Kardesimin hayati mahvoldu!

Yabancının yaptığı kötülük sineye cekilir de anne babanın ki unutulmaz bence.
Kızı kurtarayim derken ancak bu kadar kötülük yapılabilir.
İlk etapta çocuğu olmadan bosanacak. Davayı açar açmaz avukata verip kaybolsun bir süre.
Siz yurtdisindaymissiniz imkaniniz varsa yanınıza alın bir süre.
Davadan davaya gelir.

senin ben ağzını öpeyim ..... aile de maşallah ama yani şimdi destek önemli biliyorsun ...

İnanamıyorum size , kardeşiniz yiğeniniz , çocuğunuz yok mu ? Oynaşmak ne demek ?
Büyük konuşmayın , nasıl bir düşünce, nedir bu öfke, bizler küçüklere doğruyu eğriyi öğretmek ile mükellefiz .

Çocuklarımız bizim aynamızdır . ne ekersen onu biçeriz...

eee tamam kız bunalrı yaparken bu hale sokarken aile neredeymiş şimdi mi üzülmişler köye gidiyor diye.... hayret birşey ben de çocuk oldum benim de yeğenlerim var 16 yaşında anca oturur ders çalışır öyle birşey yaparsa da önümüze gelenle evlendirmeyiz şimdiye durmuşlar köye gitmeye kalkınca mı ayaklanmıiş millet maksat şehirde kalalım mı burada yoksa kardeşin hayatı mı soruyorum size .... bir kız hapisteki bir çocukla çıkma raddesine nasıl gelir???? nasıl bir sevgi ilgi eksikliği nasıl bir kurtulma isteği yaaa üfff modern olmayı bile becermiyor bu toplum yaaaa çakma çakma anlayışlar birşeyler

gerçi tabii oynaşlmış bile olması pek muhtemel değil çünkü kızın kendine yaptığı ya da sizin dille konuşayım seviyeli bir ilişki yaşamaya başladığı arkadaşı hapiste

Son düzenleme:
Aile içinde baskı zaman zaman bu yaştaki çocukların yanlış karar verip evde bulamadığı sevgiyi dışarda aramalarına sebep olabiliyor.

Yanlış insanlar ile görüşebiliyorlar. Burda ailenin sabırlı olup doğruyu göstermesi gerektiğine inanıyorum . Dediğim gibi yanlış yapan çocuklar da bizlerin katkısı büyük...

Bravo yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek. Şu ailelerin aman kızımın adı çıkmasın mantığından iğreniyorum!!
Kızın hayatını mahvetmişsiniz ailece. Kusura bakmayın ama nasıl bir aileyse artık.
Bu arada hiçbir öneriye sıcak yaklaşmıyorsunuz. Ne yapmamız lazım?? Ben yanıma alayım kardeşinizi hayatı kurtulsun kızcağızın. Boşansa da bu sefer eşi rahat bırakmaz. En mantıklı çözüm sizin yanınıza almanız ama ona da yanaşmıyorsunuz. Kocam istemez diye. Siz kendi başınıza bir birey değil misiniz Allah aşkına. Her kararınızı eşinize göre mi alıyorsunuz?
Unutmayın eş her zaman bulunur ama aile kardeş her zaman bulunmaz.

en azından hatalarını farkındalar aileniz kardeşinizi yanına getirsin ... işe girsin çalışsın hayatını devam ettirsin.

yaaa evet aile tek yürek olsun çocuğa anlayış göstersin sevgi yumağı olup birbirlerinin sorunlarını dinlesin, konuşarak çözsünler herkes anlayıs pıtırcığı olsun....benim de temennim bu yönde

Bu medya olsun şarkılar olsun aşkı o kadar yüceltiyorlar ki kızlar hep bunun peşinde koşuyorlar ki bazı kızların 4 5 sevgilisi olabiliyor ergenlikte büyüklerde ilgilenmeyince sonuçlar felaketle sonuçlanıyor

Doğru tespit katılıyorum.

ağzına sağlık zor olan o kıza doğru yolu gösterip çevreye kulak tıkayıp kızı hapiste ki sevgiliden kurtarmak
kolay olan evlendirdiğinin kim olduğuna bakmadan verip kızı kurtulmaktı hem de böylece millet susardı
vallahi heralde hapiste kiyle evlendirseler bundan kötü olmazdı en azından kıza kendin seçtin denirdi en azından onla yaşıt gibilermiş

ama bir şey söylemek istiyorum bu kızcağız da zaten bu kendini evlendirmek istedikleri sübyancı kılıklı kocasıyla evlenmemek içinde biraz gitmiş bu hapiste ki çocuğu bulmuş
kızı yine o çocuğa iten aile ve çevre baskısı

"Bir hayat nasıl mahvedilir"in örneği olmuş kardeşinizin hayatı.
Ne yapılır böyle bir durumda bilemedim ki...

sen 94 doğumlusun 3,5 yaşında kızın var,abin kötü alışkanlıklaır var,10 yaaşında bir kardeşin daha var ,18 yaşındaki kardeşinin evlendirmişler ve ailenin maddi olarak durumu kötü.
bir evladına da mı yetemedi bu aile .sen mutlusun hadi dicem sen de mutsuzmuşsun.yurtdışına gittin ailene faydan olur diyecem o da yok. bilmiyorum bu kadar erken evlenmek evlendirmek nedendir?

Konu sahibi kız kardeşininle temasa geç onunla konuş sonra para yolla ancak maddi olarak yardımda bulunabilirsin o da avukat tutup o sevmediği zorla evlendirildiği erkekten yakasını kurtarsın , umarım eşin bu para yardımına engel olmaz şu an acilen yapman gereken bunlar yoksa genelde zorla evlendirilen kızlar başka erkek bulup onunla kaçıyor felaket üzerine felaketle zincirleme gider annen babanda kahrından ,ölür , namus meselesi ya hani parayıda posta yoluyla yolla , kimliği ile alabilir , postayla yollaman daha mantıklı şubeleri bankadan fazla ve yaygın olduğundan

4 çocuk gözünüzü seveyim bakamayacağınız çocuğu yapmayın yaaaa.... korunmak pahalı bir şey değil ki... devletten para alıyonuz da 5 sene sonra bir tarafınızdan çıkıyro o pararlar işte böyle Dizi yapsan amma uçmuşlar derler yaaaa

Bakamadıkları gibi analar birde ergenliğe geldiklerinde ilgilenmiyorlar, çocuklar hep çocuk kalmıyor sorunları büyüyor

Boğaz dediğin kılık kıyafet, krem, parfüm , markalı ayakkabı, eğitim ücreti, daha neler neler ,vicdansız anneler hemen evlendirme peşinde kolaya kaçıyorlar başımdan defolup gitsin gibiler
evet sonra vaaayyy köye gitmesin çok üzülüyoruz. bir an önce evlensin bir boğaz eksilsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…