kardesimin karisi dogrumu soyluyor bahane mi?

+11111
Yazdıklarınız Çok rahatsız edici konu sahibi
Resmen cocuklari olmadigina sevinmis ve kendi cocugunu gozlerine sokmus. Kadinin zaten cocuk ozlemi var kocasi senin cocugunu severken ne dusunur ne hisseder. Ne kadar kotu kalpli bir insansiniz ya Allah sizin gibi dusunenlerden korusun uzak etsin. Hala da evine kabul etmiyor kardesimi diye burda konus aciyosuniz. Ah benim gorumcem olacaktiniz kiiii varya Burka

Bari yegenını sevsın buyumesını gorsun hıssını gelınınıze hıssettırttınız mı
Bel altı vurmussunuzda
Yanı durum okadar kotu vah vah barı yegenını sevsın mahsun...

Sızın cocugunuz olmasa bırı evınıze bu sozlerle gelse gercekten ne hıssederdınız
Bunu bılmeden farkında olmadan aslında ıyı nıyetle yaptıgınızı bılıyorum fakat kımse münecccin degıl gercek hıslerınızı bılemez

Bence gelınınız gercekten coookkk zor zamanlar gecırmıs ve sızde yanlıs anlasılabılecek davranıs sergılemıssınız

Yanlis anlamayin da kimseyi istemiyorsa neden evlendi demissiniz. Evlendi diye sizi surekli agirlamak zorunda degil.
Ben tup bebek tedavisi gormedim ama normal hamile halimle gorumceme gelme bu halimle cocuklarini cekemem de demisimdir. Hic de alinmadi sagolsun nedenini anlamisti.
Siz de biraz anlayisli olun uzerine gitmeyin bence

Bu da "baaakk benim cocugum var ama senin yoook kardesim benim cocugumu seviyoooo" demenin bir yolu olmus.

1.5 yildir abisinin evini gormemis. 2 gunden birsey olmazdi diye düşünüyorum. Yardımcı da olurdu. Bahane gibi geldi bana.

Niye seviniyim çocuğu olmamasına

45 yaşında 1 yıldır menepoza girmiş buyüzden olması çok çok zor ama mucizeler olabiliyor hayatta ben her duamda onlara da çocuk diliyorum gerçekten kalpten istiyorum çünkü.
Kocası / kardeşim "benim çocuğumu" yeğenini sevmiyordu kucağına bile almadı hiç öpmedi onun yanında, sadece oynuyorlardı dedim. 26 yaşındaki bir erkekle evlenip evlenmeden önce sahte raporlarlabenim çocuğum olabilirmiş diye kandırırken düşünseydi bu konuyu ozaman

1.5 yildir abisinin evini gormemis. 2 gunden birsey olmazdi diye düşünüyorum. Yardımcı da olurdu. Bahane gibi geldi bana.

aklıma "vah kardeşim.. kendi çocuğun olmuyo al benimkini sev" birde
"ah yavrum balım canım oğlum" diye gözüne soka soka sevenn görümce/kayınlardan geldi kusura bakmayın
öyle bir izlenim veriyorsunuz çünkü

öyle de olabilir kabul etmek istemiyor da olabilir. ev onun evi. kardeşinin karısı olabilir kardeşin ona söz geçiremiyor da olabilir. olabilir de olabilir. herkes muhteşem gelin vs olmak zorunda değil. benim kardeşimin eşi benimle görüşmek istemese ben de onunla görüşmek istemem kardeşim evinde mutlu huzurlu ise görüşmemeyi de dert etmem.

Ay bu ablalar kardeşlerini bu kadar düşünmese ölürler.. yazık o kızcağıza ya.. niyetinizi anlamış iyice gücenmiş ki elini ayağını çekmiş.. 3.defa düşük yapan bi kadın olarak öyle iyi anlıyorum ki onu.. kimseye acıyıp üzülmeyin.. sizin çocuğunuz sizindir onun üstünde dayısı da olsa annecilik babacılık oynayamaz..

Tamam ama bu yine sizi ilgilendirmez ki ?Kendi hallerine bırakın insanları..

Ah yavrum canım vs diye bir kere söyledim yanında , oğlum o sandalyede otururken kucağına gitmek istedi o da yanlışlıkla olmuş gibi dirseğiyle vurdu düşürdü yere dudağı patladı, kanadı bir tek ozaman canım vs diyesevdim dudağı kanayan çocuğumu o üzülmesin diye öylece bırakamadım pardon. Bir kere de tokat attı çocuğuma " refleks" olarak ozaman kucağıma aldım yanımda.onun için de pardon

Aslında tüm bu tepkinin sebebi anlaşıldı

45 yaşında ve 26 yaşında Adam ile evlenmiş

Bebek olayı hayatında sıkıntı olmuş vs muhtemelen sizlerin de eşini doldurduğunuzu düşünmüş

Oğlum 11 aylık ikin görümcem düşük yaptı uzun süre görünmez olmak istedim

Asla ona gitmedim aramadım vs vs

Ne zaman o toparlandı kendini hazır hissetti o geldi

Tüp bebek süreci garip insanlar farklı farklı

Görümcem tüp bebek yaparken bana söylemediğinde de anladım mesela zira oğluma hediye yağdırır gider gelirdi işte onu Mutlu etmeye çalışırdı

Ben ise uzak olmak isterdim ama amirim ben tüp bebek tedavisi olurken 8 aylık hamileydi hergün onun bebeğinde konuşurduk

Kişiler farklı gelin hanımı da olduğu gibi kabul edin

Mesafe iyidir yalnız kardeşiniz onu seçip evlenmiş yaş farkı vs önemli değil demek ki

O iftar sofrası vs de bir tepkiymiş bence

yok artık!!
onun için de sizin için de hiç muhattap olmamak
bu arada oğlunuza refleks olarak bile vurduysa kıracaktınız o elini!!!

1.5 yıllık evlilik için tüp bebek erken bir tercih mi acaba? Yani daha evlilik oturmadan bebek sahibi olmak için tedavi görmeyi benim kafam almıyor

Yardimci olmak icin ne yapabilirim, uc yasinda oglum var, 8 ay once "ben onu gormek istemiyorum birdaha" dedi, beni evine de kabul etmiyor oglumdan dolayi. Yemek yapip yolliyim dedim istemediler.
Hayret birsey neden istemiyormuş allahın suursuzu

İyi de o kadınla neden görüşürsünüz yani o istese halen Görüşeceksiniz kardeşiniz yeğenini sevsin diye

3 yaşındaki çocuğa tokat atan kadın kapıdan giremez anında da evimden kovulur

Eşin ne dedi bu işe

evine kendini zorla yatılı davet ettiren birini bahanesiz reddederdim ben.

dolayısı ile doğrudur ilaçlar vs. ilaçları bahane etmek zorunda değil yani rahatça olmaz diyebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…