Kardeşimin müstakbel sözlüsü sebepsiz mesafe koyuyor nasıl davranmalıyım ?

Bunun bir de "büyü yapmiş" versiyonu var. :) Yeni evliyken kaynanam benim büyü yaptigimi soylemiş cevresine, hatta en son eşime de soylemiş sana büyü yapti biz sorduk hocaya demişler.
7 yillik evliyim arkamdan büyücü denildigini 1-2 sene once ögrendim. :) Esim soylememis bana.

Boyle yook avucuna almis, yok buyu yapmis dusman başina cidden...

mesafe koyabilmek çok güzel bir özellik bence. ben de herkesle samimi olmam. hatta çok yakın akrabam olup belli bir samimiyet noktasını aşmadığım insanlar vardır.
çok samimiyet sürekli işlerime sokulacak burundur çünkü. ve herkese izin vermem.
gelininiz de muhtemelen sizinle belli bir yakınlık sınırını aşmak istemiyor.
bir de neden evli gibi herşeyi beraber yapıyorlar dediniz, madem sizlik birşey yok oraya kadar :)
muhafazakar bir aile misiniz ?

Bende nişanlımın kız kardeşine, annesine kısaca ailesine mesafeliyim. Ne demişler “çok muhabbet tez ayrılık getirir.” uzak durmak bana kalırsa en iyisi ben bu adamın ailesiyle değil adamla evlencem sonuçta

Yapmacik zoraki bir samimiyettense mesafeli net bir duruşu bin kere tercih ederim. En azından yüzünüze gülüp arkanızdan dedikodunuzu yapmıyor. Öyle yapan çok var çünkü.
Tıpkı konu sahibinin yaptığı gibi mesela… çok haklısınız gerçekten. Kızla samimi olmak istiyormuş gibi davranıp arkasından neler düşünüp- konuşuyor…

Sevgilimin ailesi onu avucumun içine aldığını düşünse ben de aynı davranışı sergilerdim. Ayrıca dediğiniz gibi ortada bir resmiyet yok . Size yakın davranması için sebebi de yok.
Sevgilimin ailesini uzun yıllardır tanırım ama görüşmüşlüğümüz 5 6 kezdir. Bayramlarda veya hastalık durumunda arar sorarım. Açıkçası bu mesafe herkes için iyi diye düşünüyorum.
Ayrıca iyi adımlar bekliyorsanız düşüncelerinizi değiştirmelisiniz

Konu sahibi ne çok uğraştınız… zannediyorum ki bulamadınız, bakın forum seçeneklerine girin profilinizden, sonra şurayı işaretleyin :

Son düzenleme:

aa lütfen kardeşleri dururken elin kızını gezdiriyor. nasıl sorun olmasın ?

Ben cevap vereyim çünkü kıskançlık. Benim öküz kocam bana neden böyle davranmıyor da kardeşim elin kızını el üstünde tutuyor derdine düşmüş.

Su yorumun alni olsa da opsem keske. Eski konularina baktim ve bingo. Yazik uzuldum ama kendisi bunlari yasarken bir baskasi yasamiyor diye bu tepki cok uzucu.

Son düzenleme:
Beni anlamayip da kinayanlar yaşayarak anlarlar umarım.
He yaşarlar.
Herkes sizi onaylamalı ve "Aaiiağ bak sen şu ke...şeye, demek çocuğu barnağnda oynatıyor ha? Kardeş çok üzüldüm, çek kardeşini bir köşeye abla olaraktan konuş bi an evvel elden gitmeden oğlan iyice. Zamane kızları heb böyle arsız. Sevgililer diye bu kadar samimi olmamaları lazım, neticede ortada ciddi bi şey yok kız belli, belli yağni bundan bile. Ay nasıl da kardeşinin iyiliğini düşünen bir abla" yazılmalıydı çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…