- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Kesinlikle sağdaki :)
sağdaki daha güzel :) baya da gösterişli. ama sen bunu giyersen kardeşin ne giyecek? :44:merhaba arkadaşlar.. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. Kardeşimin nişanı var.. ve ben iki kıyafet arasında kaldım... çevremdekilere sorduğum da ikisi de güzel hangisini seçersen diye bi cvp alıyorum.. ve 4 günüm kaldı.. siz zevkli kk hatunlarına güveniyorum.. hangisi daha çok söylenirse onu alacağım.. teşekkürler...
Eki Görüntüle 1149328 Eki Görüntüle 1149329
sağdaki daha güzel :) baya da gösterişli. ama sen bunu giyersen kardeşin ne giyecek? :44:
Kirmizii cok guzel sagdaki biraz abartili :)
Hayirli olsun diger konunuzu okumustum Allah mesut etsin
merhaba arkadaşlar.. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. Kardeşimin nişanı var.. ve ben iki kıyafet arasında kaldım... çevremdekilere sorduğum da ikisi de güzel hangisini seçersen diye bi cvp alıyorum.. ve 4 günüm kaldı.. siz zevkli kk hatunlarına güveniyorum.. hangisi daha çok söylenirse onu alacağım.. teşekkürler...
Eki Görüntüle 1149328 Eki Görüntüle 1149329
ayni seyi dusundum. evet 3. elbise daha şık ama o da gelinin giyebilecegi türden o yuzden bu ikisinden birini sececeksen ilkini sec. baska alternatifler de bak amaikincisi daha güzel ama ayrı bi nişanlık gibi, sizin nişanınız olmadığı için ilk elbise olmalı olacaksa(başka seçenek varsa o da olmasın bence)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?