kardesimin esi

orası kesin. kardeşi de saygısızlık yapılmasına izin veriyorsa ben olsam evine gitmem. insan istenmediği yere gitmemeli diye düşünüyorum.

Ameliyat falan oldu diyorlar zorunlu durumlarda ne yapacaklar? Kardeşi ameliyat olmuş gitmesin mi?

İlerde çocukları olursa peki ne olacak? Benim evime gelme diyen bi zahmet benim evime de gelmesin ama öyle olmuyor işte .Kızın kendine bir çekidüzen vermesi lazım onu uyaracak olanda eşi

bu konuyu ancak eşin çözer. tabiki insan karısını ailesine ezdirmemeli ama çok da pısırık olmamalı, eğer böyle saygısız davranmasına izin veriyorsa o kız da tepesine çıkmıştır. küsmeler fln çok saçma. ben çok bozulduğumda bile başkasının yanında belli etmem sonradan kenara çekip söylerim onu da uygun dille, saçmasapan küserek değil.
hizmet konuusnda da sen niye herşeyi ayağına geitriyosun, arada annen mesela kızım şunları götürür müsün diye kibarca rica etsin, ona da küsecekse de küssün yani

Kardeşiniz bu konuda yorum getirene dek tek bir cümle dahi söylemeyiniz.Zira o zaman kötü görümce ilan edilirsiniz. Ağabeyiniz dahi olsa iyi yada kötü karışmaya hakkımız yok.Sonuçta onlar bir aile..

bence insanlar ezilmesin. mazlum olan ezilmesin .

bence onun biti kanlanmis pek şımarmis ben olsam aynı ile mukabele ederim. siz de ona ikram yapmayin. ve kesinlikle evine adımımı atmam . kardeşimin evi de olsa ne öyle hayvan mı beslio önünüze atmis.

Ben de onu anlatmaya çalıştım yani eşler arasında bu şekilde agresif bir ilişki hoş değil.
İşte boşuna demiyorlar sadece eşler evlenmiyor aileler de evleniyor diye.
Allah dengi dengine nasip etsin herkese.

size ne yaa tam görümcesiniz haaaaa iş yapmıyormus çay doldurmuyormuş napacak gelin diye önünüze mi kapanacak kapının eşiğinde ayakta mı duracak bir emriniz var mı diye

Canım kimse bize köle olsun demiyor sanırım senin böyle bi ilişkin var onlarla bagdastirdin. zaten bunlar çayını hemen koyiyorlarmus. evine gelen misafire de bi zahmet 1 bardak çay koysun herkes.

Kardeşin çok özür dilerim ama sümsük galiba
Düşünsenize bir coğunuz eşimizin ailesinin yanında bu tarz bi tavır takınsak sonra aile hayatımız huzurumuz yaşayacağımız kavganın boyutu ne olur , bizi korkutmaz mı bu ? Korkmuyor ama bu kız
Ayrıca nedense küçük oldugunu düşünüyorum , acemi gibi. 18-20 anca

Annen hep el üstünde tutmuş aslında kızda beğeniyormuşta annesine yaranamamışsınız.Kız arada kalıyor gözleri doluyor demiştiniz.Yine aynı durum olabilir.

Kızla konuşma durumunuz olabilirmi acaba?Kızmadan yargılamadan neden böyle davrandığını öğrenseniz.Öteki türlü ya onlara gitmeyeceksiniz ya da gitsenizde diken üstünde olacaksınız.

Boyle insanlar var gercekten esimin arkadadina bi aksam oturmasina gittik,alti us bi cay getirecek mutfagi yikti..sonra onumuze tabak yerine tepsileti onumuze koydu ,aayy ne kadar yiyeceginizi bilemedigim icin boyle getirdkm filan dedi..esimle birbirime bakakaldik..sonra edimin cayi bitti..arkasi diyor x kalk bak cayi bitti oralu bile olmuyor..artik bagirdibuseferde esim yok tskler kaljaruz birazdan falan dedi ki esimin okuldan kankasiydi bu kisi...simdi bebisleri olmus kankasi bizi cagirmis,,dedim kesinlikle gitmem cok merakliysan tek gideceksin..adimimi atmam evlerine..

işte eşte sorun var zaten. bu tarz davranışlara göz yumduğu için kadın saygısızlık ediyor resmen. bir tane de bizim sülalede var. ağzına almadığı laf etmediği hakaret kalmadı. hatta şöyle diyim benim evime gelecekmiş de eşyalarımın faturalarını görecekmiş, kendisininkiler daha ucuzsa olay çıkarırmış. öyle şirret insana allah düşürdü mü çok zor. sorun eşlerinde bence.
ben yapsam eşim yüzüme bakmaz.

doktora falan yapıyormuş o kadar küçük değildir heralde.

Sonradan derken 2gecmis artik yani ,bide gelin kardesinizi ikna edemeyince dizden destek beklemis siz ise kostek olmussunuz..aranizda bir zitlasma var kabul edin tek tarafli degil yani..neden itici gelson ki bebek olsun konusmalari sizin evlatlariniz var sonucta neden kardesinizin bebek sahibi olma fikri iticilik oluyor..bakin acik vermeye basliyorsunuz , tutarsizliklariniz cikmaya basladi..sunu demek istiyorum sizde polyanna bir gorumce degilsiniz yani...bence sizin tek derdiniz gelinle aradaki zitlasmada kardesinizin sizin tarafinizi tutmamasi..zira siz yokken ki davranislari bu denli gozunuze batmazdi (evlerindeki is paylasimi mesela orda yokdunuz ama duyum neticesiyle gormediginiz bi mevzuda bile kendinizi hakli cikarmaya ugrasiyorsunuz..."karismayin"

bence itici gelmesi, gelininin durup dururken konuyu açıp "sen cok merakliysan kendi kendine yap canim ben almayim" şeklinde eşini aşağıladığını açıkça söylemesi. eşler birbirine böyle mi konuşur, veya konuşursa bile eşinin ailesine bu şekilde mi söyler.kim olsa kardeşinin bu şekilde muamele gördüğünü görse üzülür ,hayır yapıyosun bari bu kadar duyurma

Onu konu sahibi soylemis,gelin degilki

Konu sahibi ben bu kobuyu acmam itici diyor,gelin kendi acmis..yazdiklarini bi daha okuyun

Geceden beri takip ediyorum konuyu çok tatlısınız ya Sizi istemiyor diye düşündüm başta ama size pasta yapmış mesela. Bilmem ki sevmese elleriyle pasta yapar mıydı? Yani her misafire yaptığım bişey olmadığı için böyle düşündüm.. Pastayı bütün olarak getirmesi terbiyesizliktir, net. Bunun misafir ağırlamayı bilmek ya da bilmemekle alakası yok. Kendi neden tabağa koyup yiyo yani bilmese?

Neyse yatağınızı açmaması yastığa dikkat etmemesi falan da hoş değil de bence kardeşinizle aralarında sorun var. Zaten kardeşiniz de stresliymiş belli yani sorunları olduğu. Bence müsait bi zamanda konuşun kardeşinizle, iyi misin derdin ne diye sorun.
Çözüme gelecek olursak da kurban bayramında size gelecekler mi? Ya da annenlere? Pek üzerine düşmeyin ve eski ilgiyi göstermeyin. Bu kavun ve pasta konularındaki davranışların sebebi anlaşılmadan da evine bidaha gitmeyin bence. Bir sene sonra da gitmeyin. Kardeşiniz illa gelin derse de siz ikiniz de çalışıyosunuz biz zahmet veriyoruz bize buyrun gelin diyin.
Yukarıdaki yorumlarda katıldığım bi şey var, bu gelin kardeşinize saygı duymuyor ve ondan korkmuyor. Biz de eşimizin ailesiyle sorun yaşadık biz de eşimizle sorun yaşadık ama böyle tepki vermedik yani. bu yaptıkları çok saygısızca.

Aaa pardon ben tekrar okudumda,evet yanlus okuyan benmisim yalniz "itici geliyor"kismini konu sahibi demis sonucta ... ibsan gozbebegi olan kardesinin bir evladinin olmasi konusunu nasil itici bulur bende bunu anlamiyorum...demekki tek tataflu degil butun bu yazdiklari..artik konu sahibine inancim kalmadi

Tamam bazı konularda haklısınız ama yok evde kardeşim iş yapıyor bilmem ne bu sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum. Belki kardeşiniz daha güzel ütü yapıyor eşinin yaptığını beğenmiyor...

Ay bi görümcenin geline çocuk yok mu diye sorması itici değil mi allah aşkına? Konu sahibi bunu diyor. Yanlış anlayıp anlayıp konu sahibine olan inancınızı bitirdiniz hayretle seyrediyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…