- 6 Haziran 2019
- 300
- 298
- 53
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
Merhaba kızlar kardeşimin sevgilisi yani evlenmeyi düşündüğü gelin adayi ile yaklaşık 1 yıldır tanısiyoruz. Kardeşimle o kadar samimiler ki sanki sevgili değil es gibi davranıyorlar. Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki avucunun içine almış ne derse ağzına bakıyor kardeşim.
Buraya kadar beni ilgilendiren bı durum yok gelelim benimle ilgili kısma diğer gelinlerimizle aramiz o kadar iyiki kardeş gibiyiz onlarla da tanışma aşamasında aramız çok sıcaktı. Daha çok onlar arar yazardı bana bende öyle isindimki sonra sanki kardeş gibi olduk. Kimseyle aram kötü olsun istemiyorum ama bu kişi bana soğuk geliyor. Korkuyorum açıkçası.Ben yaklaşmaya çalıştıkca mesafeli resmi konuşuyor yada yazıyor. Bende artık biraktim hiç ilgilenmek istemiyorum. Zorla güzellik olmuyor. Var mı bu durumu yaşayan
Ne güzel aralarındaki iletişim kuvvetli demek ki. Kardeşiniz de değerini biliyor hayatındaki kişinin. Bunlar pozitif şeyler evlilik için, olumsuz bakacağınız bir durum yok zaten.Kardeşimle o kadar samimiler ki sanki sevgili değil es gibi davranıyorlar. Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki avucunun içine almış ne derse ağzına bakıyor kardeşim.
Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki
Ben cevap vereyim çünkü kıskançlık. Benim öküz kocam bana neden böyle davranmıyor da kardeşim elin kızını el üstünde tutuyor derdine düşmüş.Kardeşiniz +18 se bu durum sizi neden rahatsız ediyor?
Demekki birbirlerini seven ve uyumlu bir çiftler ve birlikte vakit geçirmekten hoşlanıyorlar. Benim kardeşim olsaydı, kardeşim için onun adına mutlu olurdum.
Kızın sizden uzak durması da bu düşüncelerinizi negatif enerji olarak yansıtmanızdan olabilir.
Şuan evli olmadıkları için ailede ki kişilerle çok resmi olmak istemiyo olabilir. Kardeşinizi seviyor mu, yüzünü güldürüyor mu, kardeşiniz mutlu mu siz ona bakın bence. Sizle samimi olup olmaması şuan için çokta önemli değil bence.Merhaba kızlar kardeşimin sevgilisi yani evlenmeyi düşündüğü gelin adayi ile yaklaşık 1 yıldır tanısiyoruz. Kardeşimle o kadar samimiler ki sanki sevgili değil es gibi davranıyorlar. Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki avucunun içine almış ne derse ağzına bakıyor kardeşim.
Buraya kadar beni ilgilendiren bı durum yok gelelim benimle ilgili kısma diğer gelinlerimizle aramiz o kadar iyiki kardeş gibiyiz onlarla da tanışma aşamasında aramız çok sıcaktı. Daha çok onlar arar yazardı bana bende öyle isindimki sonra sanki kardeş gibi olduk. Kimseyle aram kötü olsun istemiyorum ama bu kişi bana soğuk geliyor. Korkuyorum açıkçası.Ben yaklaşmaya çalıştıkca mesafeli resmi konuşuyor yada yazıyor. Bende artık biraktim hiç ilgilenmek istemiyorum. Zorla güzellik olmuyor. Var mı bu durumu yaşayan
Şu zihniyetinizi enerji ve tavır olarak yansıtıyorsanız en iyisini yapıyor. Çok fazla samimiyet kurmasına ve kurmanıza gerek yok.Kardeşimle o kadar samimiler ki sanki sevgili değil es gibi davranıyorlar. Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki avucunun içine almış ne derse ağzına bakıyor kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?