Kardeşimin flörtü kapıya geldi

Bana sürekli evim çevresinde olmasi hoşluk olarak gelmedi biraz korkunç geldi
Ya çok aşık ki 3 haftada biraz zor ya da takintili

inşallah bitmiştir tamamen kardeşinizin peşini bırakır

Tamam kanka şimdi git ve uykunu al

Çalışıyor aslında ama bizim eve yakın yerde. Ben küçümsemek için demiyorum ama tip ve maddiyat ha bide eğitim olarak kardeşim ondan iyi konumda. Sanırım hayranlık duydu. Kardeşim onun kişiliğini beğendi ve ona sadece şans verdi. Tek kötü huyu bunlardı .

Evet evet kardeşim de aynısını dedi. Getirden bir şey söylese ya da çiçek sepetinden bir şey demem ama bu yaptığı gerçekten hadsizlik dedi

Yanlış bir düşünce

Ay bune yorumlarin çoğu da korkunç ne kıskanması bir abla olarak bende tedirgin olurdum kesinlikle haklısınız... Ayrıca ne canlar gitti sevgili adı altında. ... bu ülkedeeee ... kız resmen söylemiş gelme diye daha ne geliyorsun ayrıca kapıya gelmek nedir yani bune rahatlık .

Banada çok normal gelmedi. Ülkede bununla başlayan ve skntilı biten çok fazla olay ve ilişki olduğu için. Hoşluk yapmış olsa bile bunu emrivaki şekilde yaptıgı icin itici geldi. Kardeşin bununla ilgili gerekli uyarıları yapması gerekiyor. Davetsiz izinsiz,kspıys dayanması çiçek çikolata ile de olsa doğru değil

Hoş değil. İlgi bu değil. Emrivaki ne demek? Ki kardeşinin aile evi orası. Yani aslında evin ebeveynleri hala o evin büyükleri. Bayağı saplantılı bir adam. Ben takip ettiğini bile düşünüyorum
Ya Allah aşkına haksız mıyım. Biz 10 gün önce kardeşimle akşam 7-8 gibi evden çıktık. Son anda verilmiş bir karar diye şarjı yoktu kardeşimin. Buna dışarı çıkıyorum diye mesaj atmış. Neyse biz 10 da eve girdik kardeşim telefonu şarjı takıp açtı. Bu ona mesaj attı. Ben okeye gidiyordum ablanla seni gördüm bilmem ne. Nedense tesadüfe bak sen. Ben kardeşime dedim bu gelmiş bizi izliyordu diye kardeşim de yok her akşam okeye gidiyor evi de buralarda dedi. Nedense tam o saatte gitti

Ürkütmeden usulca ayrılsın. Ben bu tiplerden çok tedirgin olurum . Yani ayrılsın derken bile çekindim
Kardeşim dün telefonu kapatıp 11 de uyudu. Bugün hiç mesaj atmamış. Şükür

Evet evet kız ona dedi gelme emrivaki olarak. Mahalleye gelmesi sorun değil ama emrivaki geliyordu. Bugün de yukarı çıkmış. Ya kardeşim geçen hafta Migros’ta satılan kinder çikolata paylaşmış. 1 metremiymiş ne. Gidip Migros’tan alıp gelmiş tamam üzüldük ama bu davranışı iğrenç

Konuşmayı kesecek ben ona dedim. Zaten aşık falan değil deneme süresindeler bıraksın gitsin

Aynı zamanda provake ediyor. Gönlü batsın. Kendi kız kardeşinin kapısına biri dayansa ne düşünür? Sorsan mangalda kül bırakmaz.
Evet ben o mesajı attırdım ona zaten. Dedim yaz ona (kardeşi 20 yaşındaymış ) sor bi bakalım ne dicek dedim. O konuya cevap vermedi. Bi de her akşam kardeşinin telefonunu karıştırıyormuş . Şaka gibi üniversite okuyan genç kızın telefonunu karıştırıyo güya ABİİİİ

Sizin aile yapınızı bilmeden habersiz gelmesi hiç hoş değil. Benimde erkek arkadaşlarım oldu ama hep gizli kaçak. Belki babanız çok sert bir adam ve karşılaşsa sorun çıkacak. Düşünsesizlik etmiş. Her ailenin yapısı bir değil. Kimisi kızının sevgilisi ile oturur karşılıklı sohbet eder, kimisi kızının sevgilisi var diye kızını döver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…