kardesimin esi

Bende böyle düşünüyorum. Yani bazısı "ye ölümü gor ye" falan diyor ya ben yapamıyorum. çok istiyorum ama olmuyor. (Bizde bu işlere annem bakar :) )

Ay bi görümcenin geline çocuk yok mu diye sorması itici değil mi allah aşkına? Konu sahibi bunu diyor. Yanlış anlayıp anlayıp konu sahibine olan inancınızı bitirdiniz hayretle seyrediyorum doğrusu.
İtici geliyorsa evlerinde yasanilan yok utuyu kardedi yapmis yok evletinde su olmus bu olmus ifadeleri neden itici gelmiyor

setenaysetenay cidden gelini şirin göstermeye çalışmıyorum. Bende birşeyleri tam yapmaya çalıştıkça hep birseyler eksik kalır onun için free takilmayi seviyorum. Yani bende derim "ben yatiyorum, malzemeler şurda alırsınız " falan diye. Samimiyet yoksa zaten bende kalmasın diye düşünürüm.
Ama evde misafirim varken kendime pasta asla koymam. Ya hepimiz yeriz ya hiç birimiz.
Birde benim eşimde misafir gelince motor takılmış gibo birseyler ister bende kızıyorum o durumda( tabi o an çaktırmadan/içten ice). Yemek bitiyor hemen çay, çay bitmeden meyve bilmem ne hemen arka arkaya söyler. O an bende derim kalk kendin yap diye ( ama içimden :) )
Ütü işine gelince kimin eşyası çoksa bizde de o ütüler. Yoksa nasıl basacikacagim ben o kadar işle.

İtici geliyorsa evlerinde yasanilan yok utuyu kardedi yapmis yok evletinde su olmus bu olmus ifadeleri neden itici gelmiyor
''bu konuyu ben acmam zaten itici geliyor da bir kere gelinimiz otururken acti'' yazmış. Yani saygısından çocuk yok mu diye sormuyo. Sormak itici geliyo.
Aynı şey mi yani gözlerinin önünde olup bitenle? Yaşadıkları saygısızlıkla?

Konuda biraz görümcelik yapmışsın
Orası onların evi abin koca adam evi temizlese bile ölmez bunu istedikten sonra

Bide abin eşinin ailesine karşı nasıl
Sonuçta etki tepki diye bir durum var
Belkide sizin gözden kaçırdığınız bir şey vardır ortada

Konuyu neden baska yone cekiyorsunuz ben demiyorumki gelinin yaptiklati hakli,gorumce haksiz... arada bir zitlasma var once konu sahibinin bunu kabul etmesi lazim bakin bende bir gorumceyim ayni zamanda benim de bir gorumcem var ve ben gorumcemle herseyi konusuyorum akliniza gelebilecek herseyi ayni sekilde gelinimlede hic cekincemiz ne bileyim mesafemiz falan.(yada biz anormaliz). o sebeple konu sahibinin polyanna gorumcelikten sonra ..cocuk konusu itici geliyor demesine sonra cok ciddi bir ameliyat diyor geline guvenmeseler birakmazlar ojadar tirpe vs cunku ciddi ameliyatlarda refakatci icin yatalak hasta demektir bu,bakim zordur yani.. kisaca konu sahibinin anlatmadigi eksik olan seyler var ki yoksa bu kadar sirret ,terbiyesiz bi ese kim dayanacak...

:) hayır hayir.
konu sahibi bu konulara burun sokmak bana itici geliyor manasında demis. yani kıza kendi kesinlikle böyle bir şey sormazmis kendi fikirlerine ,kararlarına saygılı olduğundan.

ben böyle anladim :)

Bende böyle düşünüyorum. Yani bazısı "ye ölümü gor ye" falan diyor ya ben yapamıyorum. çok istiyorum ama olmuyor. (Bizde bu işlere annem bakar :) )
yok işte yapamamakine başka yapmamak başka kendine tabağa koyup yemeyi biliyorsa onlara da koyabilirdi.

Çok da ahım şahım ben de bilmem ama ne bileyim gecen yakın birine gittik yatıya mecburen . Kadın hoşgeldinızaman demedi bile öyle yüzüme baktı. Ama ben de daha otele giderim onlara gitmem.

Sizde de hata var.Çünkü kardeşinizi gereksiz ezdirmişsiniz.
Mesela ev alma konusu ne demek sen evin hanımısın istediğini al çok saçma.
Şöyle diyebilirdiniz tabi ki bakacak araştıracak ev bir kere alınır sen de ona yardımcı ol bol bol araştırma yapın ortak bi karar verin ablacım.
Anneniz de aynı şekilde neden oğlunu kötülüyor ki?Ha hakikaten haksızdır kardeşiniz o zaman tamam.
Ama adamın bariz bi hatası da yok.Gayet düzgün biri anlattığınıza göre.
Bildiğin prenses sendromuna yakalanmış bir kezban bu gelin çok net.
Fazla yüz vermisşiniz çay may vermeyin buna edepsiz.
Kardeşinizi de stresli görüyorsanız arayın konuşun her şey yolunda mı diye.Bu kadarcık şeyle araları bozulmaz.

duzgun olsun, hakkaniyetli olsun, esine yardim etsin diye ozenli yetistirmeye calistigimiz erkek evlatlarimizin birde boyle birine dusme ihtimali var degilmi !
valla uzuldum kardesine, belli esi baya bi ezmis.
sizin evde is yapmamasi bir eyre kadar ama evine gelen misafire boyle davranmak cok sacma, bir kavunda kesmeyeceksen gelmesinler de madem ki dese kardesin sizi cagiramaz gibi geldi bana.

Mükemmel yorum işte budur.
Konu sahibinin içinde müthiş bir görümcelik var her ne kadar kendisini burada yumuşak göstermeye çalışsa da zihniyet aynı, fırsatını bulsa neler yapar
Eminim gelin de hissetmiştir bşyler ayrıca 4 duvar Arasında ne yaşandığını kimse bilemez . O sizin küçük kardeşiniz değil artık bu görümceler bunu bir anlamadı gitti ya. Başka işiniz yok mu sizin kardeşlerinizin evliliğinden başka

Konu sahibinin eksik bilgi verdiğini düşünüyorsanız soru sorar aldığınız cevaba göre yorum yaparsınız siz kestirip atmayı tercih ettiniz başından beri. Bir yanlış anlama tamam, iki yanlış anlama tamam, yine de görümcenin inandırıcı olmadığını düşünüp sonra da kim samimi gelin mi görümce mi ne demektir ya? Konu sahibinin anlattıklarında gelin için aman aman bi şirretlik göremedim ben. Hoş görsem de yok mu böyle şirret olmasına rağmen karısını yada kocasını ömür boyu çeken? Var. Yani bu anlattıklarından şirret olduğunu düşünüp, şirretse kocası niye çeksin demek yine bi önyargıdır.
Kaldı ki ne kavun konusuna ne pasta konusuna tepki vermemiş konu sahibi. Yani aslında karışıyor değil sadece düşünüyor olup biteni. Bu polyannacılık mıdır?

:) hayır hayir.
konu sahibi bu konulara burun sokmak bana itici geliyor manasında demis. yani kıza kendi kesinlikle böyle bir şey sormazmis kendi fikirlerine ,kararlarına saygılı olduğundan.

ben böyle anladim :)

İste bende diyorum ki eger bunu burun sokmak olarak goruyorsa ,dort duvar arasinda yasanan kardesinin evindeki is bolusumune,kardesinin yuzundeki strese 'gelinden kaynakli oldugunu iddia ettigi ' neden bunlara takiliyor ,neden karisiyor,,,saygisi varsa evin icinde ne yasaniliyosa yorum yapmayacak

haklisiniz . :)
ne yaparlar yaparlar . isterse adam tüm evi temizler.

Sanırım yapacak bir şeyiniz yok..
Ev işlerini yapması normal ve olması gereken. İç işlerine karışmayın:)
Lakin sizin yanınızda özellikle üslubu yanlış. Evlenmeden önce veya sonrasında bir tartışma yaşadınız mı? Sık gelip gidiyor musunuz kalıyor musunuz? Sizi mi istemiyor acaba..

Bir kere de bizim başımıza gelmişti. Haberli evliliklerini kutlamaya gittik yakın arkadaşıma. Önümüze bile değil orta sehpaya koydu iki paket çubuk krakerden yiyin dedi. Çok çabuk kalktık ve asla tekrar gitmedim.

Ayy vallaha yazacak sey bulamadiniz da beni boyle mi tasa tutuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…