Kardeşimin flörtü kapıya geldi

Gunces Hanım ama gelip aşağıdan kızın camını falan izliyormuş çocuk. :KK53:
Çok da normal davranışlar değil bence.

Bunu okumamistim peki bu cocuk adresi nasil bulmus? Bunu da kendi bulmus olamaz herhalde. Yok onu da kendi bulduysa konu sahibi bir abla olarak sen kimlerle arkadaslik ediyorsun diye kardesine kizmali bence.

Mesajlara cevap vermese daha kıymetli olur bu flört. Kıymet verip bir de çikolata fındık fıstıkla gelmiş. Naapsin daha. Anadan babadan korkuyorsanız flört edinmeyebilirsiniz.

Çocuk için üzüldüm.
Çok gereksiz bir yazı. Hepimiz korkuyoruz demek evde kalalım turşumuz kurulsun kusura bakmayın 2 günlük flörtlerimizi daha ciddi olmadan ailemize anlatmıyoruz

Bunu okumamistim peki bu cocuk adresi nasil bulmus? Bunu da kendi bulmus olamaz herhalde. Yok onu da kendi bulduysa konu sahibi bir abla olarak sen kimlerle arkadaslik ediyorsun diye kardesine kizmali bence.
Hayır kardeşimi eve bırakmış. Zil de adımız yazıyor 2. Kat olduğu belli ordan anlamıştır zaten

Mesajlara cevap vermese daha kıymetli olur bu flört. Kıymet verip bir de çikolata fındık fıstıkla gelmiş. Naapsin daha. Anadan babadan korkuyorsanız flört edinmeyebilirsiniz.

Çocuk için üzüldüm.
Ne kadar saçma bir söylem. Aynen flört edinmek sadece seküler ana babadan doğan kişilerin yapabileceği bir şey. Geri kalanlar görücü usulü görüşsün yeter de artar bile onlara.

Anne babadan çekinmekle de alakası yok bence. Ben de korkmam babamdan, giydiğime gezdiğime hiç karışmaz.
Ama bu demek değil ki her görüştüğüm kapıma istediği saatte gelebilir. Ne münasebet ya? Kaç günlük bir tanışıklık da habersiz özel alanıma dalabiliyor? Bunun telefon karıştırmaktan falan farkı ne?
Ailem de beni değil, karşı tarafı görgüsüz bulur bu arada. Davet edilmeyen yere buyurana hoş bakılmaz bizim burada.

Eve bırakırken öğrenmiş evi işte.
Ay ne bileyim ya, son iki flörtüm de eve bıraktı. Ama ikisi de Rosa ben geldim deyip kapımı çalmadı yani. :KK53:

Ben de öyle düşünüyorum kardeşim onu kaç kere uyardı. Bir de biz geçen kardeşimle eve 10 da geldik akşam. Kardeşimin 8 gibi şarjı bitmişti . Neyse eve geldik bu kardeşime mesaj attı ordan geçiyordum ablanla eve girdin. Hani yanında ablan yoktu diye? Ben asla inanmıyorum o bizi gözetliyordu

Kardeşinizi uyarin, sacma sapan biri cikabilir bu cocuk yuksek ihtimal.
Kardeşiniz yalniz yaşiyor olsa çat kapi yapabilir aralarindaki duruma gore ama o evde başka aile uyeleri de yasiyorken elinde cikolatayla habersiz kapiya dikilemez. Dedikodu vs olmasa bile bu evdeki diger yasayanlara saygisizlik

Ev gozetliyor, sizin giriş cikişlarinizi gozetliyor sapiklik resmen bu ozlemek degil.

Eve bırakırken öğrenmiş evi işte.
Ay ne bileyim ya, son iki flörtüm de eve bıraktı. Ama ikisi de Rosa ben geldim deyip kapımı çalmadı yani. :KK53:
Ya yengeç burcu adam takıntılı aşık. Ayrıca 3 hafta da bu kadar duygularının yüksek olması da enteresan

Eve giriş çıkışınızı gözetliyorsa normal değil. Kendisine evinizi gözetlemesinden rahatsız olduğunuzu yapmamasını, devam ederse şikayet edeceğinizi söyleyin.

Ben de öyle düşünüyorum kardeşim onu kaç kere uyardı. Bir de biz geçen kardeşimle eve 10 da geldik akşam. Kardeşimin 8 gibi şarjı bitmişti . Neyse eve geldik bu kardeşime mesaj attı ordan geçiyordum ablanla eve girdin. Hani yanında ablan yoktu diye? Ben asla inanmıyorum o bizi gözetliyordu
Ya yorumlarınızı okudum da ablanın evde olduğunu bilsem gelmezdim falan demiş birde bu çocuk beni korkuttu Allah korusun siz olmasanız ne yapacaktı acaba ? Çikolata bahane gibi geldi

Kardeşinizi uyarin, sacma sapan biri cikabilir bu cocuk yuksek ihtimal.
Kardeşiniz yalniz yaşiyor olsa çat kapi yapabilir aralarindaki duruma gore ama o evde başka aile uyeleri de yasiyorken elinde cikolatayla habersiz kapiya dikilemez. Dedikodu vs olmasa bile bu evdeki diger yasayanlara saygisizlik

Ev gozetliyor, sizin giriş cikişlarinizi gozetliyor sapiklik resmen bu ozlemek degil.
Aynen üstümde evde giydiğim kıyafet vardı ve ısrarla çalınca açtım. Bazıları kardeşini kıskanıyorsun demiş ahahahah benim kardeşim çikolata değil elmaslara layık. Çünkü o benim için dünyada ki en değerli şey herkes kendi gibi sanıyor sanırım

Ya yengeç burcu adam takıntılı aşık. Ayrıca 3 hafta da bu kadar duygularının yüksek olması da enteresan
Ben ne zaman iki günde kara sevda moduna gireni görsem, sonu hiç iyi bitmedi.
Kız kardeşiniz görüşmeyi bitirmek isterse yüksek ihtimalle karşı taraf onaylamayacak, peşine düşecek.

Eve giriş çıkışınızı gözetliyorsa normal değil. Kendisine evinizi gözetlemesinden rahatsız olduğunuzu yapmamasını, devam ederse şikayet edeceğinizi söyleyin.
Söyledi kardeşim yapma diye özür diledi ama yine aynı şeyi yaptı

Çocuk için üzüldüm.

3 haftadir kendimizin bile henuz tanima asamasinda oldugumuz adam birden aile evine habersiz gelince hemen iceriye davet etmeliyiz ve anne baba tanişin bu Carli ve biz odamdayiz demeliyiz ve odamizda sohebt etmeliyiz 😂😂😂😂

Boyle yapmayacak olan litfen flort edinemsin.

Aynen üstümde evde giydiğim kıyafet vardı ve ısrarla çalınca açtım. Bazıları kardeşini kıskanıyorsun demiş ahahahah benim kardeşim çikolata değil elmaslara layık. Çünkü o benim için dünyada ki en değerli şey herkes kendi gibi sanıyor sanırım
Bende kız kardeşlerimi kıskanıyorum hatta gözümden kıskanıyorum bir abla olarak neye takildiginizi çok iyi anladım bosverin o yorumları

Kapının önündeyim gel diyebilirdi. Apartmanımıza girmesine hakkı yok. Mahalle sorun değil

Yahu kapinin onune gel dese mahalle gormeyecek mi? Kapiya gelmesi bundan daha mantikli degil mi? Sizin apartmana gunde sadece 1 kisi mi giriyor? Hemen butun apartman bir tarafa mahalle mi anladi bu cocugun kardesinizin sevgilisi oldugunu? Madem size gore ayip kapinin onune gel deyince ayip olmuyor mu? Adresi nasil bulmus bu cocuk?

3 haftadir kendimizin bile henuz tanima asamasinda oldugumuz adam birden aile evine habersiz gelince hemen iceriye davet etmeliyiz ve anne baba bu jaksin ve biz odamdayiz demeliyiz ve odamizda sohebt etmeliyiz 😂😂😂😂

Boyle yapmayacak olan litfen flort edinemsin.
İçeriy davet etmek şart değil ki? Teşekkür edip düzgün bir dille gönderilebilinir.
Bu arada ilk mesaja bakınca tamamen olumsuz bir imaj oluşuyor kız ve kardeşi adına.
Detaylı mesajlara bakınca ise erkek kişisi için olumsuz denilebilecek şeyler cikiyor.
Herşeyin ortasını bulmak çok zor olmamalı bence. Tartışmak atışmak yerine net konusulyr olur biter. Adam sapik şekilde ısrar ederse de yollar ayrilir.

Back
X