- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi inceldigiyer
Benim kv göz dikti gibi ama yedirmem
senin kardesinde kimseye yedirmesin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz daha okuyoruz ogrenciyizne sacma bizde büyük nisan yaptik dügün gibiydi bir kerz olsun takiyi soran olmadi ben hesap actim nisanda dugunde parmizi oraya yatirdik. takilarda ayni bir kere olsun kv ne yaptin demedi kasa actim koydum. ne haddlerine takiya göz dikiyorlar. bence kiz krdesinin akli varsa ayrilsin neden mi daha bunun dügünü var ev düzmesi var.... para göz insanlarla ug
sahte bilezik takcagina hic takmsaydilar size ev alcaklar tabi tabi... kv nın evıne gelın gıttım ve bu numaraları yuttum demed
Yani altin kaplama gorunumlu gercege benzer kolye. Bilezik yapiyolar dugun icin ordan satin almislarNasil yani bilezik kolye nasil sahteydi??
Iyide erkek tarafi hicmi masraf yapmaz nisanligi erkek tarafi alir bohca yapar nisanin oldugu yere misafirlerin gitmesi icin araba tutar bizde boyle yani benim nisanimda esimin tarafi benden daha kalabalik oldu koyleri bizim koyumuz uc katiydi ki yaptiklari masraf az degil tabikide alicak takilan takılarını o insanlara yazikvdegilmi o takilan altin para neyse disinden tirnagindan arttiriyolar bu zamada birine altin takmak ekstra buyuk masraf sayilir bence ,,,Arkadaslar kiz kardesimin nisani olucak, biliyorsunuz nisani kiz tarafi yapar ve takilar kiz tarafina kalir.
Bizim damat adayinin ailesi olmaz oyle sonucta bizim insanlarimizda akrabalarimizda para takicak, nisanda ne duserse yari yariya olmali haksizlik olur yoksa diyorlarmis.. bizim damat salonun yari parasini verelim takilari yari yariya boluselim ailem soyle boyle diyor demis kardesime.. anne babamiz tamam madem para sorunu yapacak halimiz yok oyle olsun diyorlar ama kiz kardesim diyor ki abla ben o parayla beyaz esyami alirim diye dusunmustum diyor uzgun yanii.. henuz erkek ailesine birsey soylenmis degil ve ben kendimce o para kardesimin hakki diyorum sizlerlede danismak istedim..
sizce damadin ailesini dinleyip para iki tarafa bolunsun mu?
yoksa normalde olmasi gerektigi gibi para kiz kardesime mi kalsin?
Esim diyor ki sen fazla karisma sonra sen kotu olursun askim diyor ama sonucta bende kardesimin uzulmesini istemiyorum, su an birsey demis degilim cunku kendimde dogruyu yanlisi bilemiyorum size soruyorum, annem babam yasli basli insanlar onunden ekmegini alsan birsey demez, ama ben ailemide kardesimide ezdiremem kimseye
Bir kaç önce arkadaşımın nişanı oldu ve takılar takılar ve paraları kız tarafı yani arkadaşım aldı.Ben evlenirken ailem de ailen gibi karşı taraf ne derse o biz mutluluğunuzdan başka bir şey istemiyoruz dediler arkamda kimse yoktu keşke dişli birisi olsaydı diye çok üzüldüm.İyi niyetime verilen karşılıkları görünce kendimi kötü hissediyorum kimse iyi niyetten anlamıyor suistimal edilmekten başka bir şey değil.Tabi ki maddiyat sevgiden önemli değil ama insanlar kolay elde ettikleri şeylerin değerini bilmiyorlar.Bence ne sizin aileniz ne de karşı tarafın ailesi paraya ortak olsunlar bırakın gençlerin olsun.Arkadaslar kiz kardesimin nisani olucak, biliyorsunuz nisani kiz tarafi yapar ve takilar kiz tarafina kalir.
Bizim damat adayinin ailesi olmaz oyle sonucta bizim insanlarimizda akrabalarimizda para takicak, nisanda ne duserse yari yariya olmali haksizlik olur yoksa diyorlarmis.. bizim damat salonun yari parasini verelim takilari yari yariya boluselim ailem soyle boyle diyor demis kardesime.. anne babamiz tamam madem para sorunu yapacak halimiz yok oyle olsun diyorlar ama kiz kardesim diyor ki abla ben o parayla beyaz esyami alirim diye dusunmustum diyor uzgun yanii.. henuz erkek ailesine birsey soylenmis degil ve ben kendimce o para kardesimin hakki diyorum sizlerlede danismak istedim..
sizce damadin ailesini dinleyip para iki tarafa bolunsun mu?
yoksa normalde olmasi gerektigi gibi para kiz kardesime mi kalsin?
Esim diyor ki sen fazla karisma sonra sen kotu olursun askim diyor ama sonucta bende kardesimin uzulmesini istemiyorum, su an birsey demis degilim cunku kendimde dogruyu yanlisi bilemiyorum size soruyorum, annem babam yasli basli insanlar onunden ekmegini alsan birsey demez, ama ben ailemide kardesimide ezdiremem kimseye