Kardeşimin flörtü kapıya geldi

Yani 2,3 haftalık bir ilişki de böyle habersiz kapıya gelmesini bende hoş karşılamazdım.
Haberli bir şekilde gelse neyse de.
düşüncesizlik yapmış bu konuda.
Yalnız kardeşiniz de apartmana kadar adres göstermiş .
Bence kardeşinizi de bir uyarın .
Çocuk kapıya gelecek ceraseti kardeşiniz de bulmuş çünkü.
Bu devirde kimse ye güven olmaz.

Yani 2,3 haftalık bir ilişki de böyle habersiz kapıya gelmesini bende hoş karşılamazdım.
Haberli bir şekilde gelse neyse de.
düşüncesizlik yapmış bu konuda.
Yalnız kardeşiniz de apartmana kadar adres göstermiş .
Bence kardeşinizi de bir uyarın .
Çocuk kapıya gelecek ceraseti kardeşiniz de bulmuş çünkü.
Bu devirde kimse ye güven olmaz.
Eve bırakmış bir iki kere. Bizim apartman kapısında hep açık. Zilde isim görüp tahmin yaptı katı galiba bilmiyorum ama gerçekten tedirgin oldum

bencede yanlış davranmış kızın yaşadığı bekar evi değil aile evi. ya annesi yada babası o gün iş değilde evde olsaydı ne olurdu... her aile bir olmuyor kimisi hoş karşılar kimisi kızar bunu bilip davranmalı,kızı zor duruma da sokabilirdi
Evet geçen babam hastaydı ve işe gitmedi mesela . Yine evde olabilirdi gelde açıkla

az önce bir olaydan çok rahatsız oldum gerçekten çok mu abarttım bilmiyorum kardeşimle az önce evde birlikteydik 21 yaşında. 3 haftadır biriyle beraber konuştuğu çocuk çok efendi bir çocuk kardeşimi çok önemsiyor kardeşim bana anlatmıştı neyse az önce kapı çaldı. (Apartman kapısı değil daire kapısı) Ben de açtım çocuk gelmiş elinde bir kaç çikolata . Şok oldum kardeşim tuvaletteydi. Çağırdım. Çocuğu görünce şok oldu. Çocuğa kızdı sen ne hakla gelirsin diye atıştılar çocuk özür falan diledi ama ben de uyuz oldum. Kardeşime sordum dedim sen mi çağırdın. Kardeşim de bana sadece evde misin diye sordu ben de evet demiştim. Öylesine soruyor sandım dedi. Bu arada çocuk apartmanı biliyordu . Daireyi de zilden buldu sanırım. Çocuğa çok çıkıştı ben de kardeşimle atıştım ama bana göre yanlış bir hareket bilmiyorum çok rahatsız oldum bir genç kızın evine böyle gelmek (annem ve babam her gün işte bu arada çocuk bunun bilincinde )
teppkinizde çok çok haklısınız daha sevgili bile değiller 3 haftalık görüşme sonucunda ne cesaret kızın evine gitmek! Kardeşinizin acilen kesmeli konuşmayı. Böyle düşüncesiz erkekten herşey beklenir. Kızın başını belaya sokar miyim gören olurmu adı cikar mi diye düşünmüyorsa ondan ne koca olur ne köy olur ne kasaba 👍

Ben hak verdim size ve kardeşinize. Benim ailemle yaşadışım yerde herkes birbirini tanırdı. Muhtemelen bir erkek çat kapı evimize gelse bir sürü dedikodu dönerdi. Ki bu şekilde gıybeti dönen kişiler oldu. Bir de evde babanız da bulunabilirdi sonuçta. Ortam gerilebilirdi. Üstelik daha birkaç haftadır görüşüyolarmış. Hiç hoş değil. Rahatsız edici ve düşüncesizce hareket.

Kız ona önceden bizim mahalleye gelme demiş. Ve uyarmış. Önceden de mahalleye gelip camdan kardeşimi izliyormuş

Bu cocuk sandiginiz gibi biri degil bence. Tam hasta gibi hareketleri var. Ben olsam tekmeyi basardim, takintili tipler tehlikeli geliyor bana.

O kadar sevgilim oldu, ailem de bilirdi erkek arkadaşlarimi zaten kapinin onunden alir, kapinin onune birakirlardi oyle gizli sakli bir durumum yoktu ama hiç biri de habersiz evime gelmedi. 🤷
Supriz yapip gelen de en fazla ben geldim asagidayim derdi yani kapiya kadar cikan olmadi. Terbiyesizlik yaptigi ki 3 haftalik ilişki daha...

Sevgilisi değil. Flörtü .. ve tedirgin oldum çünkü ben bir ablayım ve bu çocuğu mahalleye gelme diye uyardı

Abla olunca ne oluyor ki? Sizin hic sevgiliniz olmadi mi? Mahalleniz bunu kaldirmaz, yanlis anlasilmalara sebebiyet verebilir deseniz yine bir oluru var ama cocuga sapik muamelesi bari yapmayin ya.

Abla olunca ne oluyor ki? Sizin hic sevgiliniz olmadi mi? Mahalleniz bunu kaldirmaz, yanlis anlasilmalara sebebiyet verebilir deseniz yine bir oluru var ama cocuga sapik muamelesi bari yapmayin ya.
Kapının önündeyim gel diyebilirdi. Apartmanımıza girmesine hakkı yok. Mahalle sorun değil

Gunces Hanım ama gelip aşağıdan kızın camını falan izliyormuş çocuk. :KK53:
Çok da normal davranışlar değil bence.

Bu cocuk sandiginiz gibi biri degil bence. Tam hasta gibi hareketleri var. Ben olsam tekmeyi basardim, takintili tipler tehlikeli geliyor bana.

O kadar sevgilim oldu, ailem de bilirdi erkek arkadaşlarimi zaten kapinin onunden alir, kapinin onune birakirlardi oyle gizli sakli bir durumum yoktu ama hiç biri de habersiz evime gelmedi. 🤷
Supriz yapip gelen de en fazla ben geldim asagidayim derdi yani kapiya kadar cikan olmadi. Terbiyesizlik yaptigi ki 3 haftalik ilişki daha...
Ben de öyle düşünüyorum kardeşim onu kaç kere uyardı. Bir de biz geçen kardeşimle eve 10 da geldik akşam. Kardeşimin 8 gibi şarjı bitmişti . Neyse eve geldik bu kardeşime mesaj attı ordan geçiyordum ablanla eve girdin. Hani yanında ablan yoktu diye? Ben asla inanmıyorum o bizi gözetliyordu

Ben hak verdim size ve kardeşinize. Benim ailemle yaşadışım yerde herkes birbirini tanırdı. Muhtemelen bir erkek çat kapı evimize gelse bir sürü dedikodu dönerdi. Ki bu şekilde gıybeti dönen kişiler oldu. Bir de evde babanız da bulunabilirdi sonuçta. Ortam gerilebilirdi. Üstelik daha birkaç haftadır görüşüyolarmış. Hiç hoş değil. Rahatsız edici ve düşüncesizce hareket.
Herkes haksızsın demiş bu arada ben çocuğa güler yüzle cevap verdim . Sonuçta kardeşimin konuştuğu . Kardeşime kızdım o gidince. Tepki veren kardeşim ve bence haklı da

az önce bir olaydan çok rahatsız oldum gerçekten çok mu abarttım bilmiyorum kardeşimle az önce evde birlikteydik 21 yaşında. 3 haftadır biriyle beraber konuştuğu çocuk çok efendi bir çocuk kardeşimi çok önemsiyor kardeşim bana anlatmıştı neyse az önce kapı çaldı. (Apartman kapısı değil daire kapısı) Ben de açtım çocuk gelmiş elinde bir kaç çikolata . Şok oldum kardeşim tuvaletteydi. Çağırdım. Çocuğu görünce şok oldu. Çocuğa kızdı sen ne hakla gelirsin diye atıştılar çocuk özür falan diledi ama ben de uyuz oldum. Kardeşime sordum dedim sen mi çağırdın. Kardeşim de bana sadece evde misin diye sordu ben de evet demiştim. Öylesine soruyor sandım dedi. Bu arada çocuk apartmanı biliyordu . Daireyi de zilden buldu sanırım. Çocuğa çok çıkıştı ben de kardeşimle atıştım ama bana göre yanlış bir hareket bilmiyorum çok rahatsız oldum bir genç kızın evine böyle gelmek (annem ve babam her gün işte bu arada çocuk bunun bilincinde )
Kapiya gelmesini istemiyorsa güzel bir dille kırmadan uyarması yeterli. Atışmak biraz abartı ve kırıcı olmuş.

Back
X