kardesimin karisi dogrumu soyluyor bahane mi?

Kesinlikle katiliyorum ayni durumu bende yasiyorum. 2,5 yillik evliyim kayinvalidem evime sadece bir defa geldi bende ssdece bayramlarda giderim bunun en buyuk sebebi esim cunku kendisi kimseyi gormek istemiyor biz en buyuk kavgalarimizi hadi annenlere gidelim dedigimde yasiyoruz bende artik demiyorum ama kayinvalideme sorsan ben oglunu ondan koparttim...

Çocuk onun yanında oturuyordu ben sofra hazırlıyordum. Kucağımdan indirmesem kadını üzmek için çocuğunu kucağına alıyor olur bıraksam neden ilgilenmedin!

Kusura bakmayın da bi kere uyurken benim oğlum da göğsümü kopartacak kadar ısırmıstı ve bırakmamıstı bende o an sokla duvara mı fırlatsaydım cocugu? Hic
Bir mazareti olamaz .. o cocuk bunları kavrayacak yaşta olsa zaten yapmaz.. sizin gibi düsünebilmesi icin daha cok yıllar var önünde.. kadını sevmeyebilir.. aynı gelinin kendisini sevmediği gibi gayet olası.. ama cocuk bu hoplar zıplar duvar da boyar anne sürekli sürekli peşinde olsada oluyo yani kendimden biliyorum öyle anlık ki yaptıkları yetisemezsiniz..

yan etkileri olabilir dogru soyluyor da olabilir ama bana öyle geldi ki herkes bu kadar az gittigine göre pek hoslanmıyorsunuz gelinden

+150000

Siz gelinden nefret ediyorsunuz gercekten bir arkadasin dedigi gibi oyle yerlere cektiniz ki konuyu insanlar laf soylesin de iciniz sogusun diye..

Ben tup bebek tedavisi gorurken gorumcem sevgili kardesi cocuk sevgisi tatsin diye cocugunu kocamin onune atip dursa o gorumceden de tum ailesinden de nefret ederim, psikolojim kaldirmaz o vicdansizligi.

Cocugunun olmamasinin onda yarattigi travmayi dusundunuz mu hic?

Ayrica su kadina onyargiyla yaklasanlar; bir erkek kendinden cok kucuk biriyle evlenebiliyor da neden kadin evlenince "yanlis evlilik" oluyor o?
Mesela cocuk gelinler icin de "yanlis evlilik" diyor musunuz?

Ya siz ne kdr merhametsiz bi insansiniz bu nasıl bi düşünce yapısı sizin evladiniz var Allah'ta bağışlasın size fakat evlat sahibi olamamak nasıl bi duygu siz biliomusunuz lütfen huzur verin kadına gelininizinde gözüne sokmayin cocugunuzu kusura bakmayinda tam bi gorumcesiniz yani

Ben de hic yan etki olmadi.ne agri ne sizi.normal hayatima devam ettim 2 kez tup bebek yaptirdim ikisindede gule oynaya.misafir gelsese fark etmezzdi yani.tabi baakasinda belki baska etkileri oluyordur bilemem.aanki azicik bahane etmis gibi ama kisiden kisiye degisir tabi.esimin se yigenlerri fazlasiyla yaramaazdi kucukken ama oyle boyle degil evin alti ustune gelirdi bize geldiklerinde.avuclarimi sikardim artik tirnaklarim batardi avuc iclerime.ama hicbir zaman onlaari istememezlik etmedimm.simdi benimde 2 cocugum var yeri geliyor ayni yaramazliklari yapiyorlar.biri benim cocuklarimi istemese hayatimda en cok gucume giden sey bu olurdu herhalde.bu kisimda ayip etmis gercekten.cocugu olunca anlar(umarim basarili olur tup bebegi)yalniz cocugu olunca asil yandiniz gibi geeldi bana.yanina yaklastirmaz kimseyi cocugunun:))

Kusura bakma da Yengesi bile olsa yanlışlıkla nasıl vururmus çocuğuna ve sen bunu bilmene rağmen evine istemiyor bizi diye yakinirsin? Bu kadar saçma bir aile ilişkisi görmedim.
Kadın 45 yaşında, 26 yaşındaki adamı sahte belgeler ile kandirmis, abla desen çocuğuna vurulan göz yumuyor hala bizi evde istemiyor diye söyleniyor.
Kadın zaten sahtekar ise mesafenizi koyup görüşmeyin. Kardesinizi eve çağırın yeğeni dayı özlem gidersinler

Bundan sonra tek yapmanız gereken uzak durmak.kardeşinizle görüşün sadece.

Pardon ben yukariyi okumadim.istememe nedeni yaramazlik degilmis.cocugu yok diye dayanamiyormus.bu dogrudur cunku cocugunun olmamasi cok cok zor bir durum bir insan icin

Ya neden özür diliosun cocuguna zarar vermiş sen hala eve misafir kabul etmemesinden bahsediosun benim evladıma biri vursa o ellerini kırarım siz bide özür dilemissiniz kadindada var bi hainlik siz ne şartlarda olursanız olun asla ve asla bu kadınla gorusmeyin evladinizin sağlığı açısından

Uay yazdiklariniz gercekaaw hic normal degil yaptiklari.yas olayini falan gectim de (bu kardesinizle onu ilgilendirir kardesiniz kabul etmis belki kardesiniz demistir aileme simdilik soylemeyelim diye tepkinizden cekindigi icin)ama cocugunuza tokat atmak nedir ya.paralarim cocuguma tokat atani

Ben bir yere çekmedim sorulara cevap verdim, çocuğumu önüne atıp durmadım ayda 1 kere 45 dakika görüştük. Her gün görüşmek istemedim. Onun çocuğu olmuyor diye benim çocuğum da dayısını görmiycek mi ne saçmalık

yorumları ne kadar abartmıssınız yahu ne dense aaa ozaman sen boylesin baska bisey dese aaa ozaman soylesin:) merak etmis sormus istemedigi icin bahanemi ediyor diye iliskileride pek iyi degil anlasılan sıkı fıkı olunsa bilirdi

fesatsiniz.. resmen kiskandirmaya girer bu durum.. ne demek cocuk hasretini gidersn. kimse kimsenin cocuguyla hasreti dinmey. acisi gecmez.. en fazla ici daha cok ezilir.. sizde az degilsiniz belli..gözüne gözüne sokmussunuz

cnm yumurta toplama öncesinde ağır ilaçlar kullanılıyor iğneler gibi ve her bünye ayni değil
ilaçlar yan etki yapmasa bile o kadar zor bir süreç ki yasamayan bilemez ben o donemde kayinvalidemleri bile kabul etmedim eşimin cok sevdiği ailesini kabul edemedim
birazcık anlayısli olalım kabul etmediyse haklı sebepleri vardır ben o dönemde kocama bile zor tahammül ediyordum insanın elinde olmayan bi durum psikolojikten cok zor bi süreç ins guzel sonuçlar alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…