Kesinlikle katiliyorum ayni durumu bende yasiyorum. 2,5 yillik evliyim kayinvalidem evime sadece bir defa geldi bende ssdece bayramlarda giderim bunun en buyuk sebebi esim cunku kendisi kimseyi gormek istemiyor biz en buyuk kavgalarimizi hadi annenlere gidelim dedigimde yasiyoruz bende artik demiyorum ama kayinvalideme sorsan ben oglunu ondan koparttim...Bu arada tum gorumce ve kayınvalıdelere soylemek ıstedıgım bırsey var
Kardesınızın oglunuzun evıne 1 yılda 3 den fazla gıtmedıysenız gıdemedıysenız bu gelının degıl kardesınızın oglunuzun sucu
Kımse kımseyı sevmek dort dortluk hurmet etmek zorunda degıl
Oglunuz veya kardesınız aradakı dengeyı kurar herzaman hemen gelıne mesafelı demek en kolayı kımse bızım yogurdumuz ekşi demıyor
Eger oglunuz gorusmek ıstese emın olun o eve daha fazla davet edılmıs olurdunuz
Bunları bı görümce bır gelın bır elti ve dısardan bırı olarak soyluyorum
Mesala benım evımı kayınpederımde kayınvalıdemde kaynımda daha hala gormedı 1 sene oldu tasınalı nerdeyse
Kızım 1 yasınďa dogdugunda gorduler okadar
Sorsanız sebep oglumuz hanımköylu oldu ondan derler halbukı ben naptımsa esımı aılesıyle gorusmeye ıkna edemedıgım gıbı benımde gorusmemı ıstemez
Yanı hıcbırsey bıldıgınız gıbı gorundugu gıbı olmayabılır
Sız hep ıyı nıyetlı olun
45 yaşında kadın çocuğa durduk yere tokat atmaz kanımca.
eğer çok hareketli agresif bir çocuksa ısırdı mı bırakmıyorsa vs yapmıştır.
madem gözünüzün önünde oluyor çocuğunuza neden uslu durmasını sağlamıyorsunuz? ısırınca müdahale etmiyorsunuz yada üstüne çıkınca vs?
kadını sevmediğiniz o kadar belli ki açtığınız konuyu başka şeylere çektiniz sırf insanlar laf söylesin de içiniz soğusun diye.
böyle olayları asla tek ağızdan dinleyip karar vermem ben çok algı manipülasyonu yapılabiliyor.
bir de çocuklarını çok şımartıp insanlara zarar vermesine müdahale etmeyen ailelere antipati ile yaklaşıyorum.
Kusura bakmayın da bi kere uyurken benim oğlum da göğsümü kopartacak kadar ısırmıstı ve bırakmamıstı bende o an sokla duvara mı fırlatsaydım cocugu? Hic45 yaşında kadın çocuğa durduk yere tokat atmaz kanımca.
madem gözünüzün önünde oluyor çocuğunuza neden uslu durmasını sağlamıyorsunuz? ısırınca müdahale etmiyorsunuz yada üstüne çıkınca vs?
kadını sevmediğiniz o kadar belli ki açtığınız konuyu başka şeylere çektiniz sırf insanlar laf söylesin de içiniz soğusun diye.
böyle olayları asla tek ağızdan dinleyip karar vermem ben çok algı manipülasyonu yapılabiliyor.
bir de çocuklarını çok şımartıp insanlara zarar vermesine müdahale etmeyen ailelere antipati ile yaklaşıyorum.
+15000045 yaşında kadın çocuğa durduk yere tokat atmaz kanımca.
Öncesinde ayda 1 kere bize geliyorlardı , 3 ayda birde biz onlara gidiyorduk. Oğlum bana annededikçe kötü oluyormuş.
Tüp bebekle bile hamile kalması çok çok çok az ihtimal demiş doktor çünkü yumurtası yokmuş hiç artık menepoza girmiş. Ben de kardeşimin çocuğu olmıycak bari yiğenini sevsin büyümesini görsün istiyordum, kardeşim çok istiyor yani istiyordu baba olmak bari yiğenini bol bol görsün onda hevesini alsın dedim. Bize geldiklerinde dayısıyla oynuyorlardı kardeşimin o hevesini gördüğü için istemedi bence yoksa sokakta tvde heryerde anne diyor çocuklar.
Ya siz ne kdr merhametsiz bi insansiniz bu nasıl bi düşünce yapısı sizin evladiniz var Allah'ta bağışlasın size fakat evlat sahibi olamamak nasıl bi duygu siz biliomusunuz lütfen huzur verin kadına gelininizinde gözüne sokmayin cocugunuzu kusura bakmayinda tam bi gorumcesiniz yaniÖncesinde ayda 1 kere bize geliyorlardı , 3 ayda birde biz onlara gidiyorduk. Oğlum bana annededikçe kötü oluyormuş.
Tüp bebekle bile hamile kalması çok çok çok az ihtimal demiş doktor çünkü yumurtası yokmuş hiç artık menepoza girmiş. Ben de kardeşimin çocuğu olmıycak bari yiğenini sevsin büyümesini görsün istiyordum, kardeşim çok istiyor yani istiyordu baba olmak bari yiğenini bol bol görsün onda hevesini alsın dedim. Bize geldiklerinde dayısıyla oynuyorlardı kardeşimin o hevesini gördüğü için istemedi bence yoksa sokakta tvde heryerde anne diyor çocuklar.
Kusura bakma da Yengesi bile olsa yanlışlıkla nasıl vururmus çocuğuna ve sen bunu bilmene rağmen evine istemiyor bizi diye yakinirsin? Bu kadar saçma bir aile ilişkisi görmedim.Ah yavrum canım vs diye bir kere söyledim yanında , oğlum o sandalyede otururken kucağına gitmek istedi o da yanlışlıkla olmuş gibi dirseğiyle vurdu düşürdü yere dudağı patladı, kanadı bir tek ozaman canım vs diyesevdim dudağı kanayan çocuğumu o üzülmesin diye öylece bırakamadım pardon. Bir kere de tokat attı çocuğuma " refleks" olarak ozaman kucağıma aldım yanımda.onun için de pardon
Pardon ben yukariyi okumadim.istememe nedeni yaramazlik degilmis.cocugu yok diye dayanamiyormus.bu dogrudur cunku cocugunun olmamasi cok cok zor bir durum bir insan icinBen de hic yan etki olmadi.ne agri ne sizi.normal hayatima devam ettim 2 kez tup bebek yaptirdim ikisindede gule oynaya.misafir gelsese fark etmezzdi yani.tabi baakasinda belki baska etkileri oluyordur bilemem.aanki azicik bahane etmis gibi ama kisiden kisiye degisir tabi.esimin se yigenlerri fazlasiyla yaramaazdi kucukken ama oyle boyle degil evin alti ustune gelirdi bize geldiklerinde.avuclarimi sikardim artik tirnaklarim batardi avuc iclerime.ama hicbir zaman onlaari istememezlik etmedimm.simdi benimde 2 cocugum var yeri geliyor ayni yaramazliklari yapiyorlar.biri benim cocuklarimi istemese hayatimda en cok gucume giden sey bu olurdu herhalde.bu kisimda ayip etmis gercekten.cocugu olunca anlar(umarim basarili olur tup bebegi)yalniz cocugu olunca asil yandiniz gibi geeldi bana.yanina yaklastirmaz kimseyi cocugunun:))
Ya neden özür diliosun cocuguna zarar vermiş sen hala eve misafir kabul etmemesinden bahsediosun benim evladıma biri vursa o ellerini kırarım siz bide özür dilemissiniz kadindada var bi hainlik siz ne şartlarda olursanız olun asla ve asla bu kadınla gorusmeyin evladinizin sağlığı açısındanHayatta en nefret ettiğim şey yalandır bize yaşını yalan söyledi. Kardeşime doğruyu söylese de bize yalan söyledi. Bu bile yeterli öfke duymak için. Ama yaş konusunda gerçekten yemin ederim ne ben ne ailem bir tek söz laf sokma vs yapmadık.
Nefret konusunda çocuğuma vurduğu ve ittiği zaman nefret ettim evet ama birkaç gün sadece, anne olmadığı için bilmedenyanlışlıkla yapmıştır kötü niyeti yoktur diye düşündüm. Hattaben özür diledim çocuğum kolunu ısırdı diye.
Siz gelinden nefret ediyorsunuz gercekten bir arkadasin dedigi gibi oyle yerlere cektiniz ki konuyu insanlar laf soylesin de iciniz sogusun diye..
Ben tup bebek tedavisi gorurken gorumcem sevgili kardesi cocuk sevgisi tatsin diye cocugunu kocamin onune atip dursa o gorumceden de tum ailesinden de nefret ederim, psikolojim kaldirmaz o vicdansizligi.
Cocugunun olmamasinin onda yarattigi travmayi dusundunuz mu hic?
Ayrica su kadina onyargiyla yaklasanlar; bir erkek kendinden cok kucuk biriyle evlenebiliyor da neden kadin evlenince "yanlis evlilik" oluyor o?
Mesela cocuk gelinler icin de "yanlis evlilik" diyor musunuz?
fesatsiniz.. resmen kiskandirmaya girer bu durum.. ne demek cocuk hasretini gidersn. kimse kimsenin cocuguyla hasreti dinmey. acisi gecmez.. en fazla ici daha cok ezilir.. sizde az degilsiniz belli..gözüne gözüne sokmussunuzÖncesinde ayda 1 kere bize geliyorlardı , 3 ayda birde biz onlara gidiyorduk. Oğlum bana annededikçe kötü oluyormuş.
yabanimi bu insan . insanlar evlendiler diye abilerinide mi göremeyecekler .Evinde kimseyi istemiyor olabilir zorla mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?