- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
senin ben ağzını öpeyim ..... aile de maşallah ama yani şimdi destek önemli biliyorsun ...Kardeş kardeş değil baş belası! Ne işi vardı itle kopukla Allah aşkına? Bence psikoloğa götürmeliydiniz. Gitsin otursun işi ne? Sanki kariyeri bitecek gibi yazmışsınız. Madem kriterleri bu kadar yüksekti neden olur olmaz adamların peşine düştü zamanında? Hayatının mahvolduğu falan yok bence.
Hiç tahammül edemiyorum küçük yaşta koca peşine düşen kızlara!
İnanamıyorum size , kardeşiniz yiğeniniz , çocuğunuz yok mu ? Oynaşmak ne demek ?hayır okumam kzı oynaşırken aile çanak tutsun, köle olacağı adama veririken iyi, herkes bilsin köye gidecem imdat deyince herkes yetişsin ... üfff banane be milletin saçma sapan işlerinden ... kızı kimse tutmamış kol kanat germemiş herifin koynuna verirken iyiydi başımıza bela olmasın diye şimdi herkes başına üşüşmüş oldu cnm
eee tamam kız bunalrı yaparken bu hale sokarken aile neredeymiş şimdi mi üzülmişler köye gidiyor diye.... hayret birşey ben de çocuk oldum benim de yeğenlerim var 16 yaşında anca oturur ders çalışır öyle birşey yaparsa da önümüze gelenle evlendirmeyiz şimdiye durmuşlar köye gitmeye kalkınca mı ayaklanmıiş millet maksat şehirde kalalım mı burada yoksa kardeşin hayatı mı soruyorum size .... bir kız hapisteki bir çocukla çıkma raddesine nasıl gelir???? nasıl bir sevgi ilgi eksikliği nasıl bir kurtulma isteği yaaa üfff modern olmayı bile becermiyor bu toplum yaaaa çakma çakma anlayışlar birşeylerİnanamıyorum size , kardeşiniz yiğeniniz , çocuğunuz yok mu ? Oynaşmak ne demek ?
Büyük konuşmayın , nasıl bir düşünce, nedir bu öfke, bizler küçüklere doğruyu eğriyi öğretmek ile mükellefiz .
Çocuklarımız bizim aynamızdır . ne ekersen onu biçeriz...
Aile içinde baskı zaman zaman bu yaştaki çocukların yanlış karar verip evde bulamadığı sevgiyi dışarda aramalarına sebep olabiliyor.eee tamam kız bunalrı yaparken bu hale sokarken aile neredeymiş şimdi mi üzülmişler köye gidiyor diye.... hayret birşey ben de çocuk oldum benim de yeğenlerim var 16 yaşında anca oturur ders çalışır öyle birşey yaparsa da önümüze gelenle evlendirmeyiz şimdiye durmuşlar köye gitmeye kalkınca mı ayaklanmıiş millet maksat şehirde kalalım mı burada yoksa kardeşin hayatı mı soruyorum size .... bir kız hapisteki bir çocukla çıkma raddesine nasıl gelir???? nasıl bir sevgi ilgi eksikliği nasıl bir kurtulma isteği yaaa üfff modern olmayı bile becermiyor bu toplum yaaaa çakma çakma anlayışlar birşeyler
Aile içinde baskı zaman zaman bu yaştaki çocukların yanlış karar verip evde bulamadığı sevgiyi dışarda aramalarına sebep olabiliyor.
Yanlış insanlar ile görüşebiliyorlar. Burda ailenin sabırlı olup doğruyu göstermesi gerektiğine inanıyorum . Dediğim gibi yanlış yapan çocuklar da bizlerin katkısı büyük...
Doğru tespit katılıyorum.Bu medya olsun şarkılar olsun aşkı o kadar yüceltiyorlar ki kızlar hep bunun peşinde koşuyorlar ki bazı kızların 4 5 sevgilisi olabiliyor ergenlikte büyüklerde ilgilenmeyince sonuçlar felaketle sonuçlanıyor
ağzına sağlık zor olan o kıza doğru yolu gösterip çevreye kulak tıkayıp kızı hapiste ki sevgiliden kurtarmakÖyle saçma bir iş yapmışlar ki, ben burada ailenin iyi niyetli hareket ettiğine inanmiyorum ne yazık ki. Kız büyüdü sevgilisi olmaya başladı aman başımıza is açmadan verelim birine kurtulalim mantığı bu.
Hapisteki sevgili kızın kendi tercihi en azından. Hadi hapisteki sevgili ile gorusturmezsin, evlenmesine istemezsin anlarim. Siz bir de kızı zorla başkasıyla evlendirmissiniz.
Aklıma feriha dizisi geldi. Nerden baksan 5 yıllık dizi. Orada da kizcagizi kendinden 10 yaş büyük bir adama gelin etmeye çalışıyorlardı. Gerçekten böyle aileler var demek ki, biz dizi diye izliyorduk.
Ben sizin yerinizde olsam öz kardeşime böyle kötülük yapan anne babaya düşman olurum.
ama bir şey söylemek istiyorum bu kızcağız da zaten bu kendini evlendirmek istedikleri sübyancı kılıklı kocasıyla evlenmemek içinde biraz gitmiş bu hapiste ki çocuğu bulmuşKardeş kardeş değil baş belası! Ne işi vardı itle kopukla Allah aşkına? Bence psikoloğa götürmeliydiniz. Gitsin otursun işi ne? Sanki kariyeri bitecek gibi yazmışsınız. Madem kriterleri bu kadar yüksekti neden olur olmaz adamların peşine düştü zamanında? Hayatının mahvolduğu falan yok bence.
Hiç tahammül edemiyorum küçük yaşta koca peşine düşen kızlara!
4 çocukgözünüzü seveyim bakamayacağınız çocuğu yapmayın yaaaa.... korunmak pahalı bir şey değil ki... devletten para alıyonuz da 5 sene sonra bir tarafınızdan çıkıyro o pararlar işte böyle Dizi yapsan amma uçmuşlar derler yaaaa
evet sonra vaaayyy köye gitmesin çok üzülüyoruz. bir an önce evlensin bir boğaz eksilsin ....Bakamadıkları gibi analar birde ergenliğe geldiklerinde ilgilenmiyorlar, çocuklar hep çocuk kalmıyor sorunları büyüyor
evet sonra vaaayyy köye gitmesin çok üzülüyoruz. bir an önce evlensin bir boğaz eksilsin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?