- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
orası kesin. kardeşi de saygısızlık yapılmasına izin veriyorsa ben olsam evine gitmem. insan istenmediği yere gitmemeli diye düşünüyorum.
bence insanlar ezilmesin. mazlum olan ezilmesin .Sizin kardeş biraz hanım köylü sanırım.
Tamam kadınlar ezilmesin,hak ettikleri değeri görsünler ama mümkünse kimseyi ezmesinler de...
Ben şahsen eşimle evde baş başayken tartışırım da bağırıp çağırırım da ama bir başkasının yanında hele ki annesi,kardeşi yanında onu rencide edecek davranışta bulunsam vicdan azabı çekerim,hiç hoş değil.
Sizin tavrınız ne oluyor bu durumda bilemem ama ben fena bir görümce olacağım sanırım,okurken çok kızdım,gelin kızınızı kenara çektim konuştum sen napıyorsun annem sana hizmet mi edecek bu yaşta kalk şu çayları doldur falan dedim
bence insanlar ezilmesin. mazlum olan ezilmesin .
bence onun biti kanlanmis pek şımarmis ben olsam aynı ile mukabele ederim. siz de ona ikram yapmayin. ve kesinlikle evine adımımı atmam . kardeşimin evi de olsa ne öyle hayvan mı beslio önünüze atmis.
size ne yaa tam görümcesiniz haaaaa iş yapmıyormus çay doldurmuyormuş napacak gelin diye önünüze mi kapanacak kapının eşiğinde ayakta mı duracak bir emriniz var mı diye
Ameliyat falan oldu diyorlar zorunlu durumlarda ne yapacaklar? Kardeşi ameliyat olmuş gitmesin mi?
İlerde çocukları olursa peki ne olacak? Benim evime gelme diyen bi zahmet benim evime de gelmesin ama öyle olmuyor işte .Kızın kendine bir çekidüzen vermesi lazım onu uyaracak olanda eşi
Kardeşin çok özür dilerim ama sümsük galiba
Düşünsenize bir coğunuz eşimizin ailesinin yanında bu tarz bi tavır takınsak sonra aile hayatımız huzurumuz yaşayacağımız kavganın boyutu ne olur , bizi korkutmaz mı bu ? Korkmuyor ama bu kız
Ayrıca nedense küçük oldugunu düşünüyorum , acemi gibi. 18-20 anca
Canim cocugu ikisi de sonradan istiyordu surekli egitim pesindeler zaten,simdi ikisi de doktora yapiyor daha istemiyoruz diyorlar .bu konuyu ben acmam zaten itici geliyor da bir kere gelinimiz otururken acti,hatta soyle dedi (kardesime x diyelim)ikimiz de istemiyorduk zaten de, gecen x dediki benim yasim fazla ilerlemeden yapsak miki (kardesim 33 yasinda bu arada)ben de dedimki sen cok merakliysan kendi kendine yap canim ben almayim .boyle deyince buna da uzuldum aslinda kardesim de istemiyordu ama sonradan istemis demekki
bence itici gelmesi, gelininin durup dururken konuyu açıp "sen cok merakliysan kendi kendine yap canim ben almayim" şeklinde eşini aşağıladığını açıkça söylemesi. eşler birbirine böyle mi konuşur, veya konuşursa bile eşinin ailesine bu şekilde mi söyler.kim olsa kardeşinin bu şekilde muamele gördüğünü görse üzülür ,hayır yapıyosun bari bu kadar duyurmaSonradan derken 2gecmis artik yani ,bide gelin kardesinizi ikna edemeyince dizden destek beklemis siz ise kostek olmussunuz..aranizda bir zitlasma var kabul edin tek tarafli degil yani..neden itici gelson ki bebek olsun konusmalari sizin evlatlariniz var sonucta neden kardesinizin bebek sahibi olma fikri iticilik oluyor..bakin acik vermeye basliyorsunuz , tutarsizliklariniz cikmaya basladi..sunu demek istiyorum sizde polyanna bir gorumce degilsiniz yani...bence sizin tek derdiniz gelinle aradaki zitlasmada kardesinizin sizin tarafinizi tutmamasi..zira siz yokken ki davranislari bu denli gozunuze batmazdi (evlerindeki is paylasimi mesela orda yokdunuz ama duyum neticesiyle gormediginiz bi mevzuda bile kendinizi hakli cikarmaya ugrasiyorsunuz..."karismayin"
Onu konu sahibi soylemis,gelin degilkibence itici gelmesi, gelininin durup dururken konuyu açıp "sen cok merakliysan kendi kendine yap canim ben almayim" şeklinde eşini aşağıladığını açıkça söylemesi. eşler birbirine böyle mi konuşur, veya konuşursa bile eşinin ailesine bu şekilde mi söyler.kim olsa kardeşinin bu şekilde muamele gördüğünü görse üzülür ,hayır yapıyosun bari bu kadar duyurma
Ay bi görümcenin geline çocuk yok mu diye sorması itici değil mi allah aşkına? Konu sahibi bunu diyor. Yanlış anlayıp anlayıp konu sahibine olan inancınızı bitirdiniz hayretle seyrediyorum doğrusu.Aaa pardon ben tekrar okudumda,evet yanlus okuyan benmisim yalniz "itici geliyor"kismini konu sahibi demis sonucta ... ibsan gozbebegi olan kardesinin bir evladinin olmasi konusunu nasil itici bulur bende bunu anlamiyorum...demekki tek tataflu degil butun bu yazdiklari..artik konu sahibine inancim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?