- 10 Ekim 2014
- 32.594
- 146.534
- 798
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
Aferin akıllı kızmış sizin ne düşündüğünüzü hissedip mesafeyi koymuş
Bide kardeşim ağzının içine bakıyor kız avucunun içine almış diyorsunuz ya, şu cümleden bile kıskandığınız o kadar belli ki :)
Bende nişanlımın kız kardeşine, annesine kısaca ailesine mesafeliyim. Ne demişler “çok muhabbet tez ayrılık getirir.” uzak durmak bana kalırsa en iyisi ben bu adamın ailesiyle değil adamla evlencem sonuçtaMerhaba kızlar kardeşimin sevgilisi yani evlenmeyi düşündüğü gelin adayi ile yaklaşık 1 yıldır tanısiyoruz. Kardeşimle o kadar samimiler ki sanki sevgili değil es gibi davranıyorlar. Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki avucunun içine almış ne derse ağzına bakıyor kardeşim.
Buraya kadar beni ilgilendiren bı durum yok gelelim benimle ilgili kısma diğer gelinlerimizle aramiz o kadar iyiki kardeş gibiyiz onlarla da tanışma aşamasında aramız çok sıcaktı. Daha çok onlar arar yazardı bana bende öyle isindimki sonra sanki kardeş gibi olduk. Kimseyle aram kötü olsun istemiyorum ama bu kişi bana soğuk geliyor. Korkuyorum açıkçası.Ben yaklaşmaya çalıştıkca mesafeli resmi konuşuyor yada yazıyor. Bende artık biraktim hiç ilgilenmek istemiyorum. Zorla güzellik olmuyor. Var mı bu durumu yaşayan
Tıpkı konu sahibinin yaptığı gibi mesela… çok haklısınız gerçekten. Kızla samimi olmak istiyormuş gibi davranıp arkasından neler düşünüp- konuşuyor…Yapmacik zoraki bir samimiyettense mesafeli net bir duruşu bin kere tercih ederim. En azından yüzünüze gülüp arkanızdan dedikodunuzu yapmıyor. Öyle yapan çok var çünkü.
Dediğiniz gibi gezip tozmaları yakınlıkları sizi ilgilendirmez. Sizinle samimi olmak istemiyorsa da kimseyi zorlayamazsınız.
Sevgili iki kişi arasında olur üçüncü kişilere yet yoktur. Sizin karışmanız sadece sorun çıkarır
Konu sahibi ne çok uğraştınız… zannediyorum ki bulamadınız, bakın forum seçeneklerine girin profilinizden, sonra şurayı işaretleyin : Eki Görüntüle 2891672
niye iptal ediyo ya
Ben cevap vereyim çünkü kıskançlık. Benim öküz kocam bana neden böyle davranmıyor da kardeşim elin kızını el üstünde tutuyor derdine düşmüş.
Siz kimsiniz her hareketi mi dokuyorsunuz burayaP papatyakiz1 rica ediyorum özelden bana hesap sorar gibi mesajlar atmayın, sormak istediğiniz bir şey varsa konunuzda sorun lütfen.
Üyelik iptalini aktif etmişsiniz, 30 dk ile 45 dk arası bir sürede üyeliğiniz otomatik olarak iptal olurHesabımı silmek istiyorumMune
SagolÜyelik iptalini aktif etmişsiniz, 30 dk ile 45 dk arası bir sürede üyeliğiniz otomatik olarak iptal olur
Özel mesajda takındığınız kaba üslubunuza rağmen gönderimi düzenledim, ancak üyelerin isimlerine 1 kez tıklarsanız siz de herkesin o anki hareketini görebilirsiniz. Bana özel bir şey değil yani.Siz kimsiniz her hareketi mi dokuyorsunuz buraya
Beni anlamayip da kinayanlar yaşayarak anlarlar umarım.
He yaşarlar.Beni anlamayip da kinayanlar yaşayarak anlarlar umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?