Kardeşimin müstakbel sözlüsü sebepsiz mesafe koyuyor nasıl davranmalıyım ?

Beni anlamayip da kinayanlar yaşayarak anlarlar umarım.

yoo bizler normal insani ilişkiler kurduğumuz için sizin gibi fenalık geçirmiyoruz kardeşlerimizin ilişki veya evlilikleri ile ilgili.
o yüzden böyle durumlar yaşamayız.
beddua düştü yani üzgünüm..

Yok artık
Sevip sevilmeyi değer görmeyi hayatları boyunca hiç görmedikleri için bunun sadece büyüyle olabilceğini düşünüyorlar tabi.
Allah böyle insanlardan korusun..

Benim de bir iş vardı bı el atsana adfgh

Size yalaka davransın istemişsiniz öteki gelinler arardı sorardı diye ohhh bu kız akli başında davranmış size hiç de mecbur değil...avcunun içine almak nedir ya...kardeşim onunla mutlu bu kadar ....siz böyle hisleriniz yüzünden bu kardeşinizden olursunuz...kari koca gibi olsalar da size ne ya ayıp ya bu gorumcelikten kurtulun yoksa baginiz kopar kardeşiniz ile..eşim 9 yıla yakındır ablasıyla görüşmüyor sizin gibi tavri olduğu için...COOK DA MUTLUYUZ UMRUMUZDA DEGIL ISTESE IYI OLURDU MECBUR MUYUM YALAKA OLMAYA ARAMAYA SORMAYA....KARDESININ MUTLULUGU ILE MUTLU OLSUN ...

Ben severim resmiyeti yeni tanıştığım insanlarla hemencik samimi olmayı sevmiyorum temkinliyimdir. Sorun yaşama riskini sıfıra indiren bir durum bu aslında. Tanıdıkça seversem bana da uyarsa samimiyet kuruyorum . Belki o da öyledir zaman verin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…