Kardeşimin flörtü kapıya geldi

Son da ki olay çok kırıcı ama adam da haklı. Haber verse belki adam kendini ayarlayacak. Ben en son 18 yaşında iken takıntılı olduğum sevgilimin çalıştığı mağazaya gidiyordum. Çok rahatsız oluyordu. Meğer çok haklıymış çocuk…

Eleman manyak sanirim, bence kardes ayrilsin

Kardeşim nankörmüş, o süpriz yapmak istemiş. Ama kardeşim nasıl tepki vermiş

Çocuk ağır arızalı. Bildiğin manyak, ne olursa olsun dikkatli olun. Bir anda kinlenmesi de hiç normal değil, utanması gerekirdi, bir de üste çıkmaya çalışıyor. Dün gelme denilmesine rağmen ablanın olduğu bilsem gelmezdim demesinden , sürekli kızın evine yalnızken girmeye çalışmasından anladım. İnsan biraz düşünceli olur. Bu hem takıntılı, dürtüsel ve bunu kontrol da etme gereği duymuyor. Bu şimdi kolay terk etmez. Kapıyı tamir ettirin. Kız kardeşiniz de siz de yalnız gitmeyin.

Beddua ettiği şey de normal değil. Yalnız çaresiz kalırsın? Allahım kızları kaçıran, alıkoyan tipler gibi

ben de tamamen katiliyorum bu yoruma. Kizlar, bence bu olaydan babaniza bahsedin.

Saatlerdir yazmıyor hiç. Zaten size özelden bir şey anlatacağım

Çok rahatsız edici bence ciddi düşünene kadar asla birine ev adresimi söylemem açıkçası ben. Adam resmen ruh hastası belli

Eklemeyi başta yapsaymissiniz keşke. Hiç normal değil ve aşırı baskıcı bir tutum. Evlenmis olsalar perdeye bile işaret koyar açmış mi diye. Ayrılsa da evi bile biliyor rahatsız eder mi vs. Keşke bu kadar yeni ilişki için ev adresi vermeseydi. Çikolata bahane kontrol amaçlı yapıyor.

merhabalar

ses var mı o çocuktan

inşallah tamamen gitmiştir
Bugün burun estetiği oldum. Kardeşim de sanırım hikaye atmış. Ablana hediye göndereyim çiçek sepetinden izin var mı diyor kardeşimle konuşmak için başka hesaptan yazmış . Hikayeyi sanırım ortak arkadaşları söyledi

Ayyhhh aşırı yorucu yaaa.
Ya daha ne hediyesi ne hediyesi! İstenmiyor daha hediye göndermenin peşinde. Çok ürkütücü valla.

Takıntılı bir tip olmasin.herseyini takip ediyor cikolatayla sevimli havasi yaratiyor gibi geldi bana.sahsen kizi cok dusunse ailesinin yasadigi eve cat kapi gelmeez onu zor durumda birakmak istemez.kardesinize gozunu acmasini soyleyin gozlemlesin taviz vermesin.

Size daha önce yazmıştım kız kardeşinizin, sizin sosyal medya tüm hesaplarını ortak tanıdıkları çıkarın kapatın veya gizli yapın diye. Başka hesaptan onu takip etmeden yazamaz. Bu adam en son kardeşine bela okumuştu, yalnız kalırsın birine muhtaç kalırsın gibisinden. Siz gazetelerde okuduğunuz öldüren sapıkların farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Belki sindi saklandı yine sizi takip etti. Lütfen savcılığa gidip şikayet edin ve uzaklaştırma alın. Kız kardeşiniz de takip etmesini, eve gelmeye çalışmasını normal olmadığını rahatsız olduğunu kendisine karşı en ufak bir şey hissetmediğini bir daha arayıp sormamasını yazmamasını karşısına çıkmamasını söylesin

Geçmiş olsun.

Gerizekalı hala ilişkide olduğunu düşünüyor bakın stalkerların zihinsel sıkıntıları var, aşağılamadan kesin kurallarla çıkarıp bir daha da en ufak yanıt vermemesi gerekir. İnsanı hayattan bezdirirler

Son düzenleme:
Herşeyden önce, kardeşiniz dikkatli olmalı. Kardeşinizin görüştüğü kişi konut dokunulmazlığı,özel hayatın gizliliği gibi faktörleri ezip geçiyor. Polise şikayet etseniz yeridir

Başta normal geldi sonda ekleme kısmını okuyunca arada kaldım. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insan her şeyin altında bir şey arıyor. Belki de gayet normal,iyi niyetli biri belkide takıntılı bir tip. Bilemezsin ki. Kardeşin iyice tanımadan ilişkiye başlamasın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…