Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
You dizisindeki Joe da izliyordu. Onun da takip ettiği tüm kadınlara ne yaptığını biliyoruz.Cam niye izlenir ki ya.
İçeriy davet etmek şart değil ki? Teşekkür edip düzgün bir dille gönderilebilinir.
Bu arada ilk mesaja bakınca tamamen olumsuz bir imaj oluşuyor kız ve kardeşi adına.
Detaylı mesajlara bakınca ise erkek kişisi için olumsuz denilebilecek şeyler cikiyor.
Herşeyin ortasını bulmak çok zor olmamalı bence. Tartışmak atışmak yerine net konusulyr olur biter. Adam sapik şekilde ısrar ederse de yollar ayrilir.
O sizin probleminiz ben kıskanmıyorum bi insan kardeşini büyüyünce kıskanmaz benceBende kız kardeşlerimi kıskanıyorum hatta gözümden kıskanıyorum bir abla olarak neye takildiginizi çok iyi anladım bosverin o yorumları
Yahu ne dediğimi bir okuyun kadın olarak kıskanmaktan mi bahsediyorum acabaO sizin probleminiz ben kıskanmıyorum bi insan kardeşini büyüyünce kıskanmaz bence
Kızın camını özlemiş. Tuhaf fantezileri var çocuğun, cam seviyor bence o.You dizisindeki Joe da izliyordu. Onun da takip ettiği tüm kadınlara ne yaptığını biliyoruz.![]()
Evet aslında korktuğum tam o kardeşim gözümde hala 10 yaşında çocuk gibi. Galiba ablalık iç güdüsüYahu ne dediğimi bir okuyun kadın olarak kıskanmaktan mi bahsediyorum acababaşına birşey gelmesinden korkar insan diyorum
Camdanda bir şey görünmüyor perde kapalı. Işığa bakıyormuş. İşte odana geldin işte diyormuşKızın camını özlemiş. Tuhaf fantezileri var çocuğun, cam seviyor bence o.
Mesela bu detay rahatsız edici. Ama bu detay farkedildigi anda adamla iliski kesilmeli ki zaten.Gunces Hanım ama gelip aşağıdan kızın camını falan izliyormuş çocuk.
Çok da normal davranışlar değil bence.
Eğer siz uslubunca konustuysaniz problem yok. İlk mesajıniza istinaden bana kapıya gelene magdur olarak gözüktü.Herkes haksızsın demiş bu arada ben çocuğa güler yüzle cevap verdim . Sonuçta kardeşimin konuştuğu . Kardeşime kızdım o gidince. Tepki veren kardeşim ve bence haklı da
Çok gereksiz bir yazı. Hepimiz korkuyoruz demek evde kalalım turşumuz kurulsun kusura bakmayın 2 günlük flörtlerimizi daha ciddi olmadan ailemize anlatmıyoruz
Saçma ve gereksiz sizlere göre. Sekuler bir ortamda yetişmedim görücü usulü de evlenmedim. Sadece ana babadan ya da etraf ne derden bu kadar cekinmemek gerektiğini ifade etmeye çalıştım.Ne kadar saçma bir söylem. Aynen flört edinmek sadece seküler ana babadan doğan kişilerin yapabileceği bir şey. Geri kalanlar görücü usulü görüşsün yeter de artar bile onlara.
Kardeşim bana demişti odasına gitmiştim naber diye. Camdan bakıyordu . Ne oldu dedim. O gelmiş dedi. Ben o zaman gülmüştüm . Çünkü eski nişanlımda gelirdi arada . Camdan bak derdi ama bina kapısına hiç çıkmadıKonu sahibi bu cocugun caminizi izledigini ne zaman ve kimden ogrendiniz? Cocuk kapiniza gelince aslinda ben sizin caminizi izliyorum ama bu seferlik boyle oldu kapiya geldim mi dedi?
Aklıma gelen;Camdanda bir şey görünmüyor perde kapalı. Işığa bakıyormuş. İşte odana geldin işte diyormuş
İçeri davet etmeye cekiniyorlar, anne baba işte. Soncuta sıkıntı yaşamak istemiyorlar bu durumdan o zaman nasıl Cat diye kahveye diye gelen komşuya müsait değiliz diyebiliyorsak nazikçe, bu iş de böyle olabilirdi.Kapiya gelen kişi kargocu mu cikolatayi alip kapiyi kapatacaklar tesekkur edip? Bu da saçma bir durum yani.
Amac cikolata vermekse geldim ben diyebilir kiz da inerdi 5 dakika kapida dikilip davet etmemekten daha iyi
Uuuu bayağı ürkütücü heeee.Camdanda bir şey görünmüyor perde kapalı. Işığa bakıyormuş. İşte odana geldin işte diyormuş
Kardsiniz arkadasina güvenmiyorsa niye evin önünde biraktiriyor kendini?Hayır kardeşimi eve bırakmış. Zil de adımız yazıyor 2. Kat olduğu belli ordan anlamıştır zaten
Yaaa ama nasıl olduğuna bagli. Mesela camin karşısına geçip 'ozledim seni , cama çıkıp el sallasana bi' dese gayet normal bir hareket bence. Benim ilk sevgilim de beni yurda bırakırdı, sonra 'ozledim' falan dersem esofmaniyla gelir, penceremin karşısına geçer, el sallar giderdi. Ya da evine dönerken yolunu benim yurdumdan tarafa uzatır 'cama çik da yüzünü goreyim' diye arardı.Gunces Hanım ama gelip aşağıdan kızın camını falan izliyormuş çocuk.
Çok da normal davranışlar değil bence.
Kardeşim bana demişti odasına gitmiştim naber diye. Camdan bakıyordu . Ne oldu dedim. O gelmiş dedi. Ben o zaman gülmüştüm . Çünkü eski nişanlımda gelirdi arada . Camdan bak derdi ama bina kapısına hiç çıkmadı