- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
- 48
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
Kardesime ilk günden beri diyorum sakin cocuk yapma diye onun icin bir önce kurtulsun istiyorumCahillikte son noktayok yok pardon 3 5 de çocuk yaptırtın kıza sonra biz herkes anne baba olamaz diyince kızıyorlar siz anneliği sorgulayamazsınız diye madalya takmak lazım size
hayır gerçekten inanamadığım kısmı kardeşi köye gitmemek için isyan edince konu açılmış benim yazış tarzından anladığım bu yani... bu kısma kadar herşey normal sanki....Yeminle gece gece sinir tepeme çıktı sen bizden ne istiyorsun peki şimdi ne yanına alıyorsun ne birşey yapıyorsun sinirlerimizi bozmak içinmi açtın konuyu.
Yahu ben kedimi kimseye bırakıp gidemiyorum biyere siz çocuğu koca herifin koynuna atarken ne düşündünüz valla azımdan kötü bişey çıkıcak
Ben kac Senedir karsiyim zaten ama durumlar bu noktaya gelince babam annem sürekli israr edince bisey diyemedim kardesime dedim sonuna kadar .kocasiyla daha nisan falan yok bi görüsme oldu kardesim eve gelince sordum istiyomusun diye oda evet dedi bende bisey diyemedimPeki siz hiç karşı çıkmadınız mı bu evliliğe?
lisedeyken niaşnlı olmak atılma sebebi idi bir zmanlar yanlış mı hatırlıyorum hâlâ öyle mi ?Bizimki son sınıfta şu an. Onbeş tatilde nişanı olcak. Aile istemiyor ama babası hocam ben doğuluyum bu kız kaçarsa vurmak zorunda kalırım diyor. Çocuğun bu kızı okutcağı falan da yok. Allah akıl versin ne diyim çok uğraştık okulca ama dinlemiyo. Etrafında da çok olumsuz örnek var aslında evlilik ile ilgili. Nasıl cesaret ediyor anlamıyorum. bir de ailesinden 7 saat uzakta bir mesafeye gidecek saf.
yoo gayet ciddiyim konu kerdeşimin hayatı mahvoldu diye açılmamış ki kardelşim köye gitmek istemiyor a getirilmiş... buraya kadar herşey normaldi de köye götürülmeye kalkınca kız isyan edince mi anormal olmuş??? farkındaysanız aile kızının arkasında köye gitmesin diye duruyor olayın her tarafı tuhaf... bence gitsin köye milyonlarca insan köyde yaşıyor yaniŞaka mı bu ?
Çok rica ediyorum baş sayfayı tekrar okur musunuz ? Atladığınız yerler var sanırım gözünüzden kaçmış olabilir...yoo gayet ciddiyim konu kerdeşimin hayatı mahvoldu diye açılmamış ki kardelşim köye gitmek istemiyor a getirilmiş... buraya kadar herşey normaldi de köye götürülmeye kalkınca kız isyan edince mi anormal olmuş??? farkındaysanız aile kızının arkasında köye gitmesin diye duruyor olayın her tarafı tuhaf... bence gitsin köye milyonlarca insan köyde yaşıyor yani
hayır okumam kzı oynaşırken aile çanak tutsun, köle olacağı adama veririken iyi, herkes bilsin köye gidecem imdat deyince herkes yetişsin ... üfff banane be milletin saçma sapan işlerinden ... kızı kimse tutmamış kol kanat germemiş herifin koynuna verirken iyiydi başımıza bela olmasın diye şimdi herkes başına üşüşmüş oldu cnmÇok rica ediyorum baş sayfayı tekrar okur musunuz ? Atladığınız yerler var sanırım gözünüzden kaçmış olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?