inşallah bitmiştir tamamen kardeşinizin peşini bırakırYok babam evdeydi. Bakkala diye inemezdik. Bakkala gitmeyeceğimizi getirden sipariş verdiğimizi biliyorlar . Açıkçası kaale almadık in gitsin dedim. Kardeşim red edince interneti telefonu kapatmış tribe girdi beyefendi. Kardeşim ona çikolatalar için teşekkürler ama bu doğru bir davranış değildi diye mesaj attı tek tik oldu
Tamam kanka şimdi git ve uykunu alaz önce bir olaydan çok rahatsız oldum gerçekten çok mu abarttım bilmiyorum kardeşimle az önce evde birlikteydik 21 yaşında. 3 haftadır biriyle beraber konuştuğu çocuk çok efendi bir çocuk kardeşimi çok önemsiyor kardeşim bana anlatmıştı neyse az önce kapı çaldı. (Apartman kapısı değil daire kapısı) Ben de açtım çocuk gelmiş elinde bir kaç çikolata . Şok oldum kardeşim tuvaletteydi. Çağırdım. Çocuğu görünce şok oldu. Çocuğa kızdı sen ne hakla gelirsin diye atıştılar çocuk özür falan diledi ama ben de uyuz oldum. Kardeşime sordum dedim sen mi çağırdın. Kardeşim de bana sadece evde misin diye sordu ben de evet demiştim. Öylesine soruyor sandım dedi. Bu arada çocuk apartmanı biliyordu . Daireyi de zilden buldu sanırım. Çocuğa çok çıkıştı ben de kardeşimle atıştım ama bana göre yanlış bir hareket bilmiyorum çok rahatsız oldum bir genç kızın evine böyle gelmek (annem ve babam her gün işte bu arada çocuk bunun bilincinde ) k
KONUYA EKLEME YAPAYIM ben sadece şu an anlattım bunun öncesi de var daha aralarında ilişki olmadan kardeşimin iş çıkışına gitmişti. Kardeşim buna sinirlenmişti ama ben ona bunun güzel bir şey olduğunu onu görmek isteği olduğunu söyledim . Sonra flört başladı bu konu unutuldu. Sürekli çikolata getirdim diye mahalleye gelmesi. Camdan odasını gözetlemesi. Biz geçen hafta dışarı çıktık. Kardeşim ona işim var demiş ve 2 saat ortadan kayboldu. Eve geldik kardeşime mesaj attı. Ben çocuklarla okeye gidiyordum sizi gördüm ablanla eve giriyordunuz. Hani ablan yoktu yanında dedi. Asla inanmıyorum . Geçen hafta yine kardeşime saat öğlen 12 gibi in aşağı yemeğe gidelim sizin mahalleye geldim dedi. Kardeşim de ona kızdı. Neden bana sormadan geldin neyin emrivakisi bu diye. Çocuk seni aradım ama meşguldü dedi. Kardeşim annemle bir konu hakkında telefonda tartışıyordu. Mesaj atabilirdin dedi. Ve çocuğu mahalleden gönderdi inmedi. O gün onu uyardı emrivaki yapma diye ve bugün de bu olay.
Açıkçası kaygılanmak gerek gibi hissettim sanki takip ve kontrol var, ailenizin evde olmadığını biliyor kapıyı çalıyor belki kardeşiniz açsa evde sizde yoksaniz zorla girecek, fazla ısrarcı hem evden çıkışını girişini biliyor ee hadi sén geldin ben gidiyorum diyor çok garip , birde bunun işi gücü yok mu hep kapıda
Evet evet kardeşim de aynısını dedi. Getirden bir şey söylese ya da çiçek sepetinden bir şey demem ama bu yaptığı gerçekten hadsizlik dediKarakter meselesi bende sevmem emrivaki ve böyle mıç mıç şeyler düşünmek lazım yani ne demek kapıya çat diye gelmek jest istiyor ise online uygulamalar var getirden cikolata gonderebilir veya diger uygulamalardan artı evi izlemesi filan rahatsız edici pskopat gibi
Yanlış bir düşünceTuhaf.
Ben sevgilisine evinin işinin kapısına kadar adres bildiren insanların böyle hosluklari seveceğini düşünürdüm hep.
Hayir öyle emrivaki, sürpriz sevmeyen insanlar bu kadar çabuk evinin, iş yerinin yolunu öğretmez zaten.
Ya Allah aşkına haksız mıyım. Biz 10 gün önce kardeşimle akşam 7-8 gibi evden çıktık. Son anda verilmiş bir karar diye şarjı yoktu kardeşimin. Buna dışarı çıkıyorum diye mesaj atmış. Neyse biz 10 da eve girdik kardeşim telefonu şarjı takıp açtı. Bu ona mesaj attı. Ben okeye gidiyordum ablanla seni gördüm bilmem ne. Nedense tesadüfe bak sen. Ben kardeşime dedim bu gelmiş bizi izliyordu diye kardeşim de yok her akşam okeye gidiyor evi de buralarda dedi. Nedense tam o saatte gittiHoş değil. İlgi bu değil. Emrivaki ne demek? Ki kardeşinin aile evi orası. Yani aslında evin ebeveynleri hala o evin büyükleri. Bayağı saplantılı bir adam. Ben takip ettiğini bile düşünüyorum
Kardeşim dün telefonu kapatıp 11 de uyudu. Bugün hiç mesaj atmamış. ŞükürÜrkütmeden usulca ayrılsın. Ben bu tiplerden çok tedirgin olurum . Yani ayrılsın derken bile çekindim
Evet evet kız ona dedi gelme emrivaki olarak. Mahalleye gelmesi sorun değil ama emrivaki geliyordu. Bugün de yukarı çıkmış. Ya kardeşim geçen hafta Migros’ta satılan kinder çikolata paylaşmış. 1 metremiymiş ne. Gidip Migros’tan alıp gelmiş tamam üzüldük ama bu davranışı iğrençAy bune yorumlarin çoğu da korkunç ne kıskanması bir abla olarak bende tedirgin olurdum kesinlikle haklısınız... Ayrıca ne canlar gitti sevgili adı altında. ... bu ülkedeeee ... kız resmen söylemiş gelme diye daha ne geliyorsun ayrıca kapıya gelmek nedir yani bune rahatlık .
Boşverin ya, deli misiniz! bı takıntı yaparsa, içinden çıkılmaz olur. En güzeli yakından dönmek . Adam mı yok?Kardeşim dün telefonu kapatıp 11 de uyudu. Bugün hiç mesaj atmamış. Şükür
Konuşmayı kesecek ben ona dedim. Zaten aşık falan değil deneme süresindeler bıraksın gitsinBanada çok normal gelmedi. Ülkede bununla başlayan ve skntilı biten çok fazla olay ve ilişki olduğu için. Hoşluk yapmış olsa bile bunu emrivaki şekilde yaptıgı icin itici geldi. Kardeşin bununla ilgili gerekli uyarıları yapması gerekiyor. Davetsiz izinsiz,kspıys dayanması çiçek çikolata ile de olsa doğru değil
İnşallah yapmaz kardeşime dün beni çok kırdın gönlümde ki her şey bitti demişBoşverin ya, deli misiniz! bı takıntı yaparsa, içinden çıkılmaz olur. En güzeli yakından dönmek . Adam mı yok?
Aynı zamanda provake ediyor. Gönlü batsın. Kendi kız kardeşinin kapısına biri dayansa ne düşünür? Sorsan mangalda kül bırakmaz.İnşallah yapmaz kardeşime dün beni çok kırdın gönlümde ki her şey bitti demiş
Evet ben o mesajı attırdım ona zaten. Dedim yaz ona (kardeşi 20 yaşındaymış ) sor bi bakalım ne dicek dedim. O konuya cevap vermedi. Bi de her akşam kardeşinin telefonunu karıştırıyormuş . Şaka gibi üniversite okuyan genç kızın telefonunu karıştırıyo güya ABİİİİAynı zamanda provake ediyor. Gönlü batsın. Kendi kız kardeşinin kapısına biri dayansa ne düşünür? Sorsan mangalda kül bırakmaz.
Dikkatli olsun ama takıntılı tip olablr .Konuşmayı kesecek ben ona dedim. Zaten aşık falan değil deneme süresindeler bıraksın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?