşimle eşini aldık otele biz götürecektik öncesinden öyle konuşmuştuk. o panik sinirle yola çıktık damat sinir krizi geçirdi, kardeşim fenalaştı. kabus gibiydi.
o çocuklardan biri damadı arayıp eşimi ve babamı tehdit ettiler, kafasına sıkıcaz onu öldürücez vs dediler damat sakinleştirdi.
neyse tatile gittiler, görümce sürekli çocuğa mesaj atıp durmuş 'gel annem fenalaştı, gel annem kalp krizi geçirdi' deyip durmuş. bir şey olduğu yok kadına. sonra kaynana kardeşim için beni neden aramıyor demiş, çocuk ısrar edince kardeşim almış telefonu 'abla sanki bir şey olmamış gibi bana yavrum yavrum çok özlemişim dedi' diyor kardeşim konuşamadım hemen kapadım diyor.
tatilden geldiler şimdi bende kalıyorlar. çünkü amerikaya gidecekleri için bir evleri yok ekimde gidiş tarihleri belli olacak, boşuna otele de para vermesinler diye bizdeler. ama kaynana sürekli arıyor, gel ölüyorum gel bayıldım. çocuk da gidiyor.
konuştuk, dedim ailene bir şey demedin mi düğünü rezil ettiler uyarmadın mı hep böyle mi olacaksınız siz dedim. ben onları uyarıyorum ama dinlemiyorlar diyor. ben pasif kaldığını düşünüyorum.
annemle babam üzgün, kardeşim gergin. balayında her gün kavga etmişler. o insanlarla bir araya gelmeyi hiçbirimiz istemiyoruz. kardeşimin kocasının teyzesinin oğlu babamı ve eşimi nasıl tehdit eder aklım almıyor. ya bir şey olsaydı ya dedeme vursalardı yaşlı adam orada ölürdü. gözleri dönmüştü hepsinin. akıl verin lütfen.
valla düser o takının yarısını sizin aileniz ve akrabanız takmıs ne demek yani benim takılarımı calmak eee suan nedir durum kız kardesniz hala sizde esi ne yapıyo ne ara cocuk ailesine gittilerde kardesine ara demisGelin odasinda ben kaynana gorumce gelin damat vardi damat anasindan almadi ki ben nasil alayim cocuk sert cikip alicam deseydi tamam ama bisey de demedi bana orda düşmezdiki
valla düser o takının yarısını sizin aileniz ve akrabanız takmıs ne demek yani benim takılarımı calmak eee suan nedir durum kız kardesniz hala sizde esi ne yapıyo ne ara cocuk ailesine gittilerde kardesine ara demis
Kardesle damat amerikaya kacacaklar iste. Sizde bosverin. Onlar gittikten sonra kimseyle muhattap olmak zorunda degilsiniz
valla cocoukya zerre kafa yok benim koca gibi anan kalp krizi gecirrise gecirsin yani benim dügünümü bok etmis cirkeflik cıkarmıs sana pzevenk demis ne küfürler eeee yaa aanam kalp krizi gecirrise oooo isiniz zor bu adam amerikaya degil antartikaya gitse isler zor bi telefonla isleri bozulucak bari kardesine söyle uyanık olsunda amerikadan oturrum almadan bosanmasın bu kadar sıkıntıya degsin kardesin seviyo olabilir ama cocuk anasının gözü benceonlar düğünün ertesi gün balayına gittiler. orda çocuk annesini aramış konuşmuşlar, daha sonra da görümce çocuğa mesaj atıp annem kalp krizi geçirdi demiş bişeyi yokmuş ama kalp krizi fln değil, kandırmış çocuğu. çocukta o mesajı görünce panik olmuş aramış evdekileri orda da kardeşime demiş annemi ara senin sesini duymak istiyor bak bir şey olur ölür fln demiş. çok ısrar edince de kardeşim telefonu almış, kaynana hiç olay olmamış gibi yavrum çok özledim seni fln demiş kardeşimde geçmiş olsun deyip kapamış.
tatilden dönüşte gece bize geldiler sabah uyandılar çocuk hemen gitti anasına. öğlen geri bize geldi. kardeşimde kızdı ne diye sabah erkenden kalktın gittin bu kdr olaya rağmen tavrını koyamıyorsun dedi. çocuk her seferinde ben kimsenin üzülmesini istemiyorum hep aklıma kötü şeyler geliyor, ya gerçekten kalp krizi geçirdiyse ya bişey olursa diye düşünüyorum dedi bizde konuştular. ben de sen hep anneni düşünüyorsun ama o gece dedeme babama bir şey olabilirdi neden bunu düşünmüyosun dedim. haklısın dedi. şuan konuyu açmıyoruz, ptesiden beri de bende kaldıkları için kardeşim de rahat.
altın meselesi de bunların ekimde amerikaya gidiş tarihleri netleşecek o zaman verecekmiş kaynana çocuğa öyle demiş.
Bunlar bilindik numaralar annesini silmesini beklemeyin kimse ana babasını silmiyorevet kardeşim biliyordu sorunlarının olacağını ama çocuk her seferinde ben çözücem ben halledicem ben sizi bir araya getirmicem dedi.
şimdi de işte kadın numaradan ayılıyor bayılıyor çocuğu kandırıyor çocuk da kardeşime annemi ara bak sen aramayınca fenalaştı diyormuş
Bunlar bilindik numaralar annesini silmesini beklemeyin kimse ana babasını silmiyor
Mecburen orta yolu bulacaklar
Allah kolaylık versin
Aile işleri zor damatta sakin sessiz biriyse becerememesi de normaltabikide silmesin anası kardeşi sonuçta
ben nasılki şuan kardeşimin yanındayım onlarda destek olsunlar iyi bir şey yapsınlar
ama beklemiyorum istemiyoruz da onlardan bir şey
kardeşim tamamen soğudu bu saatten sonra hiçbir şey olmamış gibi yapamazlar da
+1Terbiyesizler. Siz zaten ayda yilda bir gorusursunuz. O yüzden bence hic karismayin. Tavir koymasi gereken kardesiniz ve damadiniz. Ozellikle kardesiniz kendi ruh sagligi icin mesafeli olsun bu insanlarla.Bunlar yenilir yutulur şeyler değil. Damadi da doldurusa getirmeyin lütfen. O da biliyodur neyin ne olduğunu ama elinden bir şey gelmiyo olabilir. Annesini,ablasını silip atacak hali yok sonuçta. Siz karışmayın. Damadinizin halledecegi bir konu bu. Allah yardımcıları olsun..