kardeşimin psikolojisi ne olacak ÇOK ÖFKELİYİM

takılmıştır belki

bizde yeğenler arasında ayy sen aldıysan ben almayayım diyebiliriz

hele bir halam var eli çok da açıktır
ama biri onda ki kıyafetin aynısını alsın sinir olur

yemek yersek de mesela takıntılıdır, biri görse aynısını kocaman kadın yaptırmış derler bana başka yapın der

yani psikolojik problemleri olabilir

ayrıca kardeşiniz sessizse belediyelerin tiyatro kulublerine katılsın
ciddi söylüyorum drama falan açar

büyüdükçe yaşı kızın açılması lazım yoksa ezilir(kendimden biliyorum, sessiz sakinsen ezilmeye mahkumsun en azından hep bende öyle oldu 27 yaşındayım 2 yıldır hakkımı korumaya başladım insanlara laf yetiştirmeye çalıştım)
hani sessiz diyorsunuz ya üstüne gitmeden açılması için ön ayak olun ben yaşadım gerçekten eziklik çekiliyor ve kimseye söyleyemiyorsunuz

kardeşinz ona özeniyor sanki oda bunu hissetmiş sewmiyor istemiyor. kardeşinz ne kadar umursamazsa o kadar peşine takılırlar. bide bu tarz şeyleri hepimz yaşadık yani kardeşinz bi üni. ye gidince bunları gülümseyerek hatrlar., yani bu kadar takılacak bşi yok

Tipik görümce psikolojisindesin şu an. Bence kardeşine söyle ezik ezik kızın pesinden koşmasın bence. Ne o öyle aynı tatlidan istemekler falan. Ben de eğer istemiyorsam o kız gibi davranırım pas vermiyor işte. Bunda anlamayacak bisey yok
:halay:bu kadarda yanls anlasilmazki:KK53:

Yahu daha 13-14 yaşındalar, durun bakalım neler neler göreceksiniz. Kardeşinizin her hayal kırıklığında suçu karşı tarafa atmaktansa, bırakın kardeşiniz o hayal kırıklığını yaşasın. İnanın gelişmesine çok yardımcı olacak.
Kaldı ki, karşı taraf kardeşinizin tavrından hoşlanmamış olabilir. Sıkılmış olabilir.
Onları kendi haline bırakın. Kendileri hallederler. Daha neler neler görecek kardeşiniz her daim koruyamazsınız ki. Öğrensin hayatı biraz.
ayrıca merak etmeyin psikolojisine bir şey olmaz. Bu kadar ufak şeylerden psikolojisi bozulacaksa zaten öncesinden bozuktur.
Eminim kardeşiniz bunu kafaya takmamıştır. Kaldıki benim en küçükde 13 yaşını bitirdi ve kız. Ben çok rastlıyorum onlarda böyle tavırlara.

Back
X