Aslında tüm bu tepkinin sebebi anlaşıldı
45 yaşında ve 26 yaşında Adam ile evlenmiş
Bebek olayı hayatında sıkıntı olmuş vs muhtemelen sizlerin de eşini doldurduğunuzu düşünmüş
Oğlum 11 aylık ikin görümcem düşük yaptı uzun süre görünmez olmak istedim
Asla ona gitmedim aramadım vs vs
Ne zaman o toparlandı kendini hazır hissetti o geldi
Tüp bebek süreci garip insanlar farklı farklı
Görümcem tüp bebek yaparken bana söylemediğinde de anladım mesela zira oğluma hediye yağdırır gider gelirdi işte onu Mutlu etmeye çalışırdı
Ben ise uzak olmak isterdim ama amirim ben tüp bebek tedavisi olurken 8 aylık hamileydi hergün onun bebeğinde konuşurduk
Kişiler farklı gelin hanımı da olduğu gibi kabul edin
Mesafe iyidir yalnız kardeşiniz onu seçip evlenmiş yaş farkı vs önemli değil demek ki
O iftar sofrası vs de bir tepkiymiş bence
Yaş konusunu evlendikten 4 ay sonra öğrendik , bilmiyorduk iftar zamanında. 8 yaş büyük diye biliyorduk ozaman hiç lafını etmedik yaş konusunda. Kardeşime de ona da hiç bir şey söylemedik. Telli duvaklı düğünlü gelin oldu her istediğini yaptık. Yaşın var 3. Evliliğin demedik. ne gerekiyorsa yaptık. Benim halamda 3. Evliliğini 10 yaş küçük biriyle yaptı oyüzden biz bu konuda gayet iyi davrandık
İyi de o kadınla neden görüşürsünüz yani o istese halen Görüşeceksiniz kardeşiniz yeğenini sevsin diye
3 yaşındaki çocuğa tokat atan kadın kapıdan giremez anında da evimden kovulur
Eşin ne dedi bu işe
İyi de siz nasıl izin verirsiniz tokat atmasına.. aaahhh valla çok sinir oldum nasıl vurur ya siz nasıl bi şey demezsiniz.. bırakın görüşmeyin kardeşinizi görseniz yeter.. bidaha böyle bi şeye yeltenicek olursa verin ağzının payınıçocuğunuz en kıymetli varlığınız.. ona bu küçücük yaşında kimsenin bu şekilde davranmasına izin vermeyin densizin haddini bildirinAh yavrum canım vs diye bir kere söyledim yanında , oğlum o sandalyede otururken kucağına gitmek istedi o da yanlışlıkla olmuş gibi dirseğiyle vurdu düşürdü yere dudağı patladı, kanadı bir tek ozaman canım vs diyesevdim dudağı kanayan çocuğumu o üzülmesin diye öylece bırakamadım pardon. Bir kere de tokat attı çocuğuma " refleks" olarak ozaman kucağıma aldım yanımda.onun için de pardon
Yaş konusunu evlendikten 4 ay sonra öğrendik , bilmiyorduk iftar zamanında. 8 yaş büyük diye biliyorduk ozaman hiç lafını etmedik yaş konusunda. Kardeşime de ona da hiç bir şey söylemedik. Telli duvaklı düğünlü gelin oldu her istediğini yaptık. Yaşın var 3. Evliliğin demedik. ne gerekiyorsa yaptık. Benim halamda 3. Evliliğini 10 yaş küçük biriyle yaptı oyüzden biz bu konuda gayet iyi davrandık
Kadın 45 yaşında, kardeşiniz 26 yaşında değil mi?
45 yaşındaki kadının kardeşinizden sadece 8 yaş büyük olduğuna nasıl inandınız gerçekten çok şaşırdım. 45 yaş, öyle gizlenebilecek bir yaş da değil ki.
Bizde bu yazinizla sizin nasil bir insan oldugunuzu anladik. Kiz yemege cagirmis ellinden geleni yapmis, soyleninene bak. Kim olsa istemez bida sizi evine cagirmak1 aylik evlilerken iftara gittik,(annem ben esim orucluyduk onlardegildi, tatil gunuydu)
haslanmis ciger ve ince bulgurdan pilav yapmisti. Baska corba vs hicbir sey yoktu , hurmetini, misafirperverligini anlamissinizdir! Esim birdaha gitmedi evlerine, annem de birkere dusuk yaptiginda gitti, evi temizledi yemek yapti bir daha gitmedi. Zaten annem baska sehirde yilda 1-2 kere gelirbende 2-3 hafta kalir. Onlara gitmez yeni evliler diye
O kadar laf sokar şekilde anlatıyorsunuz ki, resmen içinizdeki öfke ve nefret kelimelerinize yansıyor. Eminim tüm bu yazdıklarınızı yüzüne de vurmuşsunuzdur, kardeşinizi de gazlamışsınızdır. Koskoca adam kadın yaşı konusunda yalan söyleyemez ona siz rahat olun, onunda işine gelmiş, siz resmen aile yaşantınızı Yaprak Dökümü kıvamına getirme çabasındasınız. Ben hiç iyi niyetli göremedim sizi üzgünüm...
yan etkisi olur mu bilmem ama sıkıntılı bi süreçtir muhtemelen. ilişkileriniz samimi değilse kız rahat edemeyebilir. bence anlayıslı olmalısınız.Tup bebek tedavisinde, yumurta toplama islemi oncesinde ilac kullanirken ne gibi yan etkiler olur?
Derdim bu degil ama alakali.
Babamin ikinci esinden olan kizkardesim (18 yasinda) 15 tatilde kafasi dagilsin diye bize geldi ,bizde birkac gun kaldiktan sonra 2 gun ( donus bileti alindi) erkek kardesimde yani abisinde kalmak istedi,( 1,5 yillik evliler kardesim daha hic evlerini gormedi bile) karisi kabul etmedi, sebebi
Yumurta toplama oncesi kullandigi ilaclarin yanetkisi varmis?
Tup bebek yapmadigim icin bilmiyorum, bu gercek bir sebep mi yoksa bahane mi?
Not: 1,5 yilda ben 4 kere gittim evine, annem 2 kere baskakimse gitmedi, babam bile
Hayatta en nefret ettiğim şey yalandır bize yaşını yalan söyledi. Kardeşime doğruyu söylese de bize yalan söyledi. Bu bile yeterli öfke duymak için. Ama yaş konusunda gerçekten yemin ederim ne ben ne ailem bir tek söz laf sokma vs yapmadık.
Nefret konusunda çocuğuma vurduğu ve ittiği zaman nefret ettim evet ama birkaç gün sadece, anne olmadığı için bilmedenyanlışlıkla yapmıştır kötü niyeti yoktur diye düşündüm. Hattaben özür diledim çocuğum kolunu ısırdı diye.
Konu ılerledıkce yaptıgınız ve ekledıgınız acıklamalara bakılırsa
Cocugunuza tokat atmıs dudagının patlamasına sebep olmus sız evıne kabul etmemesını sorun edıyorsunuz
Butun bunları benım cocuguma yapması onunla ırtıbatı kesmem için yeterlı
Pekı oglunuz neden ısırdı
Gelin hnm benim çocuğumu itip kakacak üstüne birde tokat atacak ve ben hala o şahısa börek çörek yapıp kapısını açacağım kuzum siz iyimisiniz ? gerçekten .[/.
Gelin hnm benim çocuğumu itip kakacak üstüne birde tokat atacak ve ben hala o şahısa börek çörek yapıp kapısını açacağım kuzum siz iyimisiniz ? gerçekten .
Yahu bu yorumlar ne böyle .. konu sahibi bakma sen görümce modundasın ya şuan masum olan gelin olur sen çirkef olursun daha neler yaaa .. ne dese nereye cekmissiniz sok oldum.. kardeşini düsünecek tabiki de cocuk istiyosa yeğenini sevecek tabikide napsın cocukları olmuyo diye gözü cocuk görmesin mi? Rabbim herkese nasip etsin ama pardon da yok cocugum olabilirmis vs demeyecekti o zaman .. kaç yaşında kadının yaptıklarına bak.! Kimse kimseye muhtaç değil gitmeyin sizde bırakın kendi kendine yasasın. Kardesinizle telde görüsün sık sık arayı soğutmayın.. cocugunuza ters davrandıgında nasıl durabildiniz onada hayret ettim evlat yani düsünemiyorum öyle bişey basima gelse nolurdu diye benim kalbimi kırabilir kötü davranabilir sevmeyebilir ama bunları günahsız masum bi cocuga yapamaz taş kalpli ..
Yasanılan baya gergın huzursuz seyler var bellıkı bundan sonra hıc aılenızle gelınınızın arasının duzelıcegını sanmamBilmiyorum ben sofrayı hazırlıyordum, o sırada tam görmedim ama ozamanlar elindeki bişeyi alına falan ısırıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?