Kardeşimin nişanı ve benim kıyafet kararsızlığım...

sağdaki daha güzel :) baya da gösterişli. ama sen bunu giyersen kardeşin ne giyecek? :44:

sağdaki daha güzel :) baya da gösterişli. ama sen bunu giyersen kardeşin ne giyecek? :44:

üstte de resim ekledim.. elbisenin etek kısmı kabarık değil dümdüz inio.. fotograf için havalandırmışlar galiba :) kardeşim kabarık taşlı falan nişanlık giyecek.. gelinliğin fuşya rengini düşünün.. öyle.. zaten o abiye tarzı giyseydi ben daha sade şeylere bakacaktım ama onun ki çok gösterişli ve nişanlık olduğu için buna karar verdim açıkcası...

Ikincisi fazla abartili. Kirmizi cok guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kirmizii cok guzel sagdaki biraz abartili :)
Hayirli olsun diger konunuzu okumustum Allah mesut etsin

Kesinlikle 2 diyorum zaten alti da duz iniyormus fotoda gordum.Ilki hem biraz dar gibi hem de 30 yas ustu giyse daha iyi gibi. :)

2.elbiseye bayıldım.. hele ki eklediğin son fotoyu görünce.. kesinlikle onu giy. Kırmızı çok rukus. Sal rengin de fotoda ki olsun bence..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sag taraftaki nisanlik gibi, gelinin kiyafetini ezmeyecekse olur.

ikincisi daha güzel ama ayrı bi nişanlık gibi, sizin nişanınız olmadığı için ilk elbise olmalı olacaksa(başka seçenek varsa o da olmasın bence)

Son düzenleme:
ikincisi daha güzel ama ayrı bi nişanlık gibi, sizin nişanınız olmadığı için ilk elbise olmalı olacaksa(başka seçenek varsa o da olmasın bence)
ayni seyi dusundum. evet 3. elbise daha şık ama o da gelinin giyebilecegi türden o yuzden bu ikisinden birini sececeksen ilkini sec. baska alternatifler de bak ama

kirmizi olan daha cok orta yasli bayanlara gore gibi.sizide yasli gosterir bence.kahve cok guzel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…