- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
merhaba arkadaşlar.. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. Kardeşimin nişanı var.. ve ben iki kıyafet arasında kaldım... çevremdekilere sorduğum da ikisi de güzel hangisini seçersen diye bi cvp alıyorum.. ve 4 günüm kaldı.. siz zevkli kk hatunlarına güveniyorum.. hangisi daha çok söylenirse onu alacağım.. teşekkürler...
Hayırlı olsun,bir ara hoşlandığı biri vardı o mu yoksa konu bile açmıştın hatırlarsan ama elbiseye gelince ben elbise göremedim.:44::44:
merhaba arkadaşlar.. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. Kardeşimin nişanı var.. ve ben iki kıyafet arasında kaldım... çevremdekilere sorduğum da ikisi de güzel hangisini seçersen diye bi cvp alıyorum.. ve 4 günüm kaldı.. siz zevkli kk hatunlarına güveniyorum.. hangisi daha çok söylenirse onu alacağım.. teşekkürler...
Eki Görüntüle 1149328 Eki Görüntüle 1149329
evet o :)) nasıl hatırladınız... zamanla öle şeyler oldu ki.. aşk kazandı :))
Uzulerek soyluyorum ama ucuncu secenek yok mu..ikincisi guzel ama cok abarti nisanlanan kisi giyse olur birinci de tesetturlu oldugunuzu varsaysrak yaziyorum dar bence bi tesettur kiyafet icin
Hatırladım canım,hafızam kuvvetlidir dermişim,kızkardeşiniz,eşiniz ve o bey aynı iş yerinde çalışıyordu kardeşin bundan hoşlanmıştı konuşacağım diyordu biz de önce eşin konuşsun demiştik ama eşim beceremez demiştin sadece ne zaman evlenecen oğlum diye takılır demiştiniz kardeşiniz ve onu yemeğe çağırmıştınız yanlış hatırlamıyorsam ve o sırada kardeşiniz kapı önünde konuşmuştu ama beyefendi sanırım eşinizden çekindiği için keşke başka yerde ve zamanda tanışsaydık demişti ama açık kapı bırakmıştı :) neyse elbiseye dönelim 1 numara demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?