- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
aslında ikincisinin kabarık olmayan hali olsa tam olur.
ama maalesef kırmızı olan 25 yaşında incecik bir kadın için çok çok ağır ve rüküş bence.
Duygularıma tercüman olmuşsunuzaslında ikincisinin kabarık olmayan hali olsa tam olur.
ama maalesef kırmızı olan 25 yaşında incecik bir kadın için çok çok ağır ve rüküş bence.
düz iniyorsa hiçbir sıkıntısı yok bence. iyi akşamlar.aslında resimde öle uçuş uçuş durmuş.. havalandırmışlar.. normalde bi kızın üzerinde gördüm.. düzdüz iniyor.. tşk ederim..
merhaba arkadaşlar.. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. Kardeşimin nişanı var.. ve ben iki kıyafet arasında kaldım... çevremdekilere sorduğum da ikisi de güzel hangisini seçersen diye bi cvp alıyorum.. ve 4 günüm kaldı.. siz zevkli kk hatunlarına güveniyorum.. hangisi daha çok söylenirse onu alacağım.. teşekkürler...
Eki Görüntüle 1149328 Eki Görüntüle 1149329
2. çook güzel ama nişanlanan siz mi yoksa kardeşiniz mi belli olmayacağı için olmaz diyorumgelinden rol çalmayalım bence [/QUOTE
elbisenin etek kısmı kabarık gözüküo ama değil, dümdüz inio.. fotografın havalı olması için hava vermişler sanırım alttan :))) kardeşim de kabarık nişanlık giyecek taşlı maşlı.. yani gelin belli olur :)
ayy 2. müthiişşş pudra rengi galiba prensesler gibi :)
merhaba arkadaşlar.. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. Kardeşimin nişanı var.. ve ben iki kıyafet arasında kaldım... çevremdekilere sorduğum da ikisi de güzel hangisini seçersen diye bi cvp alıyorum.. ve 4 günüm kaldı.. siz zevkli kk hatunlarına güveniyorum.. hangisi daha çok söylenirse onu alacağım.. teşekkürler...
kardeşinizin nişanına 111111111111
sizin nişanınız olsaydı 222222222222
yani ben kendi nişanımda giymezdim ikinciyi :)) evet resimde kabarık falan durmuş ama dümdüz inio etek kısmı.. aslında beni rahatlatan kardeşim kıyafeti.. bildiğin gelindiğin fuşya rengi.. o sade bişey seçseydi bu ikisini de düşünmüodum açıkcası...
evet o :)) nasıl hatırladınız... zamanla öle şeyler oldu ki.. aşk kazandı :))
ne hoşo konuyu ben de okumuştum. hayırlı olsun. mutluluklar dilerim kardeşine.
ben kesinlikle kırmızı diyorum. diğeri sanki nişanı olan kızın giyeceği tarz bir elbise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?