kardesimin esi

Esasen bizimkide evlilik kutlamasiydi ,goturdugumuz yiyecekleri ayakkabilijta birakti ,mutfaga dahi sokmadi...esim kamkam benim cumhuriyet goturelim dedi tamam verdik ,ertesi gun kadin kocadina arattiriyo dun aksam verdiginiz emaneti bulusalim geri vericem dedi..almadik taktigimizi ama daha gitmem yani.

Biz çeyrek götürmüştük bir ara onu verince güldü o kadar. Hayır hediyeyi geri verecek kadar ne olabilir ki. Çok ayıp etmiş kesinlikle.

Biz çeyrek götürmüştük bir ara onu verince güldü o kadar. Hayır hediyeyi geri verecek kadar ne olabilir ki. Çok ayıp etmiş kesinlikle.

Onlar bize geldiginde daha nikahliydilar dugunleri olmamisti ben lohusaydim 15gunluk ,lohusayim diyipte yatmadim yanlarinda buzluktan pogacami cikardim bide esim kuru pasta aldi,cay yaptim..pogacayi yemedi buzluktan cikmis diye (buzluktan cikarpttim ama microda isittim dedim) ,o halimle karnimi tuta tuta servisletini yaptim,bikere yarfima gelmedi mutfaga yada servis icin sahsen bekledim lohusa oldugum icin..cok zorlandigimda esim yardim etti tabi.. gece gitmeden bode kahvelerini yapiverdim bi guzel icti koydu kenara artik takatim kalmamisti dursjn sehpada sonra toplariz dememle kadin esine bi yan bakis atti surati bes karis oldu ve kalktilar....o aksam okadar yorulmusumki sutum gelmedi kizima mecburem mama vermistik..yani gercekten aklima bisey gelmiyor... bir sebebide belki bir ihtimal benin esim onun esinin 2 rutbe fazlasi yani bilmiyorum ... ama gercekten uzucu durumlar .

amann valla ben insanların bu tarz hareketlerini.sallamıyorum icsellestirmiyorum ama.kendime not düşüyorum. bir daha da gitmiyorum. Ama maalesef akraba olunca mecbur kalıyorsun o zaman da samimi olmayıp bi kaç gün idare ediyorum .

Bende böyle düşünüyorum. Yani bazısı "ye ölümü gor ye" falan diyor ya ben yapamıyorum. çok istiyorum ama olmuyor. (Bizde bu işlere annem bakar :) )
Heh iste ben de o yok teklif bi keredir ben de. Asil israr etmek bana ayip gelir. Oturun oturun diye israr edemem ama isterim aslinda oturmalarini. Oldugu kadar ne yapayim.

Bence kardeşine nasıl davrandığı kısmına karışma. Kardeşin o kısmını kendi halletsin artik. Soyliyeyim yakinda onun dq tahammulu kalmaz.

Kadın resmen eşinin ailesini yani sizleri sevmiyor. Size yaptigi hersey zul geliyor belli. Siz de onu sevmeyin. Ona göre davranın. Nasıl size kavunu kendin kes al pasta burda nasıl yersen ye diyorsa aynen öyle davranın size gelince. Çayını sürekli tazelemek vs ne gerek var bunlara.

Birde şöyle bir durum var o evde sadece kadın yaşamıyor adamında evi orası.Önemli bir kavga saygısızlık falan yoksa erkeğin aileside gelmeli kızın aileside .Burada konu sahibinin anlattığına göre her türlü şeyi fazla fazla yapmışlar.Gelinin ne kendisine ne ailesine saygısızlık olmamış bu durumda benim canım istemiyor gelmeyin diyemez.Orada kocasına saksı muamelemesi yapmıyorsa diyemez.Bu biraz dereyi geçene kadar olayına benziyor.Adamla evlenmiş,evi almış,altınları almış,eşyaları,v.s işi bitmiş ondan sonra da ailesi gelmesin oldu canım!Onu savunan insanlarada hayret ediyorum kadın resmen kovmaktan beter etmiş kafalarına bi pasta geçirmediği kalmış gidin diyor kısaca.
Eş konusunda haklısın hangi ailede olursa olsun göz yumulduğu için oluyor.Tepelerine çıkıyorlar sonra

Delft tamamen yanlış anlamışsınız bebek yapma fikrine itici demiyor o tür konuları açmak itici diyor .Kişiye özel konular sonuçta.Hatta abisinin yapmak isteyip gelinin yapmak istememesine üzülmüş yani yiğeni olmasını oda istiyor

Kadında tam manyak çıkmış kocasına acıdım

aaa kraliyet ailesine laf yok :) ben de kendimi onlardan sayarim dermişim :)))
Şaka bir yana kraliyetten olsa asil olur bu gelin kizimizda asaletin zerresini goremedim okurken

Gelin hanim adap bilmiyor
Evin içinde olanlar kimseyi ilgilendirmez karı koca kendi aralarinda olan şeylerdir
Ama aralari her ne kadar kötü olursa olsun, bu ikisinin arasında kalmali ucuncu kisi ve kisilere yansitilmamali
Gelininiz saygı nedir ogrenememis bence

Kız abini pek takmıyor o yüzden bozulsada fark etmez ya da eş ailesi fobisi vardır...en basitinden ben okumuş insanım kv görümce takımıyla uğraşamam diyordur...
iyi de annem de ben de universite mezunuyuz derdi oysa

size ne yaa tam görümcesiniz haaaaa iş yapmıyormus çay doldurmuyormuş napacak gelin diye önünüze mi kapanacak kapının eşiğinde ayakta mı duracak bir emriniz var mı diye
yanlis anliyorsunuz ben aslinda takilmam is yapmiyor falan diye zaten misafir gelmis is yapmasini annem de beklemez.ama gorgu acisindan birseylere kalksa anlaminda diyorum

Kardeşiniz bu konuda yorum getirene dek tek bir cümle dahi söylemeyiniz.Zira o zaman kötü görümce ilan edilirsiniz. Ağabeyiniz dahi olsa iyi yada kötü karışmaya hakkımız yok.Sonuçta onlar bir aile..
iste ondan hic birsey diyemem ben kotu gorumce gorunmek istemem hic ama bir seklide iyi niyetli bir tavirla anlasilsa diyorum

Yok canim 27 yasinda.kardesim de bence arda kaldi gecimsizlik olmasin diye denge kurmaya calisip strese giriyor
evet ya iyi niyetli ve samimi bir seklide belli edebilsem itici olmak da istemem

Bence kesinlikle sizinle gorusmeyi istemiyor bir araya geldiginizde de acisini kardesinizden cikartiyor o sizi cagirana kadar gitmeyin o gelmek isteyene kadar da siz israrla cagirmayin kardesinizin huzuru icin
Evlerinde bence daha mutlu huzurlulardir
Olabilir bazi erkekler severek yardim ediyor eslerine o kismi kardesinizin bilecegi is :)

Ay inanin bazen nerak ediyir insan acaba cocuk dusunurler mi diye ama bence sormak ayip geliyor demez mi ona ne bizim cocuk yapmamizdan diye.bir de ameliyat oldugunda esi kalir tabi inan ozaman nasil telasliydim gece de yanindan ayrilmak istemezdim ama esi varken ben kalayim annem kalsin mi deseydim
Ben niye kendimi yumusak gostermeye calisayim kimseye anlatamadigim birseydi annem dahil dayanamadim burda yazdim inanin yalan bir tek lafim yok.burada insan kimseyi tanimayinca rahat rahat yaziyor.firsatini bulsa neler yapar yazmissiniz ne yapicam yapsaydim firsatim yok mu huzur bozmayayim diye yapmiyorum
yok hicbir tartisma yasamadik hic istemem boyle bir duruma gelmek.bu gezme amacli 2. Gidisimizdi.ameliyatta bir de cenaze vardi onun icin gitmek zorunda kaldik.

evet ya iyi niyetli ve samimi bir seklide belli edebilsem itici olmak da istemem[/QUOTE]

Gelini hiç sevmedim çok çiğ, annesinden etkileniyor olabilir, arada kalmış olabilir , onun hırsını sizden ve kardeşinden çıkarıyor olabilir, gelmesinler diye yapıyor olabilir .

Sebebi ne olursa olsun neticede yaptıkları terbiyesizlik .Hem kendini küçük düşürmüş hem kocasını.Ama başka türlü bir yolda bulamadım .Sen gerçekten iyi niyetli bir bayansın kardeşin kötü olsun istemezsin .İllaki yine biraraya geleceksiniz oturup güzelce konuşursanız neden yaptığını belki anlarsınız.Benim fikrim annesinden etkilendiği.Siz onların ailesiyle nasılsınız görüşüyormusunuz ?Kardeşin onlara saygılı davranıyordur herhalde.

Yaptığı şeyler çok yanlış ve çok ayıp ve takıldıgım konuda annenizin ona cay servisi yapması niye yaptiriyosunuz bittiyse kendisi alabilir bende bi gelinim bir olur iki olur kendi yapmayı öğrensin ve annenizde agirligini koymali bence benim annemde bazen olur gormedigim zaman yada mutfaktan cikamadigim zaman bardağı alır gelir ona bile gönlüm olmaz alırım ben getiririm otur hadi diye kime niye hizmet ettirecem annemi eğer ben agirligimi koymasaydım çok kullanılacaktı biliyorum çünkü her is gelir elinden sizde bence bi dur demelisiniz bilmedigini ogretin sonrasini ona birakin v

İtici geliyorsa evlerinde yasanilan yok utuyu kardedi yapmis yok evletinde su olmus bu olmus ifadeleri neden itici gelmiyor
b7 ifadeler itici zaten ama ben ona soylemiyorumki hatta kimseye soylemiyorum burda tanimadigim insanlara soyleyebildim

Ne bileyim bu ezdirmemi bilmiyorum o sekikde konusuyoruz belki hata yapiyiruz
evet ya iyi niyetli ve samimi bir seklide belli edebilsem itici olmak da istemem

Gelini hiç sevmedim çok çiğ, annesinden etkileniyor olabilir, arada kalmış olabilir , onun hırsını sizden ve kardeşinden çıkarıyor olabilir, gelmesinler diye yapıyor olabilir .

Sebebi ne olursa olsun neticede yaptıkları terbiyesizlik .Hem kendini küçük düşürmüş hem kocasını.Ama başka türlü bir yolda bulamadım .Sen gerçekten iyi niyetli bir bayansın kardeşin kötü olsun istemezsin .İllaki yine biraraya geleceksiniz oturup güzelce konuşursanız neden yaptığını belki anlarsınız.Benim fikrim annesinden etkilendiği.Siz onların ailesiyle nasılsınız görüşüyormusunuz ?Kardeşin onlara saygılı davranıyordur herhalde.[/QUOTE]ailesi annemlere uzak bir sehirde annemler ozel gunlerde falan ariyorlar onkar pek orali olmuyor.evet kardesim saygiki davraniyor eminim.hatta annem hep uyariyor oglum gittiginde sakin saygisizlik yapma falan diye hic yapar miyim diyor kardesim zaten .bana da hep boyle derler babam kv ne kp ine yuzunu asarsan asla konusmayiz der durur

+1 Kötü niyetli bir kezban gördüm anlatilandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…