Kardeşimin nişanı ve benim kıyafet kararsızlığım...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
merhaba arkadaşlar.. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. Kardeşimin nişanı var.. ve ben iki kıyafet arasında kaldım... çevremdekilere sorduğum da ikisi de güzel hangisini seçersen diye bi cvp alıyorum.. ve 4 günüm kaldı.. siz zevkli kk hatunlarına güveniyorum.. hangisi daha çok söylenirse onu alacağım.. teşekkürler...

Son düzenleme:

Hayırlı olsun,bir ara hoşlandığı biri vardı o mu yoksa konu bile açmıştın hatırlarsan ama elbiseye gelince ben elbise göremedim.TaMAM şimdi gördüm :) 1 numara diyorum şık ve sade.:44::44:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun,bir ara hoşlandığı biri vardı o mu yoksa konu bile açmıştın hatırlarsan ama elbiseye gelince ben elbise göremedim.:44::44:

evet o :)) nasıl hatırladınız... zamanla öle şeyler oldu ki.. aşk kazandı :))

Ben sağdakini beğendim,hayırlı olsun kardeşinizin nişanı,Allah tamamına erdirsin.

Bana kalırsa birincisi daha goş diğeri abartıya kaçıyo daha sade ve güzel :)

Bence yaşınıza bağlı olarak değişir Kırmızıyı daha kadınsı buldum ben... Mutluluklar kardeşinize...

birincisi nişandan ziyade düğün işi gibi.

35 yaş üstüysen soldaki, daha gençsen sağdaki bence.

kızlar 25 yaşındayım, 49 kiloyum 2 çocuk anasıyım :))

evet o :)) nasıl hatırladınız... zamanla öle şeyler oldu ki.. aşk kazandı :))

Hatırladım canım,hafızam kuvvetlidir dermişim,kızkardeşiniz,eşiniz ve o bey aynı iş yerinde çalışıyordu kardeşin bundan hoşlanmıştı konuşacağım diyordu biz de önce eşin konuşsun demiştik ama eşim beceremez demiştin sadece ne zaman evlenecen oğlum diye takılır demiştiniz kardeşiniz ve onu yemeğe çağırmıştınız yanlış hatırlamıyorsam ve o sırada kardeşiniz kapı önünde konuşmuştu ama beyefendi sanırım eşinizden çekindiği için keşke başka yerde ve zamanda tanışsaydık demişti ama açık kapı bırakmıştı :) neyse elbiseye dönelim 1 numara demiştim.

Uzulerek soyluyorum ama ucuncu secenek yok mu..ikincisi guzel ama cok abarti nisanlanan kisi giyse olur birinci de tesetturlu oldugunuzu varsaysrak yaziyorum dar bence bi tesettur kiyafet icin

Uzulerek soyluyorum ama ucuncu secenek yok mu..ikincisi guzel ama cok abarti nisanlanan kisi giyse olur birinci de tesetturlu oldugunuzu varsaysrak yaziyorum dar bence bi tesettur kiyafet icin

üçüncü seçenek şu an için yok nikah olacak o yüzden nişanda giyeyim diyorum.. kardeşim de gelinlik tarzı kabarık nişan kıyafeti giyeceği için ne bilim olur die düşündüm..

kısmen doğru :)) eşimden çekindiği için değil, arkadaşı kardeşiminden hoşlandığı için olmamıştı.. ama önceden o da seviodu içten içe.. yani aynı kıza aşıklardı... :))

aslında ikincisinin kabarık olmayan hali olsa tam olur.

ama maalesef kırmızı olan 25 yaşında incecik bir kadın için çok çok ağır ve rüküş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…