Son da ki olay çok kırıcı ama adam da haklı. Haber verse belki adam kendini ayarlayacak. Ben en son 18 yaşında iken takıntılı olduğum sevgilimin çalıştığı mağazaya gidiyordum. Çok rahatsız oluyordu. Meğer çok haklıymış çocuk…Aile apartmanında oturuyorum, hayatıma biri girdiğinde de tüm ailemin haberi olur asla saklamam ama biri benden habersiz kapıya gelecek :d
Bazı hanımlar sürpriz yapmak istemiş falan demiş ama böyle bir şeyi değil sevgilim kaç yıllık normal erkek arkadaşım dahi yapsa tüylerim diken diken olur ki onun eve gelmişliği var. Tüm ailem yıllardır tanıyor. Ne demek benden habersiz benim evime gelecek yahu yapmayın hanımlar. Bir de üç haftada :d eve habersiz gelen kayın ailesi konularını çok görüyoruz burada ve onlar bir noktada az çok akraba sayılıyor. Kimsenin evine habersiz gidilmez.
Çok net hatırlıyorum ayrıca burada bir kadın konu açmıştı, sevgilisinin iş yerine sürpriz yapıp habersiz gitmiş ve adam onunla görüşmemiş ancak kapıya sigaraya inmişti mesai arkadaşlarıyla ve hanımlar , habersiz gitmişsin belki bu hoşuna gitmemiştir, diye yorumlamıştı.
Ya Allah aşkına haksız mıyım. Biz 10 gün önce kardeşimle akşam 7-8 gibi evden çıktık. Son anda verilmiş bir karar diye şarjı yoktu kardeşimin. Buna dışarı çıkıyorum diye mesaj atmış. Neyse biz 10 da eve girdik kardeşim telefonu şarjı takıp açtı. Bu ona mesaj attı. Ben okeye gidiyordum ablanla seni gördüm bilmem ne. Nedense tesadüfe bak sen. Ben kardeşime dedim bu gelmiş bizi izliyordu diye kardeşim de yok her akşam okeye gidiyor evi de buralarda dedi. Nedense tam o saatte gitti
Sizce de gelip izlemiyor muydu? Ben öyle düşündüm. Okeye gidiyormuş güyaEleman manyak sanirim, bence kardes ayrilsin
Kardeşinize söyleyin bence bu çocuktan uzak dursun. Bu çocuğun düşünce yapısı hiç sağlıklı gelmedi bana..Kardeşim nankörmüş, o süpriz yapmak istemiş. Ama kardeşim nasıl tepki vermiş
Sizce de gelip izlemiyor muydu? Ben öyle düşündüm. Okeye gidiyormuş güya
Neyse artık kaç kere mesaj attı bugün bu arada kardeşimi iş arkadaşı aradı (çocuğun) senin ki hastaymış işe gelmedi dedi. İşe bile gitmemişDikizlemis bariz
Kardeşim nankörmüş, o süpriz yapmak istemiş. Ama kardeşim nasıl tepki vermiş
ben de tamamen katiliyorum bu yoruma. Kizlar, bence bu olaydan babaniza bahsedin.Çocuk ağır arızalı. Bildiğin manyak, ne olursa olsun dikkatli olun. Bir anda kinlenmesi de hiç normal değil, utanması gerekirdi, bir de üste çıkmaya çalışıyor. Dün gelme denilmesine rağmen ablanın olduğu bilsem gelmezdim demesinden , sürekli kızın evine yalnızken girmeye çalışmasından anladım. İnsan biraz düşünceli olur. Bu hem takıntılı, dürtüsel ve bunu kontrol da etme gereği duymuyor. Bu şimdi kolay terk etmez. Kapıyı tamir ettirin. Kız kardeşiniz de siz de yalnız gitmeyin.
Beddua ettiği şey de normal değil. Yalnız çaresiz kalırsın? Allahım kızları kaçıran, alıkoyan tipler gibi
Saatlerdir yazmıyor hiç. Zaten size özelden bir şey anlatacağımÇocuk ağır arızalı. Bildiğin manyak, ne olursa olsun dikkatli olun. Bir anda kinlenmesi de hiç normal değil, utanması gerekirdi, bir de üste çıkmaya çalışıyor. Dün gelme denilmesine rağmen ablanın olduğu bilsem gelmezdim demesinden , sürekli kızın evine yalnızken girmeye çalışmasından anladım. İnsan biraz düşünceli olur. Bu hem takıntılı, dürtüsel ve bunu kontrol da etme gereği duymuyor. Bu şimdi kolay terk etmez. Kapıyı tamir ettirin. Kız kardeşiniz de siz de yalnız gitmeyin.
Beddua ettiği şey de normal değil. Yalnız çaresiz kalırsın? Allahım kızları kaçıran, alıkoyan tipler gibi
merhabalarSaatlerdir yazmıyor hiç. Zaten size özelden bir şey anlatacağım
Bugün burun estetiği oldum. Kardeşim de sanırım hikaye atmış. Ablana hediye göndereyim çiçek sepetinden izin var mı diyor kardeşimle konuşmak için başka hesaptan yazmış . Hikayeyi sanırım ortak arkadaşları söyledimerhabalar
ses var mı o çocuktan
inşallah tamamen gitmiştir
Ayyhhh aşırı yorucu yaaa.Bugün burun estetiği oldum. Kardeşim de sanırım hikaye atmış. Ablana hediye göndereyim çiçek sepetinden izin var mı diyor kardeşimle konuşmak için başka hesaptan yazmış . Hikayeyi sanırım ortak arkadaşları söyledi
Bugün burun estetiği oldum. Kardeşim de sanırım hikaye atmış. Ablana hediye göndereyim çiçek sepetinden izin var mı diyor kardeşimle konuşmak için başka hesaptan yazmış . Hikayeyi sanırım ortak arkadaşları söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?