Kardeşimin nişanı ve benim kıyafet kararsızlığım...

aslında ikincisinin kabarık olmayan hali olsa tam olur.

ama maalesef kırmızı olan 25 yaşında incecik bir kadın için çok çok ağır ve rüküş bence.

aslında resimde öle uçuş uçuş durmuş.. havalandırmışlar.. normalde bi kızın üzerinde gördüm.. düzdüz iniyor.. tşk ederim..

Sadece iki secenek varsa kirmizi olan diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2. çook güzel ama nişanlanan siz mi yoksa kardeşiniz mi belli olmayacağı için olmaz diyorum gelinden rol çalmayalım bence

ayy 2. müthiişşş pudra rengi galiba prensesler gibi :)

şal rengi de süpper uyumlu bence hiç bozmadan alın :)

kızlar ne kadar iyisiniz yaaa :)) yıllardır kk dayım.. her sorunuma çözüm buldunuz.. sizin önerileriniz tavsiyeleriniz sayesinde hep doğru kararlar aldım sonunda.. elbise en basiti.. aile, eş, çocuk, hepsinde... teşekkür ederim...

kardeşinizin nişanına 111111111111

sizin nişanınız olsaydı 222222222222

yani ben kendi nişanımda giymezdim ikinciyi :)) evet resimde kabarık falan durmuş ama dümdüz inio etek kısmı.. aslında beni rahatlatan kardeşim kıyafeti.. bildiğin gelindiğin fuşya rengi.. o sade bişey seçseydi bu ikisini de düşünmüodum açıkcası...

tarz meselesi bişey diyemem tabi ikisi de güzel hangisiiçinize sinerse..

kesinlikle hiç şüphesiz 2 numara bayıldıımm

ne hoş o konuyu ben de okumuştum. hayırlı olsun. mutluluklar dilerim kardeşine.

ben kesinlikle kırmızı diyorum. diğeri sanki nişanı olan kızın giyeceği tarz bir elbise.

saolun.. çok zorlu yollardan geçtiler ama sonunda oldu.. o zamanlar ne ağlamıştı kardeşim... şimdi de ağlıo ama mutluluktan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…