Kardeşimin flörtü kapıya geldi

Telefonu karıştıran kapıya biri gelse ne yapar bı düşünmek lazım. Onun dışında burda yine bir erkek ikiyüzlülüğü görüyoruz. Maalesef. "Onun kız kardeşi böyle şeyler yapamaz."

Neyse daha fazla bişey demek istemiyorum. Linççi tayfa midemi bulandırıyor çünkü

Normalde bir şey demezler . Ama annem ve babam onun eve kadar çıktığını görse belki döverler bile bizi. Bu nedir ya süpriz yapmak istemiş . Başlarlar böyle süprize

Bence herkes burda kızı olsa bizim gibi düşünür. Uzaktan kıskanıyorsun, ne olmuş jest yapmış demesi kolay

Dikkatli olsun ama takıntılı tip olablr .
of varya ilişkiye başlayacak düzgün birini bulmak da zor, Düzgün olmayan tipten ayrılmaya calısmakta ondan daha zor. Dikkat edin
Ya gerçekten ben de yoruldum. Dışarda adam gibi biri yok. Ben kendimi geçiyorum bari kardeşim mutlu ve güvende olsun

Ya gerçekten ben de yoruldum. Dışarda adam gibi biri yok. Ben kendimi geçiyorum bari kardeşim mutlu ve güvende olsun
Haklısın canım. Sen kardeşine doğru yolu göster ve her ne olursa arkasınds dur. Benmde kardeşim var inan bende onun için endişeleniyor m Allah karşılarına düzgün insanlar cıkarsın

Haklısın canım. Sen kardeşine doğru yolu göster ve her ne olursa arkasınds dur. Benmde kardeşim var inan bende onun için endişeleniyor m Allah karşılarına düzgün insanlar cıkarsın
Amin, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

bende çok rahatsız olurdum erkek arkadaşım böyle zırt pirt kapida mahallede bitse.
hoşluktan ziyade bana nedense takıntıli, surekli takip eden bir insan gibi geldi.
Çok seviyormuş, 3 haftada :) yani başlama tarihleri 21 Kasım

Ya ben yinede kapıya gelişini cami kontrol edişini açıkçası taciz olarak algılıyorum , garip bir kontrol manyakligi var sanki takıntı yapmaz umarim

Ne diyosunuz yani çocuk kardeşinizi taciz mi ediyor?

Kesinlikle size hak verdim. O normal,bu doğal diye diye bazı şeylerin b.ku çıktı afedersiniz. Kardeşinizin elbet flörtü olabilir ama kapınıza gelmesi hiç hoş değil. Jestini mümkünse dışarda yapsın. Aile evinde yaşayan kızın kapısına öyle zırt pırt gelinmez. Ayrıca ne o öyle camdan izlemeler vs. Bana böyle şeyler romantiklik değil sapıklık gibi gelir kimse kusura bakmasın. Anca uzun yıllardır tanıdığım,ciddi ilişkim olan sevgilim yapsa ay aşkım ne romantiksin derim. 3 haftalık flörte ne oluyor yahu. İnsanı korkutur.

Ya ben yinede kapıya gelişini cami kontrol edişini açıkçası taciz olarak algılıyorum , garip bir kontrol manyakligi var sanki takıntı yapmaz umarim
Babamızın adını öğrenmiş babam işe 7 buçukta gelir. Kardeşimle her konuşurken işte X abi geldi mi diyormuş ona ne ya

Kardeşime beddua etti bugün umarım yalnız ve çaresiz kalırsın Allah belanı versin diye

Aile apartmanında oturuyorum, hayatıma biri girdiğinde de tüm ailemin haberi olur asla saklamam ama biri benden habersiz kapıya gelecek :d

Bazı hanımlar sürpriz yapmak istemiş falan demiş ama böyle bir şeyi değil sevgilim kaç yıllık normal erkek arkadaşım dahi yapsa tüylerim diken diken olur ki onun eve gelmişliği var. Tüm ailem yıllardır tanıyor. Ne demek benden habersiz benim evime gelecek yahu yapmayın hanımlar. Bir de üç haftada :d eve habersiz gelen kayın ailesi konularını çok görüyoruz burada ve onlar bir noktada az çok akraba sayılıyor. Kimsenin evine habersiz gidilmez.

Çok net hatırlıyorum ayrıca burada bir kadın konu açmıştı, sevgilisinin iş yerine sürpriz yapıp habersiz gitmiş ve adam onunla görüşmemiş ancak kapıya sigaraya inmişti mesai arkadaşlarıyla ve hanımlar , habersiz gitmişsin belki bu hoşuna gitmemiştir, diye yorumlamıştı.

Ben de erkek arkadaşlarımı gizlice eve aldım. Ama gelmeden arardı ben Apartmanı kontrol ederdim. Evi toplardım. Kimse görmezdi asla. Ama bu emrivaki oldu şok olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…