+11111Ya siz ne yaptiginizin farkinda misiniz? Gercekten cok sinirlendim yazik o kadina hic duygularini dusundunuz mu yegenini sevsinmismis. Rahat birakin artik kadini.
Resmen cocuklari olmadigina sevinmis ve kendi cocugunu gozlerine sokmus. Kadinin zaten cocuk ozlemi var kocasi senin cocugunu severken ne dusunur ne hisseder. Ne kadar kotu kalpli bir insansiniz ya Allah sizin gibi dusunenlerden korusun uzak etsin. Hala da evine kabul etmiyor kardesimi diye burda konus aciyosuniz. Ah benim gorumcem olacaktiniz kiiii varya+11111
Yazdıklarınız Çok rahatsız edici konu sahibi
Bari yegenını sevsın buyumesını gorsun hıssını gelınınıze hıssettırttınız mıÖncesinde ayda 1 kere bize geliyorlardı , 3 ayda birde biz onlara gidiyorduk. Oğlum bana annededikçe kötü oluyormuş.
Tüp bebekle bile hamile kalması çok çok çok az ihtimal demiş doktor çünkü yumurtası yokmuş hiç artık menepoza girmiş. Ben de kardeşimin çocuğu olmıycak bari yiğenini sevsin büyümesini görsün istiyordum, kardeşim çok istiyor yani istiyordu baba olmak bari yiğenini bol bol görsün onda hevesini alsın dedim. Bize geldiklerinde dayısıyla oynuyorlardı kardeşimin o hevesini gördüğü için istemedi bence yoksa sokakta tvde heryerde anne diyor çocuklar.
Bu da "baaakk benim cocugum var ama senin yoook kardesim benim cocugumu seviyoooo" demenin bir yolu olmus.Öncesinde ayda 1 kere bize geliyorlardı , 3 ayda birde biz onlara gidiyorduk. Oğlum bana annededikçe kötü oluyormuş.
Tüp bebekle bile hamile kalması çok çok çok az ihtimal demiş doktor çünkü yumurtası yokmuş hiç artık menepoza girmiş. Ben de kardeşimin çocuğu olmıycak bari yiğenini sevsin büyümesini görsün istiyordum, kardeşim çok istiyor yani istiyordu baba olmak bari yiğenini bol bol görsün onda hevesini alsın dedim. Bize geldiklerinde dayısıyla oynuyorlardı kardeşimin o hevesini gördüğü için istemedi bence yoksa sokakta tvde heryerde anne diyor çocuklar.
Resmen cocuklari olmadigina sevinmis ve kendi cocugunu gozlerine sokmus. Kadinin zaten cocuk ozlemi var kocasi senin cocugunu severken ne dusunur ne hisseder. Ne kadar kotu kalpli bir insansiniz ya Allah sizin gibi dusunenlerden korusun uzak etsin. Hala da evine kabul etmiyor kardesimi diye burda konus aciyosuniz. Ah benim gorumcem olacaktiniz kiiii varyaBurka
aklıma "vah kardeşim.. kendi çocuğun olmuyo al benimkini sev" birdeÖncesinde ayda 1 kere bize geliyorlardı , 3 ayda birde biz onlara gidiyorduk. Oğlum bana annededikçe kötü oluyormuş.
Tup bebek tedavisinde, yumurta toplama islemi oncesinde ilac kullanirken ne gibi yan etkiler olur?
Derdim bu degil ama alakali.
Babamin ikinci esinden olan kizkardesim (18 yasinda) 15 tatilde kafasi dagilsin diye bize geldi ,bizde birkac gun kaldiktan sonra 2 gun ( donus bileti alindi) erkek kardesimde yani abisinde kalmak istedi,( 1,5 yillik evliler kardesim daha hic evlerini gormedi bile) karisi kabul etmedi, sebebi
Yumurta toplama oncesi kullandigi ilaclarin yanetkisi varmis?
Tup bebek yapmadigim icin bilmiyorum, bu gercek bir sebep mi yoksa bahane mi?
Not: 1,5 yilda ben 4 kere gittim evine, annem 2 kere baskakimse gitmedi, babam bile
Ay bu ablalar kardeşlerini bu kadar düşünmese ölürler.. yazık o kızcağıza ya.. niyetinizi anlamış iyice gücenmiş ki elini ayağını çekmiş.. 3.defa düşük yapan bi kadın olarak öyle iyi anlıyorum ki onu.. kimseye acıyıp üzülmeyin.. sizin çocuğunuz sizindir onun üstünde dayısı da olsa annecilik babacılık oynayamaz..Öncesinde ayda 1 kere bize geliyorlardı , 3 ayda birde biz onlara gidiyorduk. Oğlum bana annededikçe kötü oluyormuş.
Tamam ama bu yine sizi ilgilendirmez ki ?Kendi hallerine bırakın insanları..Niye seviniyim çocuğu olmamasına
45 yaşında 1 yıldır menepoza girmiş buyüzden olması çok çok zor ama mucizeler olabiliyor hayatta ben her duamda onlara da çocuk diliyorum gerçekten kalpten istiyorum çünkü.
Kocası / kardeşim "benim çocuğumu" yeğenini sevmiyordu kucağına bile almadı hiç öpmedi onun yanında, sadece oynuyorlardı dedim. 26 yaşındaki bir erkekle evlenip evlenmeden önce sahte raporlarlabenim çocuğum olabilirmiş diye kandırırken düşünseydi bu konuyu ozaman
aklıma "vah kardeşim.. kendi çocuğun olmuyo al benimkini sev" birde
"ah yavrum balım canım oğlum" diye gözüne soka soka sevenn görümce/kayınlardan geldi kusura bakmayın
öyle bir izlenim veriyorsunuz çünkü
Niye seviniyim çocuğu olmamasına
45 yaşında 1 yıldır menepoza girmiş buyüzden olması çok çok zor ama mucizeler olabiliyor hayatta ben her duamda onlara da çocuk diliyorum gerçekten kalpten istiyorum çünkü.
Kocası / kardeşim "benim çocuğumu" yeğenini sevmiyordu kucağına bile almadı hiç öpmedi onun yanında, sadece oynuyorlardı dedim. 26 yaşındaki bir erkekle evlenip evlenmeden önce sahte raporlarlabenim çocuğum olabilirmiş diye kandırırken düşünseydi bu konuyu ozaman
yok artık!!Ah yavrum canım vs diye bir kere söyledim yanında , oğlum o sandalyede otururken kucağına gitmek istedi o da yanlışlıkla olmuş gibi dirseğiyle vurdu düşürdü yere dudağı patladı, kanadı bir tek ozaman canım vs diyesevdim dudağı kanayan çocuğumu o üzülmesin diye öylece bırakamadım pardon. Bir kere de tokat attı çocuğuma " refleks" olarak ozaman kucağıma aldım yanımda.onun için de pardon
Hayret birsey neden istemiyormuş allahın suursuzuYardimci olmak icin ne yapabilirim, uc yasinda oglum var, 8 ay once "ben onu gormek istemiyorum birdaha" dedi, beni evine de kabul etmiyor oglumdan dolayi. Yemek yapip yolliyim dedim istemediler.
Ah yavrum canım vs diye bir kere söyledim yanında , oğlum o sandalyede otururken kucağına gitmek istedi o da yanlışlıkla olmuş gibi dirseğiyle vurdu düşürdü yere dudağı patladı, kanadı bir tek ozaman canım vs diyesevdim dudağı kanayan çocuğumu o üzülmesin diye öylece bırakamadım pardon. Bir kere de tokat attı çocuğuma " refleks" olarak ozaman kucağıma aldım yanımda.onun için de pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?