Telefonu karıştıran kapıya biri gelse ne yapar bı düşünmek lazım. Onun dışında burda yine bir erkek ikiyüzlülüğü görüyoruz. Maalesef. "Onun kız kardeşi böyle şeyler yapamaz."Evet ben o mesajı attırdım ona zaten. Dedim yaz ona (kardeşi 20 yaşındaymış ) sor bi bakalım ne dicek dedim. O konuya cevap vermedi. Bi de her akşam kardeşinin telefonunu karıştırıyormuş . Şaka gibi üniversite okuyan genç kızın telefonunu karıştırıyo güya ABİİİİ
Normalde bir şey demezler . Ama annem ve babam onun eve kadar çıktığını görse belki döverler bile bizi. Bu nedir ya süpriz yapmak istemiş . Başlarlar böyle süprizeSizin aile yapınızı bilmeden habersiz gelmesi hiç hoş değil. Benimde erkek arkadaşlarım oldu ama hep gizli kaçak. Belki babanız çok sert bir adam ve karşılaşsa sorun çıkacak. Düşünsesizlik etmiş. Her ailenin yapısı bir değil. Kimisi kızının sevgilisi ile oturur karşılıklı sohbet eder, kimisi kızının sevgilisi var diye kızını döver.
Bence herkes burda kızı olsa bizim gibi düşünür. Uzaktan kıskanıyorsun, ne olmuş jest yapmış demesi kolayTelefonu karıştıran kapıya biri gelse ne yapar bı düşünmek lazım. Onun dışında burda yine bir erkek ikiyüzlülüğü görüyoruz. Maalesef. "Onun kız kardeşi böyle şeyler yapamaz."
Neyse daha fazla bişey demek istemiyorum. Linççi tayfa midemi bulandırıyor çünkü
Ya gerçekten ben de yoruldum. Dışarda adam gibi biri yok. Ben kendimi geçiyorum bari kardeşim mutlu ve güvende olsunDikkatli olsun ama takıntılı tip olablr .
of varya ilişkiye başlayacak düzgün birini bulmak da zor, Düzgün olmayan tipten ayrılmaya calısmakta ondan daha zor. Dikkat edin
Aynen katılıyorum. Burda cinsellik serbest, çocuk aldırmak normal. Zührevi hastalıklar grip gibi.Bence herkes burda kızı olsa bizim gibi düşünür. Uzaktan kıskanıyorsun, ne olmuş jest yapmış demesi kolay
Haklısın canım. Sen kardeşine doğru yolu göster ve her ne olursa arkasınds dur. Benmde kardeşim var inan bende onun için endişeleniyor m Allah karşılarına düzgün insanlar cıkarsınYa gerçekten ben de yoruldum. Dışarda adam gibi biri yok. Ben kendimi geçiyorum bari kardeşim mutlu ve güvende olsun
Amin, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinHaklısın canım. Sen kardeşine doğru yolu göster ve her ne olursa arkasınds dur. Benmde kardeşim var inan bende onun için endişeleniyor m Allah karşılarına düzgün insanlar cıkarsın
Çok seviyormuş, 3 haftada :) yani başlama tarihleri 21 Kasımbende çok rahatsız olurdum erkek arkadaşım böyle zırt pirt kapida mahallede bitse.
hoşluktan ziyade bana nedense takıntıli, surekli takip eden bir insan gibi geldi.
sevmek başka şey yaptiğı hareketler başka şey.Çok seviyormuş, 3 haftada :) yani başlama tarihleri 21 Kasım
Ya ben yinede kapıya gelişini cami kontrol edişini açıkçası taciz olarak algılıyorum , garip bir kontrol manyakligi var sanki takıntı yapmaz umarimÇalışıyor aslında ama bizim eve yakın yerde. Ben küçümsemek için demiyorum ama tip ve maddiyat ha bide eğitim olarak kardeşim ondan iyi konumda. Sanırım hayranlık duydu. Kardeşim onun kişiliğini beğendi ve ona sadece şans verdi. Tek kötü huyu bunlardı .
Ne diyosunuz yani çocuk kardeşinizi taciz mi ediyor?az önce bir olaydan çok rahatsız oldum gerçekten çok mu abarttım bilmiyorum kardeşimle az önce evde birlikteydik 21 yaşında. 3 haftadır biriyle beraber konuştuğu çocuk çok efendi bir çocuk kardeşimi çok önemsiyor kardeşim bana anlatmıştı neyse az önce kapı çaldı. (Apartman kapısı değil daire kapısı) Ben de açtım çocuk gelmiş elinde bir kaç çikolata . Şok oldum kardeşim tuvaletteydi. Çağırdım. Çocuğu görünce şok oldu. Çocuğa kızdı sen ne hakla gelirsin diye atıştılar çocuk özür falan diledi ama ben de uyuz oldum. Kardeşime sordum dedim sen mi çağırdın. Kardeşim de bana sadece evde misin diye sordu ben de evet demiştim. Öylesine soruyor sandım dedi. Bu arada çocuk apartmanı biliyordu . Daireyi de zilden buldu sanırım. Çocuğa çok çıkıştı ben de kardeşimle atıştım ama bana göre yanlış bir hareket bilmiyorum çok rahatsız oldum bir genç kızın evine böyle gelmek (annem ve babam her gün işte bu arada çocuk bunun bilincinde ) k
KONUYA EKLEME YAPAYIM ben sadece şu an anlattım bunun öncesi de var daha aralarında ilişki olmadan kardeşimin iş çıkışına gitmişti. Kardeşim buna sinirlenmişti ama ben ona bunun güzel bir şey olduğunu onu görmek isteği olduğunu söyledim . Sonra flört başladı bu konu unutuldu. Sürekli çikolata getirdim diye mahalleye gelmesi. Camdan odasını gözetlemesi. Biz geçen hafta dışarı çıktık. Kardeşim ona işim var demiş ve 2 saat ortadan kayboldu. Eve geldik kardeşime mesaj attı. Ben çocuklarla okeye gidiyordum sizi gördüm ablanla eve giriyordunuz. Hani ablan yoktu yanında dedi. Asla inanmıyorum . Geçen hafta yine kardeşime saat öğlen 12 gibi in aşağı yemeğe gidelim sizin mahalleye geldim dedi. Kardeşim de ona kızdı. Neden bana sormadan geldin neyin emrivakisi bu diye. Çocuk seni aradım ama meşguldü dedi. Kardeşim annemle bir konu hakkında telefonda tartışıyordu. Mesaj atabilirdin dedi. Ve çocuğu mahalleden gönderdi inmedi. O gün onu uyardı emrivaki yapma diye ve bugün de bu olay.
Babamızın adını öğrenmiş babam işe 7 buçukta gelir. Kardeşimle her konuşurken işte X abi geldi mi diyormuş ona ne yaYa ben yinede kapıya gelişini cami kontrol edişini açıkçası taciz olarak algılıyorum , garip bir kontrol manyakligi var sanki takıntı yapmaz umarim
Kardeşime beddua etti bugün umarım yalnız ve çaresiz kalırsın Allah belanı versin diyeKesinlikle size hak verdim. O normal,bu doğal diye diye bazı şeylerin b.ku çıktı afedersiniz. Kardeşinizin elbet flörtü olabilir ama kapınıza gelmesi hiç hoş değil. Jestini mümkünse dışarda yapsın. Aile evinde yaşayan kızın kapısına öyle zırt pırt gelinmez. Ayrıca ne o öyle camdan izlemeler vs. Bana böyle şeyler romantiklik değil sapıklık gibi gelir kimse kusura bakmasın. Anca uzun yıllardır tanıdığım,ciddi ilişkim olan sevgilim yapsa ay aşkım ne romantiksin derim. 3 haftalık flörte ne oluyor yahu. İnsanı korkutur.
Siz kardeşinizi uyarın kapıyı asla açmasın birde sürekli konum bildirmesin evdeyim çıktım geldim gibi ben ürktümBabamızın adını öğrenmiş babam işe 7 buçukta gelir. Kardeşimle her konuşurken işte X abi geldi mi diyormuş ona ne ya
Ne sebeple?Kardeşime beddua etti bugün umarım yalnız ve çaresiz kalırsın Allah belanı versin diye
Kardeşim nankörmüş, o süpriz yapmak istemiş. Ama kardeşim nasıl tepki vermişNe sebeple?
Ben de erkek arkadaşlarımı gizlice eve aldım. Ama gelmeden arardı ben Apartmanı kontrol ederdim. Evi toplardım. Kimse görmezdi asla. Ama bu emrivaki oldu şok oldukAile apartmanında oturuyorum, hayatıma biri girdiğinde de tüm ailemin haberi olur asla saklamam ama biri benden habersiz kapıya gelecek :d
Bazı hanımlar sürpriz yapmak istemiş falan demiş ama böyle bir şeyi değil sevgilim kaç yıllık normal erkek arkadaşım dahi yapsa tüylerim diken diken olur ki onun eve gelmişliği var. Tüm ailem yıllardır tanıyor. Ne demek benden habersiz benim evime gelecek yahu yapmayın hanımlar. Bir de üç haftada :d eve habersiz gelen kayın ailesi konularını çok görüyoruz burada ve onlar bir noktada az çok akraba sayılıyor. Kimsenin evine habersiz gidilmez.
Çok net hatırlıyorum ayrıca burada bir kadın konu açmıştı, sevgilisinin iş yerine sürpriz yapıp habersiz gitmiş ve adam onunla görüşmemiş ancak kapıya sigaraya inmişti mesai arkadaşlarıyla ve hanımlar , habersiz gitmişsin belki bu hoşuna gitmemiştir, diye yorumlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?