kardesimin karisi dogrumu soyluyor bahane mi?

Yaş konusunu evlendikten 4 ay sonra öğrendik , bilmiyorduk iftar zamanında. 8 yaş büyük diye biliyorduk ozaman hiç lafını etmedik yaş konusunda. Kardeşime de ona da hiç bir şey söylemedik. Telli duvaklı düğünlü gelin oldu her istediğini yaptık. Yaşın var 3. Evliliğin demedik. ne gerekiyorsa yaptık. Benim halamda 3. Evliliğini 10 yaş küçük biriyle yaptı oyüzden biz bu konuda gayet iyi davrandık

O kadar laf sokar şekilde anlatıyorsunuz ki, resmen içinizdeki öfke ve nefret kelimelerinize yansıyor. Eminim tüm bu yazdıklarınızı yüzüne de vurmuşsunuzdur, kardeşinizi de gazlamışsınızdır. Koskoca adam kadın yaşı konusunda yalan söyleyemez ona siz rahat olun, onunda işine gelmiş, siz resmen aile yaşantınızı Yaprak Dökümü kıvamına getirme çabasındasınız. Ben hiç iyi niyetli göremedim sizi üzgünüm...

2 yaşındaydı ozaman , ısırma huyu vardı herkesi herşeyi en ufak kızgınlıkta gidip ısırıyordu. Koltukta yanında otururken neye sinirlendi bilmiyorum kolunu ısırdı o da tokat attı, refleks dedi. Kardeşimde reflekstir birden kolu acıyınca vs dedi. Eşim görmedi bilmiyor, koluyla itip düşürmesini gördü. Bu kadınla yalnız bırakma hiç bir şekilde dedi

İyi de siz nasıl izin verirsiniz tokat atmasına.. aaahhh valla çok sinir oldum nasıl vurur ya siz nasıl bi şey demezsiniz.. bırakın görüşmeyin kardeşinizi görseniz yeter.. bidaha böyle bi şeye yeltenicek olursa verin ağzının payınıçocuğunuz en kıymetli varlığınız.. ona bu küçücük yaşında kimsenin bu şekilde davranmasına izin vermeyin densizin haddini bildirin

Kadın 45 yaşında, kardeşiniz 26 yaşında değil mi?
45 yaşındaki kadının kardeşinizden sadece 8 yaş büyük olduğuna nasıl inandınız gerçekten çok şaşırdım. 45 yaş, öyle gizlenebilecek bir yaş da değil ki.

Kusura bakma da 26 yaşında gencecik kardeşin yaş olarak yanlış bir evlilik yapmış. O kadın kalkmış çocuğuna tokat atmış ve sorun sadece misafir kabul etmemesi mi?

Kardeşimde 26 yaşında ama 35 gösteriyor, kadın da 34 ama daha büyük gösteriyor diye düşündük hiç aklımıza gelmedi.

Bizde bu yazinizla sizin nasil bir insan oldugunuzu anladik. Kiz yemege cagirmis ellinden geleni yapmis, soyleninene bak. Kim olsa istemez bida sizi evine cagirmak

Hayatta en nefret ettiğim şey yalandır bize yaşını yalan söyledi. Kardeşime doğruyu söylese de bize yalan söyledi. Bu bile yeterli öfke duymak için. Ama yaş konusunda gerçekten yemin ederim ne ben ne ailem bir tek söz laf sokma vs yapmadık.
Nefret konusunda çocuğuma vurduğu ve ittiği zaman nefret ettim evet ama birkaç gün sadece, anne olmadığı için bilmedenyanlışlıkla yapmıştır kötü niyeti yoktur diye düşündüm. Hattaben özür diledim çocuğum kolunu ısırdı diye.

Gelin hnm benim çocuğumu itip kakacak üstüne birde tokat atacak ve ben hala o şahısa börek çörek yapıp kapısını açacağım kuzum siz iyimisiniz ? gerçekten .

yan etkisi olur mu bilmem ama sıkıntılı bi süreçtir muhtemelen. ilişkileriniz samimi değilse kız rahat edemeyebilir. bence anlayıslı olmalısınız.

Sonuçta kardeşiniz buna belli ki müsaade etmiş, bırakın nasıl mutlularsa öyle kalsınlar. Demek ki mesafeli durmak istiyor, kardeşinizle görüşün onların ilişkisi vs.. boşveri gitsin. Hoş değil bu kadar müdahil olmak.

Sizin yerinizde ben olsam öyle kardeşe de mesafeli olurum arkadaşın biri yazmıştı kerdeşiniz istese bu kadar mesafeli olmazdınız ama adamda haklı kendinden kaç yaş büyük birine laf geçirmekte kolay olmuyordur herhall.

Konu ılerledıkce yaptıgınız ve ekledıgınız acıklamalara bakılırsa
Cocugunuza tokat atmıs dudagının patlamasına sebep olmus sız evıne kabul etmemesını sorun edıyorsunuz
Butun bunları benım cocuguma yapması onunla ırtıbatı kesmem için yeterlı
Pekı oglunuz neden ısırdı

Bilmiyorum ben sofrayı hazırlıyordum, o sırada tam görmedim ama ozamanlar elindeki bişeyi alına falan ısırıyordu

Yahu bu yorumlar ne böyle .. konu sahibi bakma sen görümce modundasın ya şuan masum olan gelin olur sen çirkef olursun daha neler yaaa .. ne dese nereye cekmissiniz sok oldum.. kardeşini düsünecek tabiki de cocuk istiyosa yeğenini sevecek tabikide napsın cocukları olmuyo diye gözü cocuk görmesin mi? Rabbim herkese nasip etsin ama pardon da yok cocugum olabilirmis vs demeyecekti o zaman .. kaç yaşında kadının yaptıklarına bak.! Kimse kimseye muhtaç değil gitmeyin sizde bırakın kendi kendine yasasın. Kardesinizle telde görüsün sık sık arayı soğutmayın.. cocugunuza ters davrandıgında nasıl durabildiniz onada hayret ettim evlat yani düsünemiyorum öyle bişey basima gelse nolurdu diye benim kalbimi kırabilir kötü davranabilir sevmeyebilir ama bunları günahsız masum bi cocuga yapamaz taş kalpli ..

Gelin hnm benim çocuğumu itip kakacak üstüne birde tokat atacak ve ben hala o şahısa börek çörek yapıp kapısını açacağım kuzum siz iyimisiniz ? gerçekten .[/.
Gelin hnm benim çocuğumu itip kakacak üstüne birde tokat atacak ve ben hala o şahısa börek çörek yapıp kapısını açacağım kuzum siz iyimisiniz ? gerçekten .

Yok o olaydan sonra bişey yapmadım daha önce yapıp götürüyordum aç kalmamak için.

Teşekkürler, anlayışınız için

45 yaşında kadın çocuğa durduk yere tokat atmaz kanımca.

eğer çok hareketli agresif bir çocuksa ısırdı mı bırakmıyorsa vs yapmıştır.

madem gözünüzün önünde oluyor çocuğunuza neden uslu durmasını sağlamıyorsunuz? ısırınca müdahale etmiyorsunuz yada üstüne çıkınca vs?

kadını sevmediğiniz o kadar belli ki açtığınız konuyu başka şeylere çektiniz sırf insanlar laf söylesin de içiniz soğusun diye.

böyle olayları asla tek ağızdan dinleyip karar vermem ben çok algı manipülasyonu yapılabiliyor.

bir de çocuklarını çok şımartıp insanlara zarar vermesine müdahale etmeyen ailelere antipati ile yaklaşıyorum.

Bilmiyorum ben sofrayı hazırlıyordum, o sırada tam görmedim ama ozamanlar elindeki bişeyi alına falan ısırıyordu
Yasanılan baya gergın huzursuz seyler var bellıkı bundan sonra hıc aılenızle gelınınızın arasının duzelıcegını sanmam
Beklentıye gırmeyın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…