- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
Beni anlamayip da kinayanlar yaşayarak anlarlar umarım.
Çünkü kardeşinin sevgilisi bizide avucunun içine almış
Gitti… yazdıklarını okuyamaz artık….yoo bizler normal insani ilişkiler kurduğumuz için sizin gibi fenalık geçirmiyoruz kardeşlerimizin ilişki veya evlilikleri ile ilgili.
o yüzden böyle durumlar yaşamayız.
beddua düştü yani üzgünüm..
O yokken kardeşi vardı jsjsjsjaa lütfen kardeşleri dururken elin kızını gezdiriyor. nasıl sorun olmasın ?
Evet inşAllah kardeşimi mutlu eden bir gelinimiz olurBeni anlamayip da kinayanlar yaşayarak anlarlar umarım.
Kimse kimsenin samimiyet ihtiyacini karsilamak zorunda degil kiHiç biriniz samimi gelmiyorsunuz artık yazık
Gitti… yazdıklarını okuyamaz artık….
O yokken kardeşi vardı jsjsjsj
Yok artıkBunun bir de "büyü yapmiş" versiyonu var. :) Yeni evliyken kaynanam benim büyü yaptigimi soylemiş cevresine, hatta en son eşime de soylemiş sana büyü yapti biz sorduk hocaya demişler.
7 yillik evliyim arkamdan büyücü denildigini 1-2 sene once ögrendim. :) Esim soylememis bana.
Boyle yook avucuna almis, yok buyu yapmis dusman başina cidden...
Benim de bir iş vardı bı el atsana adfghBunun bir de "büyü yapmiş" versiyonu var. :) Yeni evliyken kaynanam benim büyü yaptigimi soylemiş cevresine, hatta en son eşime de soylemiş sana büyü yapti biz sorduk hocaya demişler.
7 yillik evliyim arkamdan büyücü denildigini 1-2 sene once ögrendim. :) Esim soylememis bana.
Boyle yook avucuna almis, yok buyu yapmis dusman başina cidden...
Benim de bir iş vardı bı el atsana adfgh
Belli oluyorBende artık biraktim hiç ilgilenmek istemiyorum.
Tebrikler anlamışsınız,uygulamaya da geçersiniz artıkZorla güzellik olmuyor
Ben severim resmiyeti yeni tanıştığım insanlarla hemencik samimi olmayı sevmiyorum temkinliyimdir. Sorun yaşama riskini sıfıra indiren bir durum bu aslında. Tanıdıkça seversem bana da uyarsa samimiyet kuruyorum . Belki o da öyledir zaman verin .Merhaba kızlar kardeşimin sevgilisi yani evlenmeyi düşündüğü gelin adayi ile yaklaşık 1 yıldır tanısiyoruz. Kardeşimle o kadar samimiler ki sanki sevgili değil es gibi davranıyorlar. Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki avucunun içine almış ne derse ağzına bakıyor kardeşim.
Buraya kadar beni ilgilendiren bı durum yok gelelim benimle ilgili kısma diğer gelinlerimizle aramiz o kadar iyiki kardeş gibiyiz onlarla da tanışma aşamasında aramız çok sıcaktı. Daha çok onlar arar yazardı bana bende öyle isindimki sonra sanki kardeş gibi olduk. Kimseyle aram kötü olsun istemiyorum ama bu kişi bana soğuk geliyor. Korkuyorum açıkçası.Ben yaklaşmaya çalıştıkca mesafeli resmi konuşuyor yada yazıyor. Bende artık biraktim hiç ilgilenmek istemiyorum. Zorla güzellik olmuyor. Var mı bu durumu yaşayan
Beni anlamayip da kinayanlar yaşayarak anlarlar umarım.
Gitti… yazdıklarını okuyamaz artık….
kız Allah seni ne yapmasın e mi, hatırlayınca kahkaha attım hahahahahahahahOf keşke gitmeseydi...
Abisi tarafından kandırılıp abanta annesiyle tek tatile gönderilen üye geldi aklıma
Onun gibi yeni bir heyecan katabilirdi hayatımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?