Kardesimin hayati mahvoldu!

Cahillikte son nokta yok yok pardon 3 5 de çocuk yaptırtın kıza sonra biz herkes anne baba olamaz diyince kızıyorlar siz anneliği sorgulayamazsınız diye madalya takmak lazım size
Kardesime ilk günden beri diyorum sakin cocuk yapma diye onun icin bir önce kurtulsun istiyorum

Yeminle gece gece sinir tepeme çıktı sen bizden ne istiyorsun peki şimdi ne yanına alıyorsun ne birşey yapıyorsun sinirlerimizi bozmak içinmi açtın konuyu.
Yahu ben kedimi kimseye bırakıp gidemiyorum biyere siz çocuğu koca herifin koynuna atarken ne düşündünüz valla azımdan kötü bişey çıkıcak

Kardesinize o kadar çok üzüldüm ki. Iste her anne baba çocuğu için doğru karar veremiyor. Bir beladan kurtaracagim derken baska bir belaya kendi elleriyle teslim etmişler. Kardesiniz bir hata yapmis yanlış kişiyle arkadaşlık yapmış ama yapmayanimiz var mi? Herkes ilk sevgili olduğu kiside dogruyu bulabiliyor mu? Kötü bir tecrübenin bedelini sevmediği biriyle evlendirilip okul hayatını bitirerek odememeliydi. Simdi ise yapmaniz gereken kardesinizin dogru karar vermesine yardimci olmak ve elalem ne der mantigindan kurtulmak. Kardesiniz mutlaka okuluna geri dönmeli mutlaka. Hatta inkaniniz varsa yaniniza alın. Böylelikle eski eşle uğraşmak durumunda da kalmaz

Aileniz mahvetmiş ama her şey bitmiş değil. Ölümden başka her şeyin çaresi vardır. Boşanacak ya sizin yanınıza gelecek ya da ailenizin yanında okuluna devam edecek başka yolu yok.

hayır gerçekten inanamadığım kısmı kardeşi köye gitmemek için isyan edince konu açılmış benim yazış tarzından anladığım bu yani... bu kısma kadar herşey normal sanki....

Afferin.... ailecek kızın hayatını mahvetmişsiniz. Bi hırsızdan kurtarıp başka bi adama köle etmişsiniz.

Anan baban hatanın farkındaysa kızı yanlarına alsınlar.

Yazık olmuş ggencecik kıza. Semt değiştirilir yeri gelir şehir bile değiştirilir de iistemediği biriyle evlendirmek üzüldüm gerçekten
daha fazla yazık eetmeden alın kardeşinizi .

Kendinden yaşca bu kadar büyük biriyle evlenmesi çok kötü ya 12 yaş ne demek.. Kardeşiniz daha çocuk, eşi ise kocaman bir adam.. Madem zorla evlendirip günahına girdi aileniz kardeşinizin, en azından şimdi sahip çıkın kimsesizler gibi ordan oraya sürüklemelerine izin vermeyin. Çok üzüldüm şuan gerçekten. Sevmiyordur da eşini zorla evlendirildiğine göre. Sahip çıkın boşansınlar dünyanın sonu değil ki.. Tekrar okuluna dönsün hayatını kursun kendi dengi biriyle evlensin. Köyde kaynanasına bakarak ömrünü heba etmesin... Çok üzüldüm gerçekten umarım bundan sonraki hayatı güzel olur

Kardeşini bile bile ateşemi attılar Annen baban kardeşiinin vebalini nasıl ödeyecekler eğerki durum böyle ise

Öyle saçma bir iş yapmışlar ki, ben burada ailenin iyi niyetli hareket ettiğine inanmiyorum ne yazık ki. Kız büyüdü sevgilisi olmaya başladı aman başımıza is açmadan verelim birine kurtulalim mantığı bu.

Hapisteki sevgili kızın kendi tercihi en azından. Hadi hapisteki sevgili ile gorusturmezsin, evlenmesine istemezsin anlarim. Siz bir de kızı zorla başkasıyla evlendirmissiniz.

Aklıma feriha dizisi geldi. Nerden baksan 5 yıllık dizi. Orada da kizcagizi kendinden 10 yaş büyük bir adama gelin etmeye çalışıyorlardı. Gerçekten böyle aileler var demek ki, biz dizi diye izliyorduk.

Ben sizin yerinizde olsam öz kardeşime böyle kötülük yapan anne babaya düşman olurum.

Peki siz hiç karşı çıkmadınız mı bu evliliğe?
Ben kac Senedir karsiyim zaten ama durumlar bu noktaya gelince babam annem sürekli israr edince bisey diyemedim kardesime dedim sonuna kadar .kocasiyla daha nisan falan yok bi görüsme oldu kardesim eve gelince sordum istiyomusun diye oda evet dedi bende bisey diyemedim

lisedeyken niaşnlı olmak atılma sebebi idi bir zmanlar yanlış mı hatırlıyorum hâlâ öyle mi ?

yoo gayet ciddiyim konu kerdeşimin hayatı mahvoldu diye açılmamış ki kardelşim köye gitmek istemiyor a getirilmiş... buraya kadar herşey normaldi de köye götürülmeye kalkınca kız isyan edince mi anormal olmuş??? farkındaysanız aile kızının arkasında köye gitmesin diye duruyor olayın her tarafı tuhaf... bence gitsin köye milyonlarca insan köyde yaşıyor yani

Çok rica ediyorum baş sayfayı tekrar okur musunuz ? Atladığınız yerler var sanırım gözünüzden kaçmış olabilir...

Uzaktan aahh vah etceğinize kardeşinizi yanınıza alın.

Çok rica ediyorum baş sayfayı tekrar okur musunuz ? Atladığınız yerler var sanırım gözünüzden kaçmış olabilir...
hayır okumam kzı oynaşırken aile çanak tutsun, köle olacağı adama veririken iyi, herkes bilsin köye gidecem imdat deyince herkes yetişsin ... üfff banane be milletin saçma sapan işlerinden ... kızı kimse tutmamış kol kanat germemiş herifin koynuna verirken iyiydi başımıza bela olmasın diye şimdi herkes başına üşüşmüş oldu cnm

Kardeş kardeş değil baş belası! Ne işi vardı itle kopukla Allah aşkına? Bence psikoloğa götürmeliydiniz. Gitsin otursun işi ne? Sanki kariyeri bitecek gibi yazmışsınız. Madem kriterleri bu kadar yüksekti neden olur olmaz adamların peşine düştü zamanında? Hayatının mahvolduğu falan yok bence.

Hiç tahammül edemiyorum küçük yaşta koca peşine düşen kızlara!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…